Last news in Fakti

12 Юли, 2023 10:57 3 632 3

Жест на Кейт Мидълтън пося съмнения, че с принц Уилям са пред развод (ВИДЕО)

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • целувка-
  • жест-
  • кралско семейство

Небрежна целувка във въздуха озадачи публиката на мач по поло

Жест на Кейт Мидълтън пося съмнения, че с принц Уилям са пред развод (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Образцовите отношения между Кейт Мидълтън и принц Уилям открай време са обект на обсъждане в медиите. Вече буквално почти няма британец, който да няма мнение по темата и да не коментира случващото се между кралските особи.

След като Меган Маркъл и принц Хари вече са далеч от очите на обществото и забегнаха към Щатите, то в светлините на прожекторите и обществената дисекция, все по-често попадат принц Уилям и Кейт Мидълтън, пише jenata.blitz.bg.

Двамата бяха забелязани преди дни по време на мач по поло. Тогава обаче Кейт стори нещо, с което озадачи заинтересованите в кралските драми и сега всички се питат, разделят ли се херцозите на Кеймбридж.

Става въпрос за целувка между двамата на игрището. Тя обърна буза към съпруга си, целувайки въздуха до лицето му. След този жест публиката веднага обвини Катрин в неискреност и отчужденост. Подобно действие е знак, че отношенията на двойката отдавна са в естеството на разпоредбите.

Въпреки това имаше хора, които смятат тази целувка за общ знак за британска сдържаност. И Уилям, и Кейт не обичат да показват чувства публично, въпреки че е очевидно, че подобни прояви на внимание развалят рейтинга на монархията. В такива моменти слуховете за изневяра на принц Уилям не изглеждат толкова невероятни.

Няма как да не припомним, че според източници от Двореца Уилям е изневерил на Кейт Мидълтън със съседка на имението. Става въпрос за Роуз Ханбъри, която е и близка приятелка на жена му.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХАХА

    4 3 Отговор
    КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО ДАНО Е ПО ХУБАВА ОТ КЕЙТ А НЕ КАТО КАМИЛА КАМИЛА
  • 2 Госта.

    5 0 Отговор
    Марче,Марче тя да не е с твоя акъл .
  • 3 Мъдурко

    2 0 Отговор
    Мдаа, този жест е "от левия - в десния", толкова по тази новина!