Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 11:15 1 995 6

Любовен хороскоп за февруари

  • любовен хороскоп-
  • февруари-
  • зодии-
  • астрология

Какво очаква всяка зодия в месеца на любовта

Любовен хороскоп за февруари - 1
Снимка: Shutterstock

Какво ви вещаят звездите в любовта за февруари 2024 г.?

През февруари 2024 г. на Овните се препоръчва да посещават събития с голям брой хора, за да срещнат своята сродна душа.

Февруари е чудесно време за Телец да демонстрират себе си пред света. "Връзката ви е във вашите ръце. Не се срамувайте, покажете най-добрите си качества и поемете инициатива.

Близнаците ще бъдат практични и трезви през целия февруари. Любовта и хобитата ще започнат да преминават през филтъра на личната изгода и материални постижения.

Раците могат да срещнат половинката си на пътуване или излет. Ако искате да намерите любовта, общувайте повече, движете се и не стойте на едно място.

Всичко най-интересно очаква Лъва през февруари под покрива на собствения им дом. Не търсете приключения отвън, опитайте се да се насладите на съществуващите си връзки. Ако ги няма, започнете да подреждате дома си. Това може да изиграе важна роля по-късно.

През целия февруари 2024 г. Дева ще бъдат увлечени от някакъв творчески процес. Това може да бъде или нова романтика, или емоционално включване в съществуваща връзка. Основното нещо е да изисквате повече от партньора си, отколкото той може да даде.

През февруари за Везните е важно да следят емоциите си и да не се претоварват със сетивни преживявания, тъй като те могат да повлияят на здравето им.

Цяла буря от чувства и емоции ще очаква представителите на зодия Скорпион на работа. Не се страхувайте да покажете своята сексуалност и интензивност, пише actualno.com. В противен случай, потиснатите емоции могат да имат пагубен ефект върху здравето и взаимоотношенията.

За Стрелците февруари е чудесно време да се срещнат с половинката си или да заздравят съществуваща връзка. Трябва да изберете надеждни и доказани партньори.

За Козирог февруари не е най-доброто време за изграждане на отношения, тъй като кризите и напрежението не могат да бъдат избегнати.

За Водолеите е важно да не идеализират любовните отношения, а ясно да определят какъв партньор биха искали да видят до себе си. Можете да срещнете някого на почивка, на пътуване или да се разбирате с някого по идеологически причини.

На Риби се препоръчва да насочат цялото си внимание към кариерата и реализацията. Може би някой от вашите колеги или ръководство ви наблюдава от дълго време, но не смее да се доближи до вас. Има шанс за романтично приключение на работното място.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Всичко

    3 1 Отговор
    В живота е както си го направиш , включително и в любовта !

    Коментиран от #3

  • 3 фалшивата реалност

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Всичко":

    Като те отсвири някоя, на която не покриваш високите критерии, ела пак да ни обясняваш!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.