Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 14:32 2 600 3

Топ 4 на най-привлекателните зодии според китайския хороскоп

  • зодии-
  • зодия-
  • китайски хороскоп-
  • година на дракона-
  • лунна нова година-
  • китай

В навечерието на Годината на зеления дракон ще ви запознаем с най-атрактивните зодии

Топ 4 на най-привлекателните зодии според китайския хороскоп - 1
Снимка: Shutterstock

Ако сте благословени с добър външен вид и естествена харизма, може би трябва да благодарите на китайския си хороскоп.

Утре (10 февруари) официално започва Лунната нова година, с която навлизаме в Годината на Дракона. Петнадесетдневният фестивал ще бъде празнуван от милиони хора по света, но много хора знаят много малко за своите зодиакални знаци - и какво означават те.

Легендата твърди, че годината, в която сте родени, може да разкрие много за вас - от личността ви до любовната ви съдба. Оказва се, че тя може да определи и кой е най-вероятно да бъде благословен със завладяваща външност и чар. Само не се обиждайте, ако не сте попаднали в списъка.

Заек: Родени през 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2013 г.

Според Lifestyle Asia родените в Годината на Заека имат 'красиви лица' и 'са атрактивни'. Експертите по астрология казват, че по-специално жените Зайци имат "красив и скромен външен вид", както и "чисто сърце" - докато мъжете Зайци притежават "нежна усмивка, която кара хората да чувстват, че са надеждни и искрени".

Зайците, които търсят любов, могат да я намерят в Плъхове, Овце, Маймуни, Кучета и Прасета - всички те имат високи резултати в картите за съвместимост. Те обаче трябва да избягват да влизат в романтични отношения с Петли и Змии, за да избегнат конфликти.

Плъх: Родените през 1948 г., 1960 г., 1972 г., 1984 г., 1996 г., 2008 г., 2020 г.

Смята се, че Плъховете рядко разчитат на впечатляващо облекло, но въпреки това успяват да изглеждат "свежи и семпли", независимо от избора на тоалет. Тяхната привлекателност идва от личностните им качества - които експертите описват като "сантиментални и пълни с обич".

"Обикновено се отнасят към другия с милосърдие, толерантност и щедрост," казва Travel China. "Техният приятен характер ги прави популярни сред противоположния пол."

Петел: Родени през 1957 г., 1969 г., 1981 г., 1993 г., 2005 г., 2017 г.

Експрес съобщава, че Петлите често са забелязвани да изглеждат превъзходно, тъй като модният им избор винаги носи атмосфера на лукс. Дадени са им и характеристики като "общителни, хумористични, независими и интелигентни", което лесно може да накара някои хора да им завиждат.

Петлите имат само две перфектни съвпадения, когато става въпрос за любов: Воловете и Змиите. За тях лоялността е всичко - и те "презират онези, които нарушават обещанията си или плащат само на думи".

Кон: Родени през 1954 г., 1966 г., 1978 г., 1990 г., 2002 г., 2014 г.

Привлекателността на конете се дължи на тяхната уникална интелигентност и индивидуалност. Експертите твърдят, че те са "изключително блестящи и надарени" и обикновено са "страстни и енергични".

Travel China Guide казва, че конете не умеят да крият емоциите си - така че винаги ще знаете какво чувстват. Но това не се отразява на популярността им и не им пречи да се включват в социални дейности.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Условно

    1 0 Отговор
    С поправка за родените в началото на следващите години, защото китайските не съвпадат с нашите набори.
  • 2 мдаа

    1 1 Отговор
    Експертите ви има още да се учат. За азиатките било голям комплимент да им кажат, че са красиви като змия, защото се смятало, че в годината на Змията се раждали най-красивите жени. А най-харизматичният знак бил този на Дракона, който винаги предвождал новогодишните тържества.
  • 3 Година надървения зелен дракон

    1 1 Отговор
    Жените от зодия Петел не са ли ... кокошки?