Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 11:15 1 398 2

Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши се появиха заедно на събитие (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • одел бекъм-младши-
  • връзка-
  • гаджета-
  • супербол

Двамата изглежда са наясно, че връзката им вече не е тайна, затова и не скриха, че са заедно в Лас Вегас, където бяха за финала на Супербоул

Ким Кардашиян и звездата от Националната футболна лига Одел Бекъм-младши са в сериозна връзка, разкриха техни познати, като според тях двойката се е стремяла да запази романса си в тайна от уважение към сина му - и в опит да избегнат някаква негативна реакция от страна на Кание Уест.

43-годишната риалити звезда и 31-годишният спортист са заедно от септември 2023 г., когато всъщност започнаха да нарастват и спекулациите за потенциалните им интимни отношения. С днешна дата връзката им е преминала на едно по-дълбоко ниво.

"Ким е обвързана с Одел от миналото лято и смяташе, че е успяла да го запази в тайна. В момента не се вижда с никой друг", каза източник пред Daily Mail, предава dir.bg.

Двамата изглежда са наясно, че връзката им вече не е тайна, затова и не скриха, че са заедно в Лас Вегас, където бяха за финала на Супербоул. Те дори бяха заснети на излизане от хотела, в който са настанени.

Ким и Одел решили в началото да запазят връзката си в тайна, за да предотвратят възможността риалити героинята да бъде обвинена, че е разрушила семейството му.

Причината е, че двамата започват връзка малко след раздялата на Одел с дългогодишната му половинка и майката на 1-годишния му син Зин, Лорън Ууд. Те се разделиха през септември миналата година, като малко след това Кардашиян вече заела мястото ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ти да видиш

    7 0 Отговор
    Добре де перефразирам. Бегай от тоа килихандзер бе момче!