Last news in Fakti

31 Декември, 2023 12:56 2 368 19

Астропрогнозата на Алена за БГ звездите през 2024 г.

  • астропрогноза-
  • хороскоп-
  • звезди-
  • алена-
  • николета лозанова

Възможни са проблеми между Николета Лозанова и Ники Михайлов

Лични проблеми са възможни в отношенията между Николета Лозанова и Николай Михайлов, които очакват първото си дете.

Това заяви пред "България Днес" топастроложката Светлана Тилкова-Алена, която изготви специално за вестника звездни прогнози на известни личности у нас за следващата година.

"Николета Лозанова е родена в ден, който е причината да не цени чувствата на околните и подадената за помощ ръка, но умело да се възползва от хората. Съдбовният ѝ път изисква да се подчини на съдбата, да е умерена и тактична. В момента е в лична година на съдбовно подчинение, съвпадаща с нейния съдбовен път, и ще остане под нейното влияние до края на ноември 2024 година. В такава година всичко, с което съдбата я дари или ѝ отнеме, е за нейно добро, дори и да не разбира защо се случва. Периодът ѝ на глобална промяна между 34-43 години позволява да живее зад граница, без да е задължително изискване", обясни Алена.

Ники Михайлов трудно потиска емоциите си с разум

За Ники Михайлов топастроложката посочва, че е инатлив, борбен, целеустремен човек, с изявена импулсивност и прибързаност в думи и дела, качества, които често му пречат в живота въпреки съдбовния му път, носител на стабилност и хармония и умереност.

"В момента е в период на емоции и му е повече от трудно да ги потиска с разум. Преценката му за каквото и да било е смесица между силни чувства и логична мисъл, но с превес на емоциите. Рискува да хлътне в неочаквана проблемна връзка, колкото и нереално да звучи това в настоящия момент. Личната му година е на глобална промяна и от нея зависят следващите девет години от неговия живот. Дали промяната ще е положителна или отрицателна, зависи единствено от неговите действия", посочва Алена.

Николета може да заживее зад граница

И добавя: "Ако двамата с Николета са заедно и дори чакат дете, трябва да са наясно, че от една страна, тази връзка разпалва любов и страст, която силно ще ги обедини, но до време. Николета не трябва да излива депресията си на Николай, а той не бива да избухва при най-малкия повод и кризите в делника им ще са по малко. В личните отношения са възможни проблеми. Той никак не приема странстващата същност на Николета и жаждата ѝ за приключения и предпочита да си стои зад сигурните стени на собственият дом. Така и няма да стигнат до компромис, особено в брака, а и при двамата съжителство на семейни начала не е позволено".

Рачков е загърбил мисълта за брак и деца

Димитър Рачков е роден на дата на кармична разплата, която е причина за постоянните малки и големи трудности в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, допускани в своите минали прераждания. Инатлив, целеустремен човек, сякаш вече загърбил мисълта за брак и деца.

Съдбовният му път изисква да битува в сферата на изкуството. В момента е в най-дългия си житейски период на материална стабилизация, който му помага да е финансово презадоволен, но е и период на кармична разплата, което нерядко води до проблеми в личните отношения. От Рачков зависи да трупа положителна карма или негативна. Личната му година до септември 2024 е носител на стабилизация и хармония в дните му, но забранява импулсивните начинания. След това навлиза в лична година на анализ и осъзнаване на грешките, което ще поражда в него желание да се усамотява и да избягва общуването извън професионалните си задължения.

Трудности очакват Боби Михайлов

Борислав Михайлов е роден на дата на изявена общителност, чието влияние дори и консервативният Водолей не успява да притъпи. От младостта си има навика да се обвързва с неподходящи приятели и познати, да битува постоянно в неподходяща среда, а в момента е и в житейски период, който повтаря тази вибрация. Изключително труден период, защото съветите, които му дават, му вредят до степен на заплаха към него.

Михайлов може да изпадне в алкохолно опиянение

Странна ситуация, защото разумът на Водолея би трябвало да му подскаже вярното действие. Рискът да допуска постоянни грешки в работата си, както и да следва грешни, но и вредни за него съвети може да му донесе в настоящата му лична година лични и професионални драми и психическа депресия до рождения му ден през 2024-та. Следващата му лична година след февруари 2024-та е на трудности и пак трудности, породени от неочаквани фактори, които няма да е способен да преодолее и не е изключено да потъне в постоянно алкохолно опиянение, за да битува в свое безвремие, където привидно е защитен, но ще е потърпевш от собствените си действия.

Григор Димитров вече може да създаде семейство

Много пъти съм писала за Григор, едва ли не от юношеската му възраст. Роден е на дата, която му помага да анализира и осъзнава допусканите грешки, причина за професионалното му лъкатушене - от върхови позиции в спорта да се срива до низините на загубите. Колкото по-често анализира, толкова по-малко ще са загубите на корта.

Григор влиза в година на такт и търпение

Неговият съдбовен път изисква да живее извън България, където да гради кариера, да създаде дом, семейство. Винаги публично съм го съветвала да спази това изискване, защото в родината си изживява спадове вместо възходи, а те оказват влияние за дълго време върху успехите му на корта зад граница. Колкото по-рядко се прибира в България, толкова по-често успехът ще е с него. Периодът му на емоции, който продължава до неговата 40-а година, е причина не само за неочаквани спортни разочарования, а и за чести влюбвания и раздели, но вече има право да създаде дом и семейство, стига съдбата да го срещне с подходящата половинка и той да я разпознае. Личната му година до рождения му ден през 2024-та е на ново начало, поставено без прибързаност, а след месец май това навлиза в лична година на подчинение, такт и търпение.

Добри приходи за Софи Маринова

Родена е на дата, орисала я на прекомерна променливост, и със съдбовен път, който я подтиква към непрекъснато общуване, говорене, но и изисква от Софи Маринова да се научи да преценява кого допуска до себе си, защото в обичайната ситуация е използвана, а се случва да е използвана и забравена.

Личната година на Софка започва със закъснение

Настоящият ѝ житейски период е на материална стабилизация, осигуряващ и добри приходи, но имайки предвид съдбовния ѝ път, да внимава с разходите, които неочаквано може да стопят приходите. Освен това е в период на кармична разплата, когато е длъжна да претвори кармата си в положителна, а с тази нейна променливост има какво да се иска за корекция на личната ѝ карма. Личната ѝ 2023 година започва с близо 12 месеца закъснение спрямо календарната и продължава почти до края на 2024 година. Вече е в лична година на стабилизация и хармония в отношенията, но дали ще успее да ги постигне, или ще стабилизира негативите от предходните девет години, зависи от нея. На късмет и на съдбовна подкрепа да не разчита.

Мария Илиева орисана на необмислени действия

Твърде импулсивна, прибързана, целеустремена, инатлива, понякога самоцелно, със съдбовен път, който я орисва на удвоена прибързаност, Мария Илиева трябва да внимава за необмислени действия и чести житейски проблеми, които си създава сама.

Певицата трябва да крачи бавно към целта

За нейна радост е навлязла в третия си житейски период на умереност, тактичност и търпеливост, предпазливост и предвидливост, който в немалка степен потиска заложеното ѝ по дата на раждане и като съдбовен път. Този период приключва на 53-тата ѝ година. Личната ѝ година съвпада с периода и налага в дните и до рождения ѝ ден през 2024 съдбовно подчинение, когато прибързаността, която невинаги успява да овладява, трябва да потиска с разум, а изискването е да крачи бавно, за да стигне бързо до поставената цел, ако иска да избегне провалите.

Пътувания у нас и по света за Алекс Сърчаджиева

Родена е на дата, която, от една страна, я прави тактичен, компромисен и умерен човек. От друга, орисва Алекс Сърчаджиева на мощно духовно пробуждане, което ще изживее след своята 44-та година, а с голямата промяна ще осъзнае своята мисия в този живот.

Актрисата се намира в период на промени

Съдбовният ѝ път в противоречие на датата на раждане е причина да е прибързана и нейните лични характеристики да изпадат в често противоречие, от което трудно излиза. В момента и до нейната 44-та година е в период на промени и възможност за пътувания у нас и по света. Личната ѝ година също позволява пътуване зад граница, без да е задължително. Възможна е и промяна в личните отношения, но тя решава дали ще се възползва от предоставените ѝ от съдбата шансове до рождения ѝ ден през 2024-та, стига да ги разпознае, защото личната ѝ година 2024-2025-а е на стабилизация, хармонизиране на отношения и забранява заради провал импулсивните действия и начинания.

Ралица Паскалева трудно ще владее емоциите си

Родена е на дата, обещаваща ѝ мощно духовно пробуждане, което ще изживее до нейната 43-та година. Ралица Паскалева е длъжна да си налага умереност, такт и търпение. Житейските ѝ периоди от раждането до нейната 43-та година налагат съдбовно подчинение и приемане на всичко, дори и неразбираемо на пръв поглед, пред което съдбата я изправя в живота ѝ.

Ралица може да се радва на 9 г. материална стабилизация

Третият ѝ житейски период е особен. Ако прави верните крачки в живота, ако подхожда правилно към отношенията си, ще се радва на девет години на материална стабилизация и увеличени приходи. Ако прави грешните, материалната стабилност ще се стопи и има опасност да трупа негативна карма, която ще разплаща в последния си житейски период. Той започва след 52-рата ѝ година и носи емоции и работа в полза на хората. Личната ѝ година до септември 2024 е на емоции, които трудно овладява, а след това навлиза в лична година на ново начало.

Ново начало за Луиза Григорова

Родена е на дата, която я подтиква духовно и интелектуално израстване.

Съдбовният ѝ път изисква да изживее живота си в неговата по-голяма част, като се установи извън България, за да си спести заради неговото неспазване лични, професионални и здравословни проблеми след средата на жизнения си път. В момента и до нейната 40-а година е в периода си на материална стабилизация. Личната ѝ година до рождения ѝ ден през 2024 е на съдбовно подчинение, търпение, такт и умереност, а след това навлиза в лична година на ново начало.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    4 3 Отговор
    За прогнози признавам Ванга, която е казала - русията нема да падне, тя ке се разпадне.

    Коментиран от #6

  • 2 Пич

    12 0 Отговор
    Леле...... купища простотия , за единица време !!! Истински талант .....!?
  • 3 нострадамус

    10 1 Отговор
    Има ли още някой да се връзва на тази лъжкиня?

    Коментиран от #14

  • 4 Гост

    10 0 Отговор
    Пълни глупости са хороскопите.
  • 5 На заден план Никиту Михалов

    7 0 Отговор
    хванал Николета за .... ненката!
    Егати примерите, които давате, пфу!
  • 6 Да те питам

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Лично на теб ли ти го е казала?

    Коментиран от #17, #18

  • 7 ГЕРБ

    8 0 Отговор
    Тая как не са я били до сега много е зле с познаването.

    Коментиран от #8

  • 8 ха ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ":

    Много се пробват с гадаенето, но малко от тях го умеят познаването. Досега само на една истинска съм попадала.
  • 9 Тази е за

    6 0 Отговор
    кладата-веднага!
  • 10 Я го знам !

    7 0 Отговор
    Кой вярва на тая изкуфяла сатанистка,където си прави "прогнози" на запис за три месеца напред 😂 В тоя бардак btv са се събрали само отайки.Кой пияница,коя разведена ,коя и кой обратни.
  • 11 ей ей не ви ли омръзна тая

    4 0 Отговор
    моля публикувайте едно нещо което е познала тази шарлатанка да ви видим???

    Коментиран от #13

  • 12 Тест за бащинство

    1 0 Отговор
    А ние се съмнява ,че детето е от Никито, по-скоро е от някой известен политик. който се е разочаровал в последствие. Иначе защо ще посягат на имиджа на Боби Михайлов?
  • 13 Ко речи?

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "ей ей не ви ли омръзна тая":

    Кой? Дебилена ли? та тя е мое предскаже дали ша прдне, коги я е напъвало 20 минути.
  • 14 Ахъм!

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "нострадамус":

    И на всички като нея!
  • 15 Идън

    3 0 Отговор
    Някои въртейки се по медиите стават,, медийни звезди,, за невежите. Как астролозите тълкуват съдбите на еднояйчните близнаци- имат ли те еднакви съдби- НЕ! И това е така защото тези две бебчета се превръщат в двама души имащи 25000 различни характеристики като тип. И точно това прави всеки човек уникален. АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е НАУКА- тя не работи с доказателства и не може да предсказва най- важните неща за човека - за да бъде жив и здрав.
  • 16 Много важно

    2 0 Отговор
    Много ни интересуват тия звезди ! Направо не знам как сме живеели до сега !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.