Last news in Fakti

22 Януари, 2024 11:32 2 510 5

Слабата фигура на Никол Кидман изуми всички (СНИМКИ)

  • никол кидман-
  • актриса-
  • кино-
  • фигура-
  • слаба

Филмовата звезда е изключително слаба, а фигурата ѝ изглежда още по-кльощава заради височината ѝ

Слабата фигура на Никол Кидман изуми всички (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Никол Кидман и съпругът ѝ Кийт Ърбан бяха щракнати от папараци, докато се забавляваха и си почиваха на плажа в Сидни, а мнозина се шокираха от кльощавата фигура на актрисата, което е видно и от снимките на фотографите. Холивудската звезда, която е на 56 години, реши да се изкъпе, облечена в бански с дълъг ръкав, а след като поплува, изтича по пясъка към чадъра, за да скрие бялата си кожа от слънцето възможно най-бързо. По-късно заедно със съпруга ѝ се разходиха прегърнати по плажа. Това, което прави впечатление, е болезнено слабата фигура на актрисата.

Фенове на Никол Кидман са притеснени от външния ѝ вид и все повече се чудят дали всичко е наред със здравето ѝ. Според таблоидите в САЩ през последните месеци звездата е свалила над 12 килограма и това вече започва да изглежда притеснително.

Смята се, че Никол неистово иска да бъде конкуренция на младите актриси като Дженифър Лорънс и Марго Роби и затова е предприела драстични мерки. Според друга версия рязкото ѝ отслабване се дължи на предстоящата ѝ роля в еротичен трилър с Антонио Бандерас.

„Тя просто изглежда болезнено слаба. Краката ѝ са като солети. А отделно 180-те ѝ сантиметра подсилват тази визия“, коментират не без злъч холивудските хроникьори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сори

    13 5 Отговор
    Но всичко вече и е бабешко !!!
  • 2 !!!

    2 3 Отговор
    Оземпик.

    Коментиран от #5

  • 3 абе,

    10 3 Отговор
    Такава (еротика) междиу 63 годишния Бандерас и 56 годишната Кидман си е точно трилър,но на ужасите,не на еротиката.Представям си колко филтри трябва да сложат на кадрите.
  • 4 БгТопИдиот🇧🇬

    9 4 Отговор
    Харесвачите са меко казано....геронтофили !

    Макрончици !
  • 5 Не!

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "!!!":

    ЕГН...