Last news in Fakti

29 Януари, 2024 16:45 788 3

Сара Джесика Паркър с дебют на театралната сцена в Лондон (ВИДЕО)

  • сара джесика паркър-
  • театрална сцена-
  • лондон-
  • дебют-
  • матю бродерик

Звездата от "Сексът и градът" дебютира в лондонския Уест Енд заедно със съпруга си Матю Бродерик

Сара Джесика Паркър с дебют на театралната сцена в Лондон (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър дебютира в лондонския Уест Енд заедно със съпруга си Матю Бродерик в пиеса, в която те се въплъщават в ролите на три проблемни двойки, съобщи Ройтерс, предава БТА.

Това може да звучи като предизвикателство за екип от съпруг и съпруга, но Паркър и Бродерик споделиха пред Ройтерс, че им е харесало да участват заедно в комедията на Нийл Саймън "Стая в Плаза хотел" (Plaza Suite).
"Много е лесно да работим заедно... Тя е много добра в работата си, така че това помага", казва Бродерик.

Двойката дебютира със спектакъла в Ню Йорк през 2020 г., но представленията спряха, когато настъпи пандемията от КОВИД-19. Спектакълът се завърна през 2022 г. и се мести в лондонския театър "Савой".

"Вече разбираме същността... в началото всичко изглеждаше обезсърчително и потенциално катастрофално, защото трябваше да напаснем толкова много неща заедно", каза Паркър. "Не се притеснявах за него, а повече за себе си. Но имаме общ език, както всички други актьорски екипи. Това е страхотно. Също мисля, че да играем тук създава притеснение... но да имаш някого до себе си, с когото можеш да се чувстваш толкова щастлив, прави цялото изживяване много успокояващо."

И двамата не са чужди на сцената. Паркър дебютира на Бродуей на 11-годишна възраст. Звездата от "Почивният ден на Ферис Бюлър" Бродерик има две награди "Тони" и предишните му участия на сцена в Лондон са през 2019 г.

Спектакълът, чиято премиера с червен килим беше в неделя, ще се играе до 13 април.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коя

    4 2 Отговор
    Постановка ?! Бабките , сексът , и бягащите мъже !?
  • 2 БгТопИдиот🇧🇬

    5 1 Отговор
    Кфо е лансират тази "убавица".

    май щото е от правилният произход...
  • 3 Орел с оризззз....

    2 1 Отговор
    По-грозна "жена" не съм виждал!!!