Last news in Fakti

8 Декември, 2023 12:58 1 171 6

Марая Кери пусна ново ВИДЕО за вечния си коледен хит All I Want for Christmas Is You

  • марая кери-
  • коледа-
  • all i want for christmas is you-
  • видео-
  • клип-
  • коледна песен

В новите кадри могат да се видят близнаците на поп звездата, както и Майли Сайръс

Марая Кери пусна ново ВИДЕО за вечния си коледен хит All I Want for Christmas Is You - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В четвъртък Марая Кери изненада феновете си, като пусна нов видеоклип към хита си All I Want for Christmas Is You. 54-годишната Кралица на Коледа, която загуби битката за патентоване на това прозвище, сподели кадри от коледното си турне Merry Christmas One and All! във видеото, озаглавено All I Want for Christmas Is You (Festive Lambs Edition).

В клипа се появяват близнаците ѝ, 12-годишните Монро и Марокан, както и 31-годишната ѝ колежка в музикалния бранш Майли Сайръс, която е заснета в публиката на един от концертите.

Турнето на Марая Кери "Merry Christmas One and All!" започна на 15 ноември 2023 г. в Хайленд, Калифорния, и трябва да приключи на 17 декември 2023 г. в Ню Йорк след 16 концерта.

Новото видео към "All I Want for Christmas Is You" започва с подготовката на Марая в нейната бляскава стая зад кулисите на шоуто, последвана от клипове на развълнувани фенове, които се събират пред мястото на концерта. След това кадрите показват както феновете на певицата, така и подготовката ѝ за шоуто.

В един момент се вижда, че тя е облечена в разкроена сребърна рокля и държи лента с надпис "Кралица на Коледа". Друг от празничните тоалети на Марая включваше червена рокля без ръкави със златни звездички и висящи обеци със символа на безкрайността. Тя блести и в червено, черно и златно боди, което показваше красивата ѝ фигура.

Към края на песента към нея на сцената се присъединиха и очарователните ѝ деца, които ѝ помагат с грандиозния финал, при който на сцената заваляват снежни конфети.

Новото видео към вечния хит "All I Want for Christmas Is You" идва, след като Кери разкри, че е загубила битката за запазената марка "Кралица на Коледа" миналата година в ново откровено интервю.

Поп иконата бе блокирана от това да притежава прозвището "Кралица на Коледа" от празничната певица Елизабет Чан в знаменателна победа през ноември 2022 г. Кери подаде заявка за патентоване на фразата през март 2021 г. - ход, който вбеси 43-годишната празнична певица Чан и 82-годишната Дарлийн Лав, като първата се обърна към съда в опит да блокира Кери.

В разговор с People Кери, която е известна с това, че започва празничния сезон, като се "размразява" и изрича "It's tiiiiiime" в чест на своя празничен хит, заяви: "Миналата година не беше най-забавната ми версия на Коледа, така че... каквото и да се случва, ще се забавляваме."

В подробности за това как се справя със стреса, тя каза: "Бих казала, че това е писането. Молитва. Това са тези малки неща, които могат да те пренесат от едно наистина лошо настроение към едно по-добро място в един миг.".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неразбрал

    5 0 Отговор
    Ма още по-нов ли? Тая всяка година ли ще прави нов клип на същата песен?
  • 2 Некой си

    1 1 Отговор
    Страхотна певица и сладурана.

    Коментиран от #4

  • 3 Кекс фактор

    2 0 Отговор
    А на Кен Лий няма ли да има нов клип?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.