Last news in Fakti

22 Юни, 2024 20:09 4 779 0

Късметът ще връхлети 3 зодии до края на годината

  • зодии-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • астрология-
  • късмет-
  • успех

Руска астроложка прогнозира тотален възход в живота на три зодии

Късметът ще връхлети 3 зодии до края на годината - 1
Снимка: Shutterstock

Интригуващи и изненадващи възможности ще се появят в живота на всички зодии през втората половина на 2024 г. Това казва руският астролог Анджела Пърл. Съдбата ще даде шанс на всички да променят живота си. Ще се появят сили за нови проекти, смяна на работното място и дори местоживеенето, пише jenata.blitz.bg.

За много зодии през втората половина на годината, според хороскопа на Пърл, ще настъпи период на размисъл, себепознание и просперитет.

Три зодии обаче ще се радват на невиждан късмет. Просперитетът, късметът и финансовата стабилност буквално ще се стовари върху тях.

Ето под кои зодии са родени щастливците:

Близнаци

През втората половина на 2024 г. Близнаците ще се радват на неочаквани подаръци. Пред тях ще се открият много шансове да разкрият талантите си. Астроложката им предрича изобилие и комфорт до края на 2024 г.

Представителите на знака буквално ще забравят за проблемите, които ги преследват от началото на годината.

Пърл обаче предупреждава, че ще трябва внимателно да прегледат обкръжението си и да оставят сред любимите си хора само онези, които ги подкрепят. Завистниците трябва да изчезнат от живота им завинаги.

Дева

Девите ще имат три думи в съдбата си до края на годината - щедрост, късмет и любов. Анджела Пърл съветва тази зодия да бъде готова за промяна и да я приеме спокойно.

Като цяло нещата им ще вървят нагоре. Представителите на знака най-после ще почувстват абсолютно щастие и свобода.

Стрелец

Стрелците ще имат шеметен успех през втората половина на 2024 г. Предстои им да разработят сериозни проекти на работното място. Съдбата им обещава приятни и печеливши бизнес запознанства.

До края на годината им предстои и влюбване. Като цяло оставащите шест месеца ще преминат в тясна връзка с околните. Може би сред тях ще има достоен човек, който в бъдеще ще им стане партньор.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА