13 Май, 2024 15:15 1 518 5

"Сърцето ми е толкова пълно": Парис Хилтън с непоказвани досега кадри на децата си (ВИДЕО)

  • парис хилтън-
  • деца-
  • майка-
  • деня на майката-
  • непоказвани снимки

Блондинката публикува видео по повод Деня на майката

"Сърцето ми е толкова пълно": Парис Хилтън с непоказвани досега кадри на децата си (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Парис Хилтън празнува един много специален Ден на майката като майка на две деца!

В неделя, 12 май, мултифункционалната красавица сподели в Instagram видео по този повод, в което са показани невиждани досега моменти между нея, сина ѝ Финикс и дъщеря ѝ Лондон, които тя споделя със съпруга си Картър Реум.

Видеото — на фона на песента на Хилтън със Сиа, "Fame Won't Love You" — започва с кадър на риалити звездата и 43-годишния Реум, които държат двете си деца, докато седят на одеяло за пикник. Има и сладко клипче, в което Реум движи ръцете на Феникс, сякаш той танцува по време на фотосесия.

Хилтън подчертава връзката между майка и син, докато двамата играят заедно и размахват крака в басейна в един кратък клип, а друг показва колко е възхитена Хилтън да бъде майка на момиче, докато се усмихва на дъщеря си.

Тя също така сподели отделни видеоклипове, в които Лондон си играе с любимата си кукла, а Финикс се забавлява в басейна със семейните кучета. Има дори кратък откъс, на който Финикс нежно люлее стола на сестра си.

"Моят първи Ден на майката" като майка на две деца! Сърцето ми е толкова пълно днес 🥹💖," тя написа снимката и добави: "Използвайте #FameWontLoveYou в публикациите си за Деня на майката за да мога да видя всичките ви прекрасни семейства 🥰."

В разговор с PEOPLE след раждането на сина Финикс Хилтън заяви: "Винаги съм мечтала да бъда майка," добавяйки, че тя и Реум, които посрещнаха и двете си деца чрез сурогатна майка, "са толкова развълнувани да създадат нашето семейство заедно и сърцата ни експлодират от любов към нашето момченце."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИнФанТ

    3 0 Отговор
    Инфантилност, докато нямаше деца си играеше с други играчки и ги заснемаше за спомен. Наркоманска работа, сега първа светица ще се изкара.
  • 2 честен ционист

    0 2 Отговор
    Добре, че почна СВО да си напазарува на примоция от Украйна, както направи и кака Ками.
  • 3 ?????

    3 0 Отговор
    И двете деца са с необяснимо големи черепи?!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Слави

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "?????":

    Хаха като шкафчета са.
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "?????":

    При рептилиите е така .