Last news in Fakti

28 Юни, 2023 11:49 1 451 3

Следващият Супермен ще е Дейвид Коренсует

  • дейвид коренсует-
  • супермен-
  • роля-
  • нов филм-
  • рейчъл броснахан-
  • лоис лейн

Рейчъл Броснахан е избрана да изиграе възлюбената на Супермен, журналистката Лоис Лейн

Следващият Супермен ще е Дейвид Коренсует - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Изгряващата американска звезда Дейвид Коренсует е следващият актьор, който ще наметне червената пелерина на Супермен, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Новината е потвърдена от режисьора на следващия филм за приключенията на супергероя Джеймс Гън.

Двадесет и девет годишният американец се прочу с ролите си в няколко успешни сериала, сред които "Холивуд" и "Политикът" на Нетфликс, "Ние притежаваме този град" на HBO и "Перла" на "Юнивърсъл".

Дейвид Коренсует ще се превъплъти в митичния супергерой в "Супермен: Наследство". Филмът, продуциран от "Уорнър брадърс", трябва да излезе на екран през 2025 г.

Новината беше съобщена първо от специализираните холивудски медии, които също така мимоходом разкриха, че Рейчъл Броснахан - звездата на сериала "Удивителната госпожа мисис Мейзъл", е избрана да изиграе възлюбената на Супермен, журналистката Лоис Лейн.



"Това е вярно", написа режисьорът Джеймс Гън в Туитър, препубликувайки статия от "Холивуд рипортър".

Преди Дейвид Коренсует в образа на Супермен са се превъплъщавали Кристофър Рийв, Брандън Раут и най-скоро Хенри Кавил.

Миналата година "Уорнър брадърс" възложи на режисьора на "Пазители на галактиката" Джеймс Гън и продуцента на "Аквамен" Питър Сафран да възобновят франчайза за супергероите на "Ди Си Комикс" в условията на ожесточена конкуренция с "Марвел".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Аууу този е много по симпатичен от последнния супермен браво,да сменят и онова момче Том Холанд ми е много антипатично надявам се да не го натрапват повече същото важи и за Адам Драйвер и Джейсън Мома ако е възможно да ги ангажират само в филми с маска на главата ще е най добре.
  • 2 Тралала

    4 1 Отговор
    Какъв мужик. Спокойно могат да го прекръстват на Супергей.
  • 3 Пръц

    4 0 Отговор
    Всъщност супермен ще бъде черен джендър,който е влюбен в едно изсъхнало редакторче с мека китка.Всяка вечер ще го прави на скоба до несвяст.