14 Юли, 2024 09:15 3 754 17

Известният фитнес инструктор от 80-те Ричард Симънс почина ден след 76-ия си рожден ден

  • ричард симънс-
  • почина-
  • фитнес-
  • фитнес инструктор-
  • фитнес гуру

Фитнес гуруто е открит от домашната си помощница в дома му

Известният фитнес инструктор от 80-те Ричард Симънс почина ден след 76-ия си рожден ден - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ричард Симънс почина на 76-годишна възраст.

Полицията съобщава, че се е отзовала на обаждане от домашната му помощница преди 10 ч. местни време в събота. Той е бил обявен за мъртъв на място, като засега не се посочва причина за смъртта му. Длъжностните лица посочват, че Ричард е паднал в банята преди смъртта си. Представител на Ричард потвърди смъртта му пред ABC News.

Ричард Симънс е участвал в над 65 фитнес видеа с аеробика, от които са продадени над 20 милиона копия. Той се занимаваше със спорт в продължение на 40 години, преди да се оттегли от публичния живот.

Фитнес гуруто отпразнува рождения си ден в петък, като благодари на феновете за милите им послания и знаци на подкрепа. Всъщност звездата написа в Туитър само няколко часа преди съобщението за смъртта му, като написа в X, известен преди като Туитър: "Благодаря…Никога през живота си не съм получавал толкова много съобщения за рождения си ден! Седя тук и пиша имейли. Желая ви най-красивата част от петъчния ден. С любов, Ричард."

Преди смъртта си Ричард размишлява за живота си, включително сподели история за първия си рожден ден. Той сподели своя снимка като дете и обясни, че майка му никога не е правила торта вкъщи, а я е купувала от различни пекарни. Ричард също така обясни, че е имал рожден ден, когато са снимали филма Groovin in the House. Той каза: "Имах триизмерна торта с размер три фута във формата на един от моите далматинци … Знаете, че плаках. Толкова много от вас ми изпратиха пожелания за рожден ден във Facebook и други платформи. Наистина оценявам това."

Допълнително той пожела на всички свои фенове "здрави" рождени дни занапред. Това беше ход в духа на марката на фитнес инструктора, известен със своите домашни видеоклипове с тренировки. Ричард придоби популярност благодарение на яркия си стил и високоенергийната си мотивация, с която се превърна в любимец на спортуващите у дома".

Негов фен написа в X: "Ричард Симънс проповядваше упражнения, диета и най-вече доброта. Той оказа положително въздействие върху живота на хиляди и хиляди хора. Аз съм един от стотиците хора, които се грееха от неговата енергия и с готовност приемаха тези безумни прегръдки. Почивай в мир.

Друг човек каза: "Почивай в мир, Ричард Симънс. Той не само беше лъч на позитивното отношение към тялото, но и беше отговорен за един от най-смешните моменти, показвани някога по телевизията."


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Хаус

    19 4 Отговор
    Фитнеси, спортуване, диети, здравословно хранене.... тинтири минтири. Дойде ли ти времето, нищо не помага. Затова си носете новите дрехи, яжте, пийте и се веселите докато можете

    Коментиран от #5, #14

  • 2 Искра Фидосова

    13 2 Отговор
    И,аз бях едно време гимнастичка .Сега няма мъже които да ме вдигнат.

    Коментиран от #4, #12

  • 3 Предположение

    16 0 Отговор
    Прилича ми на Хеераст.
  • 4 Да знаеш

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "Искра Фидосова":

    "Минус" за компенсация, задето сам си чекна "Плюс".

    Коментиран от #10

  • 5 Аустрия

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Д-р Хаус":

    Не си прав/права...спортът е здраве, препоръчва се за почти всички диагнози а и превантивно ! За конкретната история - трябва първо да знаем и после да съдим а не обратното...не съм чул някой да е починал защото е спортувал...откъде да знаем че човекът тук е доживял до тези години именно защото е спортувал...

    Коментиран от #7, #9, #13

  • 6 Хайаахйайахайай

    3 0 Отговор
    Смешната и жалка българка ще я хвърлим на селяните в планината да гледа кози и крави , а ние ще пируваме с мис вселена 🥴🤭🤭🤭🤭🤭
  • 7 Това само

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Аустрия":

    ти го разбираш. Истината не е удобна на българина, когато е в разрез със собствените му изкривени ценности и възгледи. Губиш си времето да им обясняваш. Те всичко знаят и разбират…
  • 8 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    2 0 Отговор
    Супер реклама......на 76.....
    Я си пийте ракийката и си хапвайте на воля.....
  • 9 Песимист

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Аустрия":

    Чукни в гугъл загинали по време на състезание... Там всички са спортисти.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Циник

    4 0 Отговор
    Готин беше, да почива в мир
  • 12 ВЪЛКАЧОВСКИ

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Искра Фидосова":

    Е НОТАРИОСКАТА СЕГА ОТ ГИМНАСТИКИТЕ С ДЪРЖАВНИ ИМОТИ НА Т.Д./БАЛОВА ШУМА/ ВЕРНО ТРЯБВА С КРАН ДА ТЕ ПОВДИГАМЕ АМА КЪДЕ Е ШЕФА НА ТУРИЗМА ВЕНЦИ.ВЕНЕВ??? И ТОЙ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СЪЩИТЕ ГИМНАСТИКИ С ХИЖА СМИРНЕНСКИ НА КУРТОВО СИНХРОННО С ПРОФЕСОРА ОТ ЮГОЗАПАДНИЯ ....
  • 13 Статистик

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Аустрия":

    Според една статистика в САЩ, хората занимаващи се активно с джогинг живеят средно с 5 до 7 години по-малко от средностатистическия американец.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Госあ

    6 1 Отговор
    Спортовете на открито са спорт. Особено пък фитнеса е най голямата загуба на време. Има нещо нетрезво в тия хора…
  • 16 Аустрия

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Статистик":

    Интересно ще е да я видим тази статистика...ако я имаш под ръка, а и какво точно мери тя...да не излезе че трябва да забранят спорта изцяло за да се вдигне преживяемостта...
  • 17 Физиотерапевт

    4 0 Отговор
    ,,Спортът много ми помогна да доживея до тези години.Винаги го държах далеч от себе си"-У.Чърчил