Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 09:32 1 675 7

Мадона с поредна провокативна еротична фотосесия (СНИМКИ)

  • мадона-
  • еротична-
  • фотосесия-
  • концерт

На един от кадрите гърдите на певицата са съвсем леко прикрити с прозрачен бял плат

Мадона с поредна провокативна еротична фотосесия (СНИМКИ) - 1
Снимкa: Shutterstock

Мадона сподели в Инстаграм серия от снимки от наскорошния си концерт в Барселона, който е част от турнето The Celebration, а също така публикува няколко еротични свои кадри, пише dariknews.bg.

За домашната фотосесия певицата се е облякла с корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и необичайна прическа, напомняща на монашеска шапка. Визията ѝ е допълнена от масивни колиета под формата на кръстове, също на религиозна тематика. На един от кадрите гърдите на известната с любовта си към провокациите певица са съвсем леко прикрити с прозрачен бял плат.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Последователите на звездата реагираха на публикацията по различни начини. Някои се възхитиха от факта, че дори толкова години след началото на кариерата си певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира публиката.

Други я призоваха да спре и да започне да се държи „съобразно възрастта си“ и да използва по-малко фотошоп.

Външният вид на Мадона напоследък се обсъжда разпалено онлайн. Не всички интернет потребители осъждат желанието на звездата да остане сексуално привлекателна на всяка възраст, но дори сред доброжелателите се шири мнение, че звездата е имала неуспешна пластична операция и е трябвало да се обърне към друг хирург. Така „неестествените“ задни части на поп иконата наскоро привлякоха вниманието в интернет, заради които рапърът 50 Cent (истинско име е Къртис Джеймс Джаксън III. – бел. ред.) дори сравни певицата с бръмбар.

Преди това 50 Cent неведнъж публично осмиваше Мадона и я осъждаше, наред с други неща, че продължава да се „преструва на девствена“ на нейната възраст.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    4 2 Отговор
    Мадона Е с пореднаТА СИ провокативна И еротична фотосесия.
  • 2 Анелия Андреева

    8 0 Отговор
    Мадона иска да е вечно млада,това е и основното в нея.

    Коментиран от #3

  • 3 можеш ли

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анелия Андреева":

    дажеш някой който не иска?
  • 4 Хахха

    2 2 Отговор
    Който си пада по гилф да тича. Тя си го проси. Имам чувството че и на 100 ще я чкат деца.
  • 5 незнайко

    2 1 Отговор
    Гърдите са нейни ще ги покрива или не както си иска .

    Коментиран от #7

  • 6 Уау

    2 0 Отговор
    месата й висят
  • 7 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    Незнайко, кръстовете , с които се кичи и монашеският воал не се връзват с посланията и. Разголването също не върви за възрастта и- старата кола колкото и да я тунинговаш все клопче