Last news in Fakti

15 Април, 2023 10:38 2 200 3

Галина и Владимир напуснаха окончателно "Един за друг"

  • един за друг-
  • предаване-
  • шоу-
  • двойка-
  • двойки-
  • състезание-
  • отпадане

Двойката се завърна за втори шанс в шоуто, но не успя да остане

Галина и Владимир окончателно се разделиха с романтичната надпревара „Един за друг“. Двойката, която тази седмица получи втори шанс и влезе отново във вилата на любовта, не успя да се справи с предизвикателствата и отпадна от състезанието. Семейството с три деца се изправи на елиминация срещу Александрина и Иван.

Галя и Вовата обаче получиха само две прегръдки и трябваше да се сбогуват с останалите участници в предаването.

Тандемното изпитание тази седмица разкри какви са истинските отношения между двойките в играта. Те влязоха в ролята на пионки, които трябваше да се придвижват по поле, разчитайки както на собствения си късмет, така и на помощ от приятел. С подкрепата на близките до тях, Радина и Петър спечелиха състезанието и станаха „Супердвойка на седмицата“. Двамата добавиха към семейния им бюджет финансов бонус от 6000 лв. и получиха задачата да изпратят още две двойки на битка за спасение. Така освен тях, единствената друга двойка, която бе спасена, станаха техните приятели Виктория и Явор.

Шест двойки се впуснаха в битка за спасение, която провери доколко добре се справят партньорите с домакинските задължение под стрес. Участниците, облечени в обща пижама, трябваше да сменят чаршафи и калъфки на спалня, без да слизат от нея и използвайки само една от ръцете си. За втора поредна седмица най-добро представяне и отличен синхрон демонстрираха Димана и Христо. Най-бавни пък бяха Александрина и Иван, на които изпитанието се стори почти невъзможно за изпълнение. Наказание от 30 секунди предопредели втората двойка в елиминацията да бъдат Галина и Владимир.

Дамите ще се превърнат в Лара Крофт в следващото индивидуално изпитание на „Един за друг“. Какво ще бъде новото предизвикателство, не пропускайте в новите епизоди – в сряда и четвъртък от 21:00 ч. и в петък от 20:00 ч. по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 веселипразнициа

    7 0 Отговор
    Прекадила съм къщата, вместо с тамян, с канабис... По-весели празници не сме имали!

    Коментиран от #2

  • 2 Гилдия бански старец

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "веселипразнициа":

    Ния пък гледаме картинки подхвърлени ни от робота на евреите и ги перефразираме в мисъл и думи, мнооого весели празници нема що секта на сектите
  • 3 Галина

    2 3 Отговор
    Е много злобна и непрятна личност!
    Добре, че ги изритаха!