Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 07:00 3 992 0

Дневен хороскоп за 11.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Изключително благоприятен ден за Овните

Дневен хороскоп за 11.02.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Изключително благоприятен ден. Подходящ е за състезания и дори за подрязване на дървета. Е, за начало на нови неща не се препоръчва, но има толкова други, с които да се занимаете.

Телец

Ден за лечение, не само на тялото, но най-вече на душата. Спрете за миг и помислете върху нещата, които ви тревожат, дали не се въртите в кръг. Време е да направите нещо различно, за да излезете извън познатото и да откриете нови възможности.

Близнаци

Често пъти сте в разногласие дори със самите себе си, което е доста объркващо и компрометиращо понякога. Така че разбрете се сами със себе си, решете кой е правилния път, поне за днес.

Рак

Ден да отворите широко прозореца към света. Лесно ще разбирате, ще виждате и научавате неща, които са ви били чужди или непознати. Използвайте силата на този ден правилно.

Лъв

Ще искате да контролирате чувствата на другите, което е опасна игра. Спомнете си Скарлет О'Хара от "Отнесени от вихъра". Определено има на какво да ви научи. Потопете се в дълбочината на преживяванията и осъзнайте, че е много по-важно да успеете да контролирате себе си, отколкото околните.

Дева

Не се тревожете, ако сте сгрешили или объркали нещо. Не е нужно да си посипвате главата с пепел. Спомнете си, че няма да има пролука, през която да влезе истината, ако не грешите.

Везни

Един ден, в който безпокойството ще ви съпътства и е добре да си дадете сметка откъде идва и какво иска да ви подскаже. Прекалената самоувереност също не е хубава, обаче безпокойството може да ви помогне да разберете повече за себе си. Не го оставяйте да се вихри, просто го чуйте.

Скорпион

Ден на сърцето. Сигурно сте чували, че само със сърцето можеш да докоснеш небето. И днес е ден да чуете сърцето, то е онази невидима сила, която дава крила и вдъхва живот.

Стрелец

Ден, в който ще имате нужда от стабилност и сигурност и те ще дърпат вниманието ви. Оставете емоциите да следват своя ход, но не им позволявайте да ви водят и още повече - да вземате решения под тяхно ръководство.

Козирог

Ден за повторение и учене. Не се фокусирайте върху резултатите, а върху процеса на случване. Бъдете внимателни за последователността на процесите и не се отказвайте.

Водолей

По-сдържани ще сте днес, но това не е нещо лошо. По-важно е да не изпадате в униние, още няколко месеца има до лятото, нали така. Можете да си направите една игра сами със себе си - запишете си всички неща, които имате - материални или нематериални и веднага ще почувствате радост и удовлетоврение.

Риби

Ден за сериозни и важни неща, като например, да направите нещо мило за себе си, за хората, които обичате. Да се усмихнете на непознат или да нахраните бездомно животинче. Светът е толкова пъстър.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА