Last news in Fakti

20 Февруари, 2024 10:32 1 676 2

Джъстин Тимбърлейк изневерил на Камерън Диас с еротичен модел (СНИМКИ)

  • джъстин тимбърлейк-
  • камерън диас-
  • модел-
  • еротичен модел-
  • плейбой-
  • изневяра

Моделът на "Плейбой" изкушила Тимбърлейк, но пояснява, че двамата не са правили секс

Джъстин Тимбърлейк изневерил на Камерън Диас с еротичен модел (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джъстин Тимбърлейк е изневерил на Камерън Диас с модел на "Плейбой", докато актьорите са били все още в началото на връзката си, разкри лично еротичният модел Зоуи Грегъри. Тя се преместила да живее в известното имение на Хю Хефнър в Лос Анджелис през 2001 г., разказва, че се е "забила" с изпълнителя на Sexy Back в известната пещера в прочутия имот, след като преди това двамата се запознали на едно от емблематичните Плейбой партита, пише novini.bg.

В интервю британският модел, която сега е на 49 години, споделя, че Тимбърлейк първоначално ѝ се дърпал, казвайки, че излиза със звездата от "Ангелите на Чарли".

Но когато Грегъри му припомнила, че приятелката му "не е с него сега", той се съгласил да се съблече по шорти и да скочи с нея в закрития басейн на Хю Хефнър. "Не съм правила секс с него, но се целувахме и се натискахме", разказа още "зайчето".

Разкритията на Грегъри хвърлят още масло в огъня за певеца. 43-годишният Тимбърлейк беше известен като голям женкар преди да се ожени за актрисата Джесика Бийл и да има две деца, а това не е първото твърдение за противоречиво поведение от негова страна.

Миналата година бившият фронтмен на NSYNC стана обект на експлозивни обвинения, когато бившата му половинка Бритни Спиърс разкри в мемоарите си, че той я е насърчил да направи аборт по време на тяхната злополучна връзка.

Самата Зоуи пък преди време разкри, че бившият годеник на Джей Ло - Алекс Родригес, ѝ е писал провокативни съобщения, в които я е молил за голи снимки. Това се случило малко преди да поиска ръката на латино дивата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цъцъ

    4 2 Отговор
    Брей, брей то човек вече да не целуне някоя по бузата, ще го обвинят в изневяра цъ цъ. А тази трудовачка дето го е налазвала нищо, чудно да се "сети" и да го обвини и в изнасилване след някой друг месец цъ цъ!
  • 2 Ами

    4 3 Отговор
    Тимбърлейк да не е без очи ? Младото гадже си е младо гадже !