Last news in Fakti

18 Март, 2024 12:31 1 685 12

Бившето гадже на Калин Врачански стана брокер на луксозни имоти

  • калин врачански-
  • актьор-
  • брокер-
  • луксозни имоти-
  • продажби-
  • връзка-
  • бивша

Докато беше с актьора, Александра работеше като учител по рисуване

Бившата любима на Калин Врачански – Александра Стоянова, която се изявяваше като художничка, докато беше с актьора, е решила да се преквалифицира. Тя е станала брокер на луксозни недвижими имоти. Новата си работа блондинката е започнала в началото на тази година.

Хубавата Александра беше гадже на Калин Врачански в продължение на години, но актьорът твърдо държеше на мистерията около тази своя връзка. Mладата блондинка не и имала шанс се възползва от неговата слава, както правят много други половинки на знаменитости, дори и да е искала. Тя нито стана инфлуенсърка, нито се прочу в телевизията, нито се преквалифицира в актриса, сценарист и продуцент, както например Райна Караянева – бившата любима на Башар Рахал. Александра си работеше мирно и кротко като учителка по рисуване в ателие за рисуване с вино.

Миналото лято Калин разкри, че е скъсал с момичето. Не е ясно по какви причини са се разделили, но той вече има друга изгора, а Алекс – друга работа. Тя е сред най-новите попълнения в столична агенция за търговия с луксозни недвижими имоти. От официалния сайт на фирмата става ясно, че е прикрепена към мениджъра на екип "Международни пазари", което означава, че най-вероятно ще се занимава с покупко-продажби зад граница.

Макар че бизнесът ѝ доскоро беше свързан с рисуване, от визитката ѝ във фирмата става ясно, че по образование е маркетинг специалист и в същото време – психоаналитик. Бакалавърската ѝ степен е по маркетинг, а магистърската – по психоанализа. В продължение на 7 години е живяла в Ню Йорк, където е работила в сферата на услугите в различни компании. Точно каква дейност се крие зад тази формулировка, не е ясно.

В България се връща преди 5 години и отваря своето ателие за рисуване. По същото време се разчува и за връзката на Калин Врачански с нея. Новината гръмва, след като актьорът се появява с блондинката на премиерата на сериала на Нова ТВ "Господин Х и морето". Той изпълнява главната роля в продукцията. Александра тогава казва пред журналистите, че е с Калин от доста време, но двамата не афишират любовта си. Явно е била от разстояние.

Любопитно е колко много дами от родния хайлайф и неговата периферия стават брокери на къщи, апартаменти, офиси и апетитни парцели. Най-известните сред тях са бившата моделка и актриса Ирена Милянкова и бившата мис България Ивайла Бакалова. Причината е, че дамите получават доста апетитен процент комисионна при реализиране на сделка, научи "Уикенд".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    10 0 Отговор
    "...ателие за рисуване с вино."
    -----
    Те тава е вече приказка.
  • 2 глоги

    6 0 Отговор
    Бившето гадже на Калин Врачански стана брокерКА на луксозни имоти.Докато беше с актьора, Александра работеше като учителКА по рисуване.
  • 3 едно време нямаше бивши . късаш и след

    4 1 Отговор
    месец наново плющиш . на софка мъжа я би , на андреа също , обаче те накалъп . хахахаха
  • 4 Баш

    9 3 Отговор
    чрез тая селянка някой ще си купи луксозен имот ? А " брокер" ми звучи като мошеник !
  • 5 цербер

    3 0 Отговор
    Тя нито стана инфлуенсърка, нито се прочу в телевизията, нито се преквалифицира в актриса, сценаристка и продуцентка, като например Райна Караянева – бившата любима на Башар Рахал. по образование е маркетинг- специалистка и в същото време – психоаналитичка.
  • 6 продажба с консумация , или ала

    1 0 Отговор
    божанеца краден имот 3 продажба са си екзотични неща . Без процент никой не дава . Дали ще изкара . Колегите и ще я крадат и пререждат . Прескачат я . да дава имот, а купуваа го взема от друга . Да обикаля да гледа празните къщи . Да печели да не е гладна .
  • 7 щурецъ

    4 1 Отговор
    Причината е, че дамите получават доста апетитен процент комисионна при реализиране на сделка.- научи "Уикенд". Да си бараш по цял ден оная,розовата и да получаваш пачки кинти,това е съвременната "работа".

    Коментиран от #9

  • 8 успех

    2 0 Отговор
    Нито Калин го знам, нито бившата му. Но рисуване с вино ми прилича на нещо за занимавка докато смучи НПО грантове. А преквалифициране в брокер... в момента взимат куцо, кьораво и сакато за брокери. Който няма професия, се пробва в недвижимите имоти, стига само да има малко дар слово.
  • 9 успех

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "щурецъ":

    Нищо общо няма с баране на розови неща. Иска се да можеш да омайваш клиентите, но и да си организиран и а отхвърляш доста бумащина. Но пак не ми звучи сериозно, балона като се спука, кво ще правиш?
  • 10 Гошо

    3 0 Отговор
    Новата мода след инфлуен-Сър, брокер на луксозни имоти
    Само че за да ме закара до 95% от този лукс, трябва да ми даде и гумени ботуши и ATB.
    Боже, прибери си версиите
  • 11 Ка Вали Франсез

    4 0 Отговор
    "7 години е живяла в Ню Йорк, където е работила в сферата на услугите в различни компании. Точно каква дейност се крие зад тази формулировка, не е ясно." Хахаха ама верно ли не ви е ясно???
  • 12 РЕалисто

    3 1 Отговор
    брокер на луксозни пиш.....ки