Last news in Fakti

4 Юли, 2023 16:14 2 327 6

Шакира и Пике били в отворена връзка в продължение на 3 години

  • шакира-
  • жерар пике-
  • отворена връзка-
  • раздяла

Това твърди испанският журналист Хосе Антонио Авилес, станал известен с работата си като постоянен сътрудник на предаването "Viva la vida"

Шакира и Пике били в отворена връзка в продължение на 3 години - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Макар и вече да нямат отношения, връката на Шакира и Пике продължава да е една сред най-обсъжданите теми. След като бившата двойка сложи край на съвместния си живот заради изневярата на Жерар с Клара, испанският журналист Хосе Антонио Авилес, станал известен с работата си като постоянен сътрудник на предаването "Viva la vida", настоя, че певицата и футболистът са били в "отворена връзка" през последните три години, пише "Daily Mail".

"Има споразумение, в което "ти правиш каквото искаш, а аз - каквото искам", но пред медиите ние все още сме двойка", заяви той за предполагаемото им обещание според "El Nacional de Catalunya". Смята се, че твърденията за отворена връзка идват от близкото обкръжение приятели и семейство на Пике, тъй като мнозина от тях са били изумени от обвиненията за изневяра.

"Обкръжението на футболиста бе изненадано от изявлението на Шакира", добави Авилес. "Той е бил ядосан, когато е разбрал за това от пресата".

Колежката на Хосе, журналистката Пилар Видал пък коментира: "Пике не иска да се спекулира, че причината за раздялата е изневяра. Той беше изненадан от думите на съпругата си, защото тя е тази, която поема инициативата да говори първа".

Припомняме, че след грандиозната раздяла и множеството последвали скандали, Шакира се премести в Маями с двете си деца - Милан и Саша. През юни миналата година колумбийската певица потвърди в Инстаграм, че вече не е с Пике. Това, което написа бе: "Със съжаление потвърждаваме, че пътищата ни се разделят. За доброто на децата ни, които са наш основен приоритет, ви молим да уважавате личния им живот. Благодарим ви за разбирането."

Преди окончателно да приключи всичко между тях испанското издание "El Periodico" съобщи, че двойката живее отделно от седмици, след като попзвездата е изгонила Жерар от семейния дом. Още от тогава Шакира е била взела решението да се раздели с него, според журналистът Емилио Перес.

По-късно по време на интервю, дадено за октомврийския брой на списание ELLE, тя разкри колко труден е бил животът ѝ, след като връзката ѝ с футболиста се е разпаднала, припомя dir.bg.

"Наистина е трудно да се говори за това, за първи път коментирам тази ситуация в интервю. Запазих мълчание и просто се опитах да преработя всичко. Трудно е да се говори за това, защото все още го преживявам, и защото съм в очите на обществеността, и защото раздялата ни не е като обикновените такива."


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    5 0 Отговор
    Демек отворена връзка е всеки да се плющи с когото си иска и фане.
  • 2 Зрител

    2 1 Отговор
    Когато излезе кадър от къщата им,когато Пике дава онлайн интервю и тая Клара минава и влиза в кадър- това май накара Шакира да трещи.Малко да се бяха скрили,не да,я унижават.
  • 3 Лорд Минчу

    2 1 Отговор
    Дърта жена и млад мъж резултат винаги един и същ!
  • 4 Празко

    1 0 Отговор
    И от някоя паралелна излезе новата льобоффф...
  • 5 Манчо

    2 1 Отговор
    Е можеше по-рано да кажете, че имат отворена връзка. Доста пропуски направихме.
  • 6 Филип

    2 1 Отговор
    Ш. му е била верна и не е поглеждала към друг мъж