Last news in Fakti

31 Май, 2024 14:15 1 221 10

Фен съди Мадона заради "порнография без предупреждение" по време на концертите ѝ

  • мадона-
  • съд-
  • жалба-
  • порнография-
  • концерти

65-годишната певица е обвинена в лекомислено неуважение към феновете

Фен съди Мадона заради "порнография без предупреждение" по време на концертите ѝ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мадона е съдена от фен, който твърди, че е бил "измамен" от нейното световно турне Celebration.

Според съдебни документи, получени от PEOPLE, Джъстен Липелс е подал колективен иск срещу 65-годишната певица в Калифорния в четвъртък, 30 май, в който твърди, че Кралицата на попа и нейният промоутър Live Nation “подлъгали посетителите на концерти да си купят “скъпи билети” за концертите от турнето ѝ Celebration Tour, проведени през февруари и март, които “умишлено и измамно” са скрили информация в маркетинга си.

В съдебната жалба ищецът твърди, че Мадона и Live Nation не са информирали купувачите на билети, че планираните концерти на певицата в четири калифорнийски зали няма да започнат навреме “както е обещано, ”вместо това ще трябва да чакат до след 22:00 часа, за да започнат концертите."

В иска се твърди също, че посетителите на концертите са били “принуждавани да гледат топлес жени”, симулиращи “сексуални действия” на сцената по време на концертите на Мадона”, “подлагайки ги на порнография без предупреждение.”

По време на цялата си кариера Мадона поддържа сексуално позитивна среда, като шоутата ѝ включват еротични танци, докосвания и дори танци в скута, както стана ясно наскоро с Малума и Рики Мартин.

В жалбата от май Мадона е обвинена, че е участвала в “нечестни, незаконни, измамни бизнес практики”, които са демонстрирали нейното “лекомислено неуважение към феновете”

Според документите ищците съдят изпълнителката на "Like a Virgin" и изброените страни за неуточнено обезщетение за нарушаване на писмен договор, небрежно въвеждане в заблуждение, емоционален стрес, нелоялна конкуренция и фалшива реклама.

Представител на Мадона не е коментирал съдебния иск.

През януари Мадона беше съдена от двама фенове, които я обвиниха, че е започнала късно поредния си концерт от турнето Celebration Tour в Brooklyn's Barclays Center, твърдейки “фалшива реклама” за това, че планираният за 20:30 ч. концерт е започнал в 22:30 ч. Live Nation също беше посочена в иска.

Три месеца след подаването на исковата молба юридическият екип на Мадона подава молба за отхвърляне на исковете като твърди, че обвиненията им не са основателни.

"Никъде ответниците не са рекламирали, че Мадона ще излезе на сцената в 20.30 ч., а никой разумен посетител на концерт — и със сигурност никой фен на Мадона — не би очаквал главната изпълнителка на голям концерт да излезе на сцената във времето, посочено в билета за събитието”, заявиха тогава адвокатите на звездата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    19 1 Отговор
    Това не е порнография, а сатанизъм.
  • 2 Цъцъ

    18 3 Отговор
    Единственото за което може и трябва да я съдят е че не може да пее!
  • 3 коко

    15 3 Отговор
    Трябва да си бая заклет Геронтофил,за да отидеш на концерт на баба Мадона.
  • 4 е прави са разбира се

    4 2 Отговор
    мадона щеше да умре на тренировка . спомняме си . а за еротиката , така е - монокини , кабаре , синът и е с 1 изложба . горда е . а има и нови песни . шер пее много и също събира фенове .
  • 5 Пич

    9 3 Отговор
    Хахаха..... доживяхме с камъните на Сатанистите , по Сатанинските глави..... хахаха.....
  • 6 Чудя се,

    5 3 Отговор
    докога ще се чекне тая бабушкера?!
  • 7 Когато

    5 2 Отговор
    не притежаваш впечатляващи гласови данни, компенсираш с спорно.
  • 8 Миле

    4 1 Отговор
    Така де няма само Тръмп да го разпъват на кръст , че пича е пе1кал порно актриса. Тая е по- голям парцал
  • 9 Време беше

    5 2 Отговор
    да й покажат къде й е мястото. Браво!
  • 10 всичко

    3 0 Отговор
    Лошо тръгва от евре минава през робите сащ и се сервира като демокрация и свобода.