Last news in Fakti

18 Август, 2023 10:45 1 873 2

Снежана Макавеева на патерици заради контузии, получени при участието ѝ в "Сървайвър"

  • снежана макавеева-
  • операция-
  • патерици-
  • сървайвър-
  • контузии

Актрисата претърпя тежка операция на крака

Последният сезон на "Сървайвър" се оказа с не особено голям рейтинг, но пък с множество травми за участниците. И актрисата Снежана Макавеева претърпя спешна операция на крака след финала на сезона и в момента ходи с патерици, пише show.blitz.bg.

По време на играта през април тя претърпя серия от тежки контузии. Блондинката, която се хвърля с рогата напред във всички игри, сцепи вежда по време на драматична битка, като ѝ бяха направени три шева, а минути след това счупи палец на крака и навехна китка.

"Някой иска ли битка?", обърна се тя към приятелите си в социалните мрежи. "Голямо бедствие избедствах в този "Сървайвър"! Оцелявам ден за ден!", дори успя да се пошегува актрисата в риалитито.

Няколко седмици преди това Божана Кацарова, която също взе участие в последния сезон на "Сървайвър", счупи крака си. Преди няколко дни актьорът Филип Буков счупи пръста си по време на екстремен спорт. Оттам тръгна приказката, че това шоу е прокълнато и всички участници ги застига нещастие.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мерки за безопасност

    4 0 Отговор
    Следващият сезон - в двора на травматологията.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.