Last news in Fakti

21 Юли, 2023 10:21 2 559 9

Меди се сдоби с чисто нов Mercedes за 200 бона

  • меди-
  • мехмед гогов-
  • mercedes-
  • нов автомобил

Платил е и немалко пари, за да има тузарски и различен номер

С кола за повече от 200 000 лева се придвижва нашумелият изпълнител Меди. Бившият на Моника Валериева брои крупната сума за лъскав спортен Mercedes, пише „България Днес“. Колата е чисто нова и е произведена от консорциума преди няколко месеца.

На всичкото отгоре музикантът платил е и немалко пари, за да има тузарски и различен номер. Вместо да заложи на 4 еднакви цифри, Меди избира 3 едни и същи, а четвъртата е на любимото му число - 7. Разбира се, парите не са проблем за дуетната половинка на Галена. Само за месец певецът заработва по 120 бона, тъй като се продуцира сам и не плаща на компания, която му държи правата. Возилото на Мехмед Гогов, както е името на изпълнителя, е пълно с екстри. Меди още се страхува да остави новата си играчка в ръцете на шофьор.

Затова чалга певецът сам управлява колата, която е матово сива, забеляза още репортер на вестника. Преди дни певецът паркира скъпарското возило в центъра на Созопол, където има участие в кръчма край морския бряг. Със спирането на лъскавия Mercedes настана суматоха и редица почиващи започнаха втренчено да зяпат чия е тузарската кола. Меди от дълго време е фен на една от най-популярните немски автомобилни компании и винаги си купува точно този модел на марката - разбира се, все по-нов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    11 0 Отговор
    Откъде Рома извади толкова пара бе?
  • 2 варненец от варна

    10 0 Отговор
    Моля "Факти" да позволи оценяване на статиите си с нула звезди! Смятам, че и една е много. Дори и да се абстрахирам от темата с каква информация ни обогатява съдържанието - не е описан дори и модела?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    И за чийййй му е този мерцедес???Едно време бг,ги познавах по аерогарите или по гарите в чужбина си стояха до багажа и не го даваха на гардероб ....Други съм ги гледал живееха скотски ,но винаги бяха с лъскави автомобили към бг....Без пари да ти го дадат,не трябва да го вземаш,а този младеж дал цял еврейски колан..... .Можел е да направи нещо по добро..........Дори дего а купи дръвчета или цветя и да ги насади е по полезно и за него и за света!
  • 6 карчи

    6 0 Отговор
    Любимата марка на малцинствата у нас и по света!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ами,

    1 0 Отговор
    Нито знам кой е този,нито ме интересува каква кола кара.
  • 9 Точилка

    3 0 Отговор
    Печи го, пържи го - хъхрека си е хъхрек.