Last news in Fakti

20 Юли, 2023 17:12 1 554 13

Иван Булкин от "Сървайвър" засне еротична фотосесия (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • иван булкин-
  • сървайвър-
  • еротична фотосесия

Автор на снимките е KIRILOVE

Иван Булкин, шампион по лека атлетика, носител на титлата "Super Model Universe 2020" и участник в последния сезон на Survivor, засне еротична фотосесия за списанието HALF Magazine.

Голотата разказва история, изважда истината на повърхността и дава смелост на душата и тялото, но затова се изисква воля и точно това аплодираме с новия ни брой – стремежът към себе си в най-чистата форма” – пишат от списанието.

View this post on Instagram

A post shared by HALF Magazine (@h.a.l.f.mag)

Автор на снимките е KIRILOVE.

При напускането на Survivor Иван Булкин предложи в ефир брак на приятелката си, припомня ladyzone.bg.

Ще затворя книгата Survivor, но ще отворя много по-важна книга – книгата на любовта. Преди около 3 години в живота ми влезе една невероятна жена, мила и всеотдайна“ – сподели в ефир пловдивчанинът. След това той коленичи с пръстен в ръка и, гледайки към камерата, предложи брак на Антония.

„Правих този пръстен от първата седмица в Survivor, с пирони, с ножове, всичко, с което можех да дълбая през дървото. Чаках да дойде последният ми ден в предаването, за да изпълня предназначението му. Това стана точно на 60-ия ден от живота ми на острова. Мога да кажа, че това е най-смелото нещо, което съм правил! Изключително щастлив съм, че имах възможността да изживея подобно приключение. Сега все едно животът ми започва отново.

Няма как да се върнеш същия човек от подобно предаване. Всеки от нас премина през своите вътрешни битки, всеки от нас се промени и израсна. Няма да ви лъжа, беше изключително трудно, не толкова физически (поне за мен), колкото психически. Имах много трудни моменти, но незабравимите бяха в пъти повече. Може да не съм големият победител в Survivor, но истината е, че аз спечелих всичко! Благодаря на всички, които ме подкрепяха през тези два месеца, за мен това значи много! Надявам се да съм се представил достойно!“ – написа по-късно Иван Булкин в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оооооо, и ние жените да си Изплакнем

    0 14 Отговор
    очите и да Почувстваме голямо удоволствие, наслаждение от нещо хубаво, което гледаме, на което ще се полюбуваме.....хи хи
  • 2 ха ха

    9 3 Отговор
    Значи във (Сървайвър) трябваше да се съблече гол за да има волята и смелостта да не подари играта на Блажко и да отпадне вместо него.Много семпъл и простоват екземпляр.
  • 3 Лорда

    11 1 Отговор
    Ще го правя булка това бонбонче.
  • 4 Боби репортера

    8 1 Отговор
    Искат да ме направат булка
  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    малииййй сега венелина като гледа снимките как ще търка рошавия си терлик здраво малиии два вечер само за него ще пише, па терлика й как мирише лошо не е истина ма ще го търка де
  • 6 Соваж бейби

    11 1 Отговор
    Що не няма само жените да се излагат ,да се посмеем задружно и на мъжете.Каква му е такава прическата като монах от грегориански манастир,все едно са му сложили купа за корнфлейкс на главата и минал някой с машинката.Че и брадичка батерията е свършила при пострижката и не е се обръснал .На нищо не прилича наблегнали са на слиповете с червото клиентките баби и самотни дами да са на ясно какво поръчват ,дано не липсва и здравна проверка от личен доктор че има неизлечими болести .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    9 0 Отговор
    Само гейдераст може да направи такава фотосесия...
  • 9 чудя се

    7 0 Отговор
    Азис да ли го е потърсил вече този свободния
  • 10 Синан Фейзов

    4 0 Отговор
    Ох, Боже, колко е красив!
    Създаден е за грях...
    Искам го!
  • 11 чудя се

    5 0 Отговор
    Глиеда кат мъшкар, ама миека душа носи сякаш. Щие му са да са продадие добрие, зарад физиката. Ние завиждам чиестно. Убаво магарие, ама киелаво.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 боби стар репортерс

    4 0 Отговор
    Исцифкаха жена ми и плаках в фейсбук три години