13 Юли, 2024 09:19 2 214 1

Емрах разцелува ютубъра IShowSpeed пред очите на стотици (ВИДЕО)

  • емрах стораро-
  • спийд-
  • ishowspeed-
  • целувка-
  • мъж-
  • стрийм

Синът на Тони Стораро награби стриймъра в центъра на София

Емрах Стораро, който напоследък е по-известен с гафовете си, отколкото с певческата си кариера, шокира хиляди фенове, а и цялата мрежа, като се нахвърли на известен мъж и то не кой да е, а един от най-популярните стриймъри в света - IShowSpeed.

Попфолк певецът не се посвени да го целуне по устата пред стотици погледи.

Това се случи по време на посещението на световната знаменитост в България.

Наглата постъпка на по-малкия син на Тони Стораро предизвика мигновена реакция от страна на IShowSpeed: "WHAT THE F*CK WAS THAT! (КАКВО БЕШЕ ТОВА ПО ДЯВОЛИТЕ!)". А в отговор Стораро побърза да му се обясни в любов: "I LOVE YOU! (ОБИЧАМ ТЕ!)".

@speed.watkins.jr ISHOWSPEED MEETS EMRAH STORARO IN BULGARIA 🇧🇬 #fyp #fypage #tiktok #foryou #foru #forupage #foryoupage #trend #trendy #trending #viral #ishowspeed #ishowspeedbulgaria #emrah ♬ original sound - ISHOWSPEEDY

След като целувката на Емрах предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, певецът побърза да замаже. Той обяви в Инстаграм, че ситуацията не била такава, каквато изглеждала - той всъщност целунал IShowSpeed по бузата, но от ъгъла, под който ги заснели изглеждало, че го целува по устата.

Посещението на IShowSpeed, чието истинско име е Дарън Джейсън Уоткинс младши, предизвика истински фурор в столицата, където около него и гардовете му се скупчиха стотици фенове, включително Емрах Стораро. Преди да си тръгне, певецът даде на стриймъра да подкара бегачката му. Както е известно, спортното BMW M5 Competition се е превърнало в оръжие за гаври с КАТ, като само ден по-рано писахме, че Емрах за пореден път се изфука, че колата му е летяла като ракета по родните пътища със скорост, далеч над ограниченията.

Кметът на София Васил Терзиев не остана по-назад, признавайки, че е фен на IShowSpeed и следи в Интернет изявите му. Той го покани на среща в общината и лично му подари топка, подписана от Христо Стоичков.

Почитателите на стриймъра го преследваха из целия град в луда гонка с велосипеди и тротинетки. А в един момент фурорът, който предизвика IShowSpeed напусна пределите на София. Българските му фенове са преследвали звездата чак до Витоша, като са тръгнали по петите му на мотоциклети.

За по-малко от денонощие стриймът от посещението на звездата в България събра над 3 000 000 гледания в YouTube канала на IShowSpeed.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    19 0 Отговор
    Краставите магарета се надушват.
    Прошляк набарал прошляка.