Last news in Fakti

22 Март, 2024 10:45 739 5

Кралица Камила: Чарлз се чувства много добре

  • кралица камила-
  • крал чарлз трети-
  • здравословно състояние-
  • кралско семейство

Монархът, който се лекува от неуточнен вид рак, не е бил виждан на публични места от януари

Кралица Камила: Чарлз се чувства много добре - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британската кралица Камила съобщи днес, че съпругът ѝ крал Чарлз Трети, който се лекува от рак, се чувства "много добре", предаде Ройтерс, като цитира приветствените ѝ думи по време на посещение в Северна Ирландия.

Монархът, който се лекува от неуточнен вид рак, не е бил виждан на публични места от януари. В негово отсъствие кралицата и престолонаследникът принц Уилям представляват кралското семейство пред обществеността.

76-годишната Камила се пошегува с представители на обществеността по време на посещението си в Белфаст, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА. Тя заяви пред работници в пекарна, че елегантно облечено малко момче има "природна дарба да се изправя пред камерите", след като то привлече върху себе си медийното внимание. Освен това Камила благодари на ученичка, която ѝ връчи картичка с пожелания към съпруга ѝ, като заяви, че "той ще е във възторг".

Камила и Уилям се срещат с хора и се занимават с благотворителност тази седмица - в момент, когато и друга от популярните личности от кралското семейство, принцесата на Уелс Кейт, също се възстановява от здравен проблем. Не се очаква тя да се върне към официалните си задължения преди Великден, 31 март, след като през януари претърпя операция на стомаха.

Интересът към здравословното състояние на Кейт обаче запазва фокуса на вниманието върху нея. Вчера британска надзорна агенция съобщи, че проучва информация, че служители на лондонската болница, в която тя се лекува, са опитали да получат достъп до медицинския ѝ картон.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Орландовци

    6 2 Отговор
    При нас всички са добре.
  • 2 Бонев

    3 2 Отговор
    Няма начин човек с рак на простатата да не се чувства добре.
  • 3 ТаУмВзе

    3 2 Отговор
    След 500 години Кръвосмешение всичко е точно! За тва си набиха цветна за разнообразие.
  • 4 Ба Идън

    2 2 Отговор
    Да не е yмpял, че приказват хубави неща за него?
  • 5 не може ли

    2 1 Отговор
    Камила го прави редовно с чарли . съвсем го бяха отписали горкия .