Last news in Fakti

2 Август, 2023 11:56 3 679 9

Биби Рекса се раздели с гаджето си, не харесвал лицето ѝ след напълняването (ВИДЕО)

  • биби рекса-
  • певица-
  • раздяла-
  • тегло-
  • тяло-
  • гадже

Певицата призна, че току-що е преживяла раздяла на едно от последните си участия

Биби Рекса се раздели с гаджето си, не харесвал лицето ѝ след напълняването (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Певицата Биби Рекса е споделила на феновете си в Лондон "емоционално" признание за връзката си с Киан Сафари. Преди да изпълни "Atmosphere", певицата помолила зрителите да ѝ "помогнат", според E! News.

"Току-що преживях раздяла, така че може би ще стана малко емоционална", обясни 33-годишната изпълнителка с номинация за "Грами", преди да запее: "Не мога да се виня, че се изгубих в обещанието за теб / И не мога да те виня, че си тръгна".

По-късно по време на концерта Биби Рекса се разплака заради надпис на фен, който ѝ казваше, че е "достатъчна".

Тя също така подробно описа плановете си да "потърси ново гадже" в нощния клуб Heaven, съобщи изданието в понеделник, цитира vesti.bg. "Не знам защо ще си търся ново гадже в гей клуб, но знаете ли - флуид?" - каза певицата.

Съобщението на изпълнителката на "I'm Good" идва две седмици, след като тя публикува предполагаемо съобщение от 39-годишния Сафари, в което той коментира наддаването на теглото ѝ.

„Винаги съм казвал, че ще бъда честен с теб, а лицето ти се променяше, така че ти казах, че е така... това беше разговорът, който водихме, и ти попита", гласи съобщението, чийто скрийншот Рекса сподели чрез Instagram Stories.

Съобщението също така обвинява Биби Рекса, че "използва като оръжие гнева, тревогата или каквато и да е несигурност", за да "се опита... да намери причини да се разделим".

Изпълнителката започна да се среща със Сайфари през 2020 г.

През годините Биби Рекса е говорила откровено за теглото си, като по време на интервю за "Шоуто на Дженифър Хъдсън" през май разкри, че "толкова бързо е качила 30 килограма, може би малко повече" заради синдрома на поликистозните яйчници (PCOS).

"Бях много по-слаба и качих малко килограми - негативните коментари идват с територията", каза тя тогава.

"Не се ядосвам за това, защото е вярно, но когато виждаш такива неща, те объркват. Не знаеш през какво минава някой, какво преживява в живота си, така че е доста трудно - продължи Рекса. "Но имам чувството, че сме в 2023 г. ... не трябва да говорим за теглото на хората".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нищо

    15 14 Отговор
    И няма на жената! Бих я плющял редовно , и с кеф.
  • 2 хмм

    7 1 Отговор
    Бебето направо се е разляло. А приятелят и е неприят тип.

    Коментиран от #9

  • 3 Стефан Лъв

    10 6 Отговор
    Биби има огромни бомби.Добре дошла е в леглото ми.
  • 4 12345

    2 2 Отговор
    Биби ? От Съби- Биби
  • 5 джедай

    8 5 Отговор
    Много я харесвам тази жена,още от песента й в пустинята.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Анонимен

    7 2 Отговор
    Снощи бях с Мими Секса. Изглежда по-добре от тази Биби а и добре се справи.
  • 8 3348

    4 1 Отговор
    Тая по мяза на Биби Секса, но е пълна отврат!
  • 9 Цъко Гуменката

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "хмм":

    Ми приятелят ѝ е прав. Тук не описват случая правилно, човекът и е отговорил честно и въобще не е негативно. Всички в Туитър коментарите гледам подкрепят него, не нея. Тя явно си е търсила причина. Отървал се е. От къф зор публикува въобще личен разговор? При това не е в нейна полза, демек е и пълен вакуум в тиквата...