Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 09:07 4 045 26

Цветелина Бориславова с насинено око в Пампорово

  • цветелина бориславова-
  • синина-
  • насинено око-
  • пампорово

Под дясното око на Бориславова има синина, не се знае каква е причината за нея

Бизнес дамата Цветелина Бориславова се появи изненадващо в Пампорово със синина на лицето.Тя е мажоритарен собственик на "Пампорово" АД и често може да бъде забелязана в курорта по време на зимния сезон, особено когато там се провеждат големи спортни форуми. Неотдавна там се състоя Световната купа по сноуборд.

Снимки от визитата ѝ се появиха в социалната мрежа Фейсбук. От тях е видно, че под дясното око на Бориславова има синина. Каква е причината за нея обаче, не се знае.

Възможно е да е заради инцидент, заради дребен здравословен проблем или пък вследствие на разкрасителна процедура, каквито банкерката често си прави. При всички положения Бориславова е можела да прикрие дефекта с повече грим, но тя не изпитала притеснение да се появи с него в претъпкания с хора курорт, както и да се снима.

На кадрите суетната бизнес дама е с небрежно прибрана с шнола коса, а в последно време след краткото ѝ бягство към русото отново се е върнала в кестенявата гама. Елегантната в ежедневието си банкерка е съобразила облеклото с обстановката и на кадрите носи впит спортен екип в бяло, комбиниран с ватиран черен елек.

Цветелина Бориславова с насинено око в Пампорово
Снимка: Интернет



Повече от 10 години, откакто Цветелина и Борисов са разделени, тя продължава да поддържа едни и същи фини килограми. Разковничето не било само добрият ген, но и ежедневното спортуване. От години Бориславова играе дейно тенис на корт, ходи на фитнес, а през студените месеци кара активно ски. Най-новото ѝ спортно хоби било гмуркането и банкерката вече имала официален сертификат за водолаз. Бившата половинка на лидера на ГЕРБ твърди, че се зареждала с енергия от природата и спорта.

Не се отказала от физическите активности, дори когато преди десетилетие скъсала фатално кръстни връзки по време на ски и преживяла изключително тежка операция. Вместо да се щади, решила само година по-късно да поеме към една от най-рисковите авантюри в живота си, а именно да измине прословутия религиозен маршрут Камино де Сантяго с колело. В рамките на две седмици Бориславова обходила с велосипед 790 километра и се върнала в България духовно пречистена. Религиозният поход неотдавна отново нашумя покрай посещението на Десислава Радева там.

65-годишната Бориславова е майка на две дъщери, които все още не са я направили баба. И двете са от бившия съпруг Стефан Абаджиев. По-голямата Ралица дълго време живя в Щатите при татко си, но преди около 5 години се прибра у нас, след като се омъжи. Съпругът ѝ се казва Кристос и е от гръцки произход. Двамата имат свой дом в София, но още не мислят за наследници.

Докато Ралица не обича вниманието и винаги е била далеч от прожекторите, сестра ѝ Веселина е видна представителка на столичния хайлайф. Тя се занимава със строителен бизнес, а до неотдавна имаше връзка с топфутболиста Кирил Десподов, с когото обаче се разделиха шумно, припомня "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Епааа

    36 0 Отговор
    Жиголото се е изхвърлил накриво !
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    31 1 Отговор
    Вероятно се е ударила във вратата на хотелската стая❗❗❗
    Какво чудно има 😉😉😉
  • 3 Сталин

    47 1 Отговор
    Цветелина Бориславова и Петър Стоянов са агенти на NED (National Endowment for Democracy), NED са звено на ЦРУ което се финансира от федералното правителство на САЩ ,сега разбирате ли защо на Тулупа му върви в политиката и бизнеса както и на онова еврейско куче Петър Стоянов .
    NED бяха пряко замесени в протестите срещу свалянето на Жан Виденов от власт,както и Отворено общество на Сорос , защото Жан Виденов спря 40 000 000 лева от държавния бюджет на България за финансиране на Отворено Общество и също започна разследване за ограбването на българските банки.
    Когато бяха протестите срещу правителството на Жан Виденов аз бях студент в София и идваха тогава някакви странни типове и ни предлагаха кутии с цигари ,ако ходим да протестираме пред парламента и някои от колегите които пушеха ходиха на тези протести.

    Коментиран от #13, #16, #17, #21, #22

  • 4 Сталин

    24 0 Отговор
    Адренохром-от кръвта на малки деца
  • 5 Последния Софиянец

    24 0 Отговор
    Сигурно е изнервила Тиквата с някоя пъпа приказка и е отнесла един прав
  • 6 глоги

    9 0 Отговор
    Цветелина Бориславова Е с насинено око в Пампорово.
  • 7 Сталин

    24 1 Отговор
    Насинено око е признак на употреба на адренохром -от кръвта на малки деца,всички сатанински лидери на запад и Холивуд ползват това,заради това са стотици хиляди изчезнали деца
  • 8 цербер

    11 1 Отговор
    Тя е мажоритарна собственничка на "Пампорово"- АД .

    Коментиран от #11

  • 9 попара

    21 0 Отговор
    "... но тя не е изпитала притеснение да се появи с него в претъпкания с хора курорт, както и да се снима." Курортът не е автобус,за да е претъпкан.
  • 10 Българин

    23 0 Отговор
    Океански риболов беше приватизиран от Петко Русинов /бащата на Зорница .Русиноваа ГЕРБ/
    А сега е собственост на госпожата от снимката.

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 въпросче

    14 0 Отговор
    Как се е зареждала с енергия от природата и спорта,като няма батерии по тялото си? Носи ли впито бельо в бяло?
  • 13 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Няма нищо случаЕно :
    Цветелина Бориславова Карагьозова е родена на 27 септември 1958 г. в София. Нейният баща Борислав Карагьозов

    е служител на ПГУ-ДС и работи като техническо лице в български посолства.

    Нейната майка Веселина Карагьозова е акционерка в „Кемисол“ АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.
  • 14 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    24 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    А как СИ купи СИ-банк за една нощ ❓🤔❗

    Коментиран от #15

  • 15 СталиН

    23 2 Отговор

    До коментар #14 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Който е агент на ЦРУ може да си купи всичко
  • 16 ЕВРОНЮЗ

    25 2 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Поздравления че се намират хора да кажат как е протекъл българския преврат тип украински Майдан
  • 17 ЕВРОНЮЗ

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    За Петър Стоянов мисля че жена му играеше там а той беше говорител. Тя работейки в посолството в Лондон е била вербувана от англичаните а той беше подходящ сладкодумен адвокат. Веднага след свършването на мандата са се развели и тя е отпрашила за Лондон
  • 18 Ужассс мутриии

    16 0 Отговор
    Бабичка на 66 години 🤮🤮🤮
  • 19 Елке, елкеее, селяндерке

    8 0 Отговор
    "Впит спортен екип".
  • 20 Боклуците на Боклука

    8 0 Отговор
    А трябвало е да го няма.
  • 21 Пилотът Гошу

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Така беше. Имаше вариант и с кебапчета. Протестите бяха организирани и платени. Сума глъми студенти за цигари или ядене ходеха, както обикновено без никаква идея къф го дирят там ...
  • 22 уйко калеко

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Сталин":

    Свидетел съм на тези събития .Това което се случи тогава си беше чисто седесарски КОСТОВОМЕНТОВСКИ ПРЕВРАТ.Жан Виденов е най честният мин.председател на страната от новото време .Не тръгна по свирката на политическата мафия(БЕСЕПАРСКА СЕДЕСАРСКА И ДР.) и му спретнаха валутната криза.Мошениците които имаха много пари във валута спечелиха от нагласения курс на долара(условно 100 000 долара при добра врътка след 4 месеца се превръщаха в 130-140 000.).ТАЗИ СХЕМА РАБОТЕШЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ ЛАПАЧИ(мафиоти банкери политици и т.н), СЛЕД ТОВА ДОЙДЕ КОСТОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ И ТЕЗИ ЛАПАЧИ ОТНОВО СЕ НАГУШИХА ЗА СМЕТКА НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ.За мен кризата по време на ВИДЕНОВ беше нагласена работа за да може да бъде ограбен българина на който в крайна сметка му остана скачането по площадите.

    Коментиран от #24

  • 23 Боко Праните Гащи

    0 0 Отговор
    Тая мата хари излезна по-хитра и от мене
  • 24 Берия

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "уйко калеко":

    Само сталинист може да каже, че волята на избирателите е преврат. Чиче вземи се образовай малко, а ако не можеш недей да се излагаш.
  • 25 Берия

    1 0 Отговор
    Само сталинист може да каже, че волята на избирателите е преврат. Чиче вземи се образовай малко, а ако не можеш недей да се излагаш.
  • 26 Друже

    1 0 Отговор
    Тази другарка я наричат дъщерята на ДС. Какво искаме.