Last news in Fakti

19 Юли, 2023 17:32 1 869 11

Куп български звезди ще пеят на една сцена с Black Eyed Peas в Бургас

  • breeze-
  • breeze fest-
  • бургас-
  • фестивал-
  • black eyed peas-
  • музикален фестивал

Певци, актьори и инфлуенсъри ще бъдат част от BREEZE Fest на 22 юли

Броени дни остават до BREEZE Fest Burgas-свежият морски фестивал, чийто хедлайнер е световноизвестната американска група Black Eyed Peas. Освен култовата банда, всички BREEZE фенове ще чуят на живо и хитовете на украинската сензация Иван Дорн, дуото „Молец“, ДАРА, Папи Ханс, Керана и космонавтите и Мила Роберт.

Но не само изпълнителите на сцената и публиката в Бургас, а и повечето популярни личности ще са на BREEZE вълна.

Славена Вътова не скри, че ще бъде част от най-хитовото събитие това лято. Красивата брюнетка публикува в своя Инстаграм профил снимка с двете си дъщери, заредена с BREEZE настроение. На кадъра трите са с фестивалните тениски, с които очакваме да ги видим и на място, на 22-ри юли.

Звездите, които тръпнат в очакване да видят на живо Black Eyed Peas, не спират дотук. „Не мога да повярвам, че бандата идва в България! Задължително трябва да сте там!“, отсича в свое видео рапърът 100KILA.

Провокативната Диона и неустоимият Тино призоваха всички бързо да си набавят билети, за да не пропуснат фестивала на сезона.

Най-известните инфлуенсъри в мрежата също се впуснаха по BREEZE вълната. Актрисата и тв водеща Поли Недкова; колоритната #EVA; русото изкушение Калина Кузманова; Ралица - красивата съпруга на Лъчо от „Скандау“, която съвсем скоро отново ще бъде майка; Микаела от хитовото риалити „Ергенът“ и Христо Стефанов – един от създателите на онлайн предаването „Къщата на инфлуенсърите“ обещават да пеят с пълен глас хитовете на Black Eyed Peas - Pump It, Where Is the Love?, I Gotta Feeling и много други.

Актрисата Силвия Петкова, звездата от филма „Чалга“ - Елеонора Иванова и яркото бижу от сериала „Татковци“ – Славена Зайкова също отброяват дните до фестивала, за да изживеят най-силните емоции това лято.

Светските персони у нас са впечатлени и от това, че екипът на BREEZE Fest създаде уникална социална концепция, която дава възможност на хора в неравностойно положение да имат специален достъп за пълноценно преживяване на фестивала, без никакви ограничения. Организаторите на BREEZE Fest приемат за своя мисия възпитанието на добър музикален вкус и толерантна фестивална култура в подрастващите и за това дават възможността деца без родители да са част от публиката и да усетят магията от музиката на живо.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да'н са изгуби някой в мрака

    5 0 Отговор
    Куп български ЗВЕЗДИ ще осветят "дъра дъра дъра"
    за да се виждат по-добре на сцената.
  • 2 Веско

    8 0 Отговор
    Тези пък кои са? Рари Ханс, Молец, някакви руски групи ли са? От ГДР ли са?
  • 3 ха ха

    7 0 Отговор
    Нито една звезда няма от бг.изброените.
  • 4 Евтини изпълнители ще участват

    3 0 Отговор
    Звезди са Лили Иванова, Васил Найденов и тн, тези тук изобщо не отговарят на критерия ,,Звезда,,. Явно за да си напълнят концертите плащат за да се пише какви големи звезди са и колко са велики Молец, Ханс и Дарина
  • 5 Смях

    2 0 Отговор
    Куп български звезди? .......къде точно са, че не ги виждам, Керана и космонавтите ли са тези звезди.....
  • 6 ББ от Банкя

    0 0 Отговор
    Идеално, командировам момчетата с веселите хапчета 5235
  • 7 да му се

    0 0 Отговор
    Исфайнцам на боби стар репортерс в устето
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 от 15 години ги правя

    0 0 Отговор
    Моите врагове на пихтия всеки божи ден на пихтия, как ли се чувствате?
  • 10 а бе

    0 0 Отговор
    Тва боби репортера съвсем превърте играта
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.