Last news in Fakti

28 Септември, 2023 11:58 2 671 8

Децата на Анджелина Джоли са я спасили след развода с Брад Пит (СНИМКИ)

  • анджелина джоли-
  • актриса-
  • развод-
  • майка-
  • деца

"Исках да живея за тях", признава Джоли пред Vogue

Децата на Анджелина Джоли са я спасили след развода с Брад Пит (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Анджелина Джоли признава, че това, че е самотна майка, я е "спасило" от това да отиде на "много по-мрачно" място. В ново интервю за Vogue актрисата разказва как фокусирането върху родителството в условията на бурен развод с Брад Пит я е съхранило през годините.

"Бях на 26 години, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Това, че имах деца, ме спаси - и ме научи да бъда в този свят по различен начин", казва тя пред изданието. "Мисля, че напоследък щях да затъна по много по-мрачен начин, ако не исках да живея заради тях. Те са по-добри от мен, защото искаш децата ти да бъдат такива".

Джоли и Пит, които обявиха развода си през 2016 г. след 12 години съвместен живот, имат шест общи деца: Мадокс, 22 г., Пакс, 19 г., Захара, 18 г., Шайло, 17 г., и близнаците Вивиен и Нокс, 15 г., припомня vesti.bg.

Звездата сподели пред Vogue, че през последните дни се чувства "малко потисната".

"Все още разбирам коя съм на 48 години. Предполагам, че съм в преход като личност", призна тя и добави: "Не се чувствам като себе си от десетилетие, в известен смисъл, в който не искам да навлизам."

Без да споделя твърде много, Джоли намекна, че през последните години животът на цялото семейство е бил труден.

"Трябваше да се излекуваме много", обясни тя. "Все още се опитваме да намерим своята основа."

Джоли позира за корицата на ноемврийското издание на списанието за 2023 г. в бяла рокля без презрамки, която беше покрита с розов спрей, докато рекламираше новата си модна компания Atelier Jolie.

"Не искам да бъда голям моден дизайнер, искам да дам основите на други хора, за да станат такива", обясни тя. "Надявам се да променя много аспекти от живота си. И това е този, който е насочен напред."

Звездата от "Злодеида" заяви, че се надява Atelier Jolie да вдъхнови жените да се "чувстват достатъчно сигурни", за да бъдат "меки", с което тя признава, че се е борила в миналото.

"Понякога начинът, по който се обличаш, казва: "Не се заигравай с мен - аз съм си сложила бронята" - казва тя. "След като преживях нещо, при което бях наранена, един терапевт ме попита дали бих опитала да нося „по-меки“ дреха. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите проектират един "по-твърд" вид, една по-силна мен."

Джоли отбеляза, че по времето, когато се е състоял този разговор, тя не се е чувствала "достатъчно силна", за да бъде мека или да носи нещо, което отразява това. "Чувствах се уязвима", спомня си тя.

Джоли и 59-годишният Пит се срещат за първи път на снимачната площадка на филма "Г-н и г-жа Смит", докато той все още е женен за Дженифър Анистън. Въпреки че двамата се сгодиха малко след като Пит прекрати връзката си с Анистън през 2005 г., актьорът категорично отрича да е изневерявал на звездата от "Приятели".

Пит и Джоли бързо се превърнаха в една от най-известните холивудски двойки. Двамата сключват брак през август 2014 г. и през годините посрещат заедно шест деца. Всичко обаче се обърна през 2016 г., когато се появи новината, че са се разделили. Съобщава се, че двамата са влезли в предполагаема кавга по време на частен полет с децата си. Пит беше обвинен, че е "душил и ударил" сина им Мадокс. Въпреки това срещу него така и не бяха повдигнати обвинения, а актьорът отрече тези твърдения.

Двамата продължават да водят съдебни спорове за попечителството над децата си, както и за винарната, която някога са притежавали заедно. През май 2021 г. актьорите получиха съвместно попечителство над шестте си деца, но само един месец по-късно решението на съдията беше отменено. И до днес въпросът остава нерешен.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пффф

    9 2 Отговор
    Тази откачалка се изкара светица.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тази

    10 2 Отговор
    Я пере сачмата от отдавна ! Много преди Брад Пит !

    Коментиран от #5

  • 4 Мнение

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "ами,":

    Като не й било лесно да живее с Брат Пит, защо го открадна от Дженифер Анистън! Господ я наказа за подлостта!

    Коментиран от #8

  • 5 Размисли

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Тази":

    Така е, още като тийнейджърка тя си я била луда, рязала си ръцете. Не знам за Брат, ама тя не е в ред нещо психически още преди да го срещне. Как го е прилъгала да го манипулира, да му натресе цял куп деца, да го разселя от приятелите му, но явно човекът се е задушавал с нея.
  • 6 глоги

    1 2 Отговор
    ...един терапевт ме попита дали бих опитала да нося „по-меки“ дрехИ.
  • 7 розодендрон

    2 0 Отговор
    за да бъдат "меки",....ЖЕНИТЕ И БЕЗ ТОВА СА СИ МЕКИ. НЕ ИСКАМ ДА СА ТВЪРДИ. МЪЖЕ ВАЛЯЛО.
  • 8 ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Брад Пит да не е вещ,че да го открадне...