Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 12:32 2 105 2

Новата връзка на Тейлър Суифт с Травис Келси плаши приятелката ѝ Селена Гомес

  • селена гомес-
  • тейлър суифт-
  • връзка-
  • травис келси

Според Селена новите отношения на Тейлър се развиват твърде бързо и твърде публично

Новата връзка на Тейлър Суифт с Травис Келси плаши приятелката ѝ Селена Гомес - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Според светските издания, Селена Гомес е доста „загрижена“ за приятелката си Тейлър Суифт и по-точно за бясната скорост, с която се движи връзката ѝ с футболиста Травис Келси. Според източник на сайта Page Six, Селена се надявала Тейлър да забави отношенията си със спортиста, с когото излиза едва от няколко седмици, но с когото вече планирала бъдещето си.

Източник, близък до Гомес, казва пред изданието: „Селена смята, че Тейлър прибързва със сближаването си със семейството на Травис. Това не е поведение, типично за нея. В миналото тя винаги е била супер дискретна по отношение на личния си живот, а настоящата ѝ нова връзка е толкова открита и публична, че просто изглежда нетипично“.

Преди да срещне Келси това лято, Суифт имаше дълга връзка с британския актьор Джо Алуин, с когото се разделиха в началото на годината след като бяха шест години заедно. Двамата бяха изключително потайни за отношенията си и за всичките тези години бяха снимани заедно едва няколко пъти, припомня Tialoto.bg.

Източникът твърди още, че 31-годишната Гомес е забелязала колко различно се държи в момента 33-годишната Суифт в новата си афера с 34-годишния футболист на „Канзас Сити Чийфс“ и намира някои аспекти за „тревожни“.

Говори се, че брюнетката не одобрявала факта, че Суифт се е появила на мач с майката на Травис – Дона Келси, още на втората си среща със спортиста. Изпълнителката и актриса също така смятала, че приятелката ѝ твърде много бърза да се появи пред камерите на папараците с Травис, по-малко от месец след старта на отношенията им.

Източникът твърди, че Гомес е отхвърлила няколко покани от страна на Тейлър да ходи на мачове на „Чийфс“ заедно с нея, защото не искала да бъде част от тази „медийна лудост“ около връзката им. Вътрешният човек обаче посочва, че Гомес и Суифт все пак са в отлични отношения, въпреки че Селена смята, че Тейлър не е достатъчно предпазлива в новата си връзка.

„Тя не е злонамерена и ги харесва заедно, но просто е загрижена за начина, по който Тейлър управлява тази толкова нова връзка.“, допълва той.

Вътрешният човек твърди, че Гомес не е единствената приятелка на Суифт, която има притеснения относно вихрения ѝ романс с Келси.

Братът на Травис, Джейсън Келси, също каза пред NBC Sports миналата седмица, че се тревожи за новопридобитата световна слава на по-малкия си брат, който вече е по-известен като новото гадже на Тейлър, отколкото като атлет.

„От една страна, радвам се за брат ми, че той изглежда във връзка, от която се вълнува и за която е искрен“, каза играчът на „Филаделфия Ийгълс“ пред изданието. „Но има и друга страна на монетата, а именно че цялата тази слава е много.“

Колкото до влюбените гълъбчета, те се срещат от началото или средата на септември и според съобщенията вече планират да заживеят заедно в дома на атлета в Канзас. Дори се говори, че двамата са обсъждали темата „брак и деца“ в недалечно бъдеще. Също така се говори, че Тейлър е направила първата крачка в отношенията им, след като е разбрала, че той се е опитал да се запознае с нея след неин концерт през юли, но бодигардовете ѝ не са го допуснали.

„Тя очевидно е много влюбена в него, а той споделя чувствата ѝ“, казва източник пред Daily Mail. „Травис е джентълмен и въпреки че може би е твърде рано да се каже, всички наистина чувстват, че тя най-накрая е срещнала своя подходящ партньор.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    4 2 Отговор
    Може пък да има златнапаламарка човека и да й завиждат нейните "приятелки" 😅
  • 2 Истината

    0 0 Отговор
    Бързата работа срам за майстора,
    ала любовта е настъпила.
    Носят се розови очила.