16 Юли, 2024 09:39 4 528 14

Любовникът на кралица Летисия разкри нови пикантни детайли за тяхната бурна връзка

  • кралица летисия-
  • испания-
  • любовник-
  • хайме дел бурго

Двамата са мечтаели да създадат семейство и да остареят заедно

Предполагаемият любовник на испанската кралица Летисия хвърли нова бомба. Скандалният предприемач Хайме Дел Бурго твърди, че двамата продължават да поддържат отношения, съобщава Daily Mail, цитиран от jenata.blitz.bg.

През декември 2023 г. Дел Бурго публикува селфи на кралицата и заяви, че тя му е изпратила снимката след брака си. А в скорошно интервю за аржентинския вестник Clarín предприемачът разкри нови пикантерии от бурната им връзка.

По думите на Дел Бурго, двамата с Летисия са мечтаели да създадат семейство и да остареят заедно. По думите му обаче плановете им са били разрушени от Филип, тогава принц, а сега крал на Испания.

"Споделихме много години от живота си заедно. Били сме семейство. Както вече казах, отношенията ни не бяха като на любовници. Любовникът тук беше той, тоест Филип", заявява предприемачът.

 

Той описва романса си с кралицата като "отдадена, дълготрайна, изключителна връзка".

Хайме твърди, че Летисия е искала да създаде семейство с него и двамата са споделяли мечтата да "остаряват, хванати за ръце".

Предприемачът добавя още, че продължава да общува с кралицата и за последно е разговарял с нея на 12 май.

В интервю за аржентинския вестник Clarín той споделя още, че подготвя автобиографична книга със заглавие "Логос", а също така работи върху сериал по нея, в който ще разкрие истината за испанското кралско семейство.

Дел Бурго отбелязва, че Летисия няма от какво да се страхува, тъй като той изпитва към нея само нежност като към бивша възлюбена. Той добавя, че е скрил надеждно всички доказателства за връзката им.

В свои туитове Дел Бурго вече разказа, че двамата с Летисия са обсъждали възможността тя да се разведе с Филип. Двамата дори обмисляли да наемат сурогатна майка и да имат дете.

Пред Clarín Хайм казва, че с Летисия са имали планове да избягат в САЩ, но нищо не се е получило.

На въпрос дали след всички изявления, които е направил, Летисия и Филип ще се разведат, той не отговоря нито с "да", нито с "не".

"Не може да се завърши нещо, което никога не се е случвало. Знам, че това е малко загадъчен отговор. Но ще обясня всичко, когато му дойде времето", казва той.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    87 0 Отговор
    Много недостойно поведение за който и да е мъж !!! Не към кралица , а към жена !!!

    Коментиран от #4

  • 2 Механик

    57 1 Отговор
    Еврейчето Хаим, скрило всички доказателства за връзката и за това я разтръбява по мрежите. Даже книга ще пише еврейчето. Сега чака да му бъдат предложни пари, за да спре да дрънка.
    Заслужава някой от кралската свита да го свитне надеждно и да изчезне "безкрайно".

    Коментиран от #11

  • 3 Абе,

    5 6 Отговор
    няма дим без огън.
  • 4 бургоджия

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    кво очакваш
  • 5 Враца

    31 2 Отговор
    Прилича на онзи лелки, дето след 40 години се сещат, че били изнасилени, от някой, който вече е богат и известен.

    Явно има хляб в тая работа
  • 6 Курин

    32 3 Отговор
    Този направо плаче за отстрел. Тайните служби може и да го свитнат.
  • 7 Aлфа Bълкът

    18 3 Отговор
    У жена акъл, у змия вълна и у топки кокали няма! Ходила се омаскарила с тоя, от самолет личи, че нейният любовник също си има любовник.
  • 8 Той

    18 2 Отговор
    беше женен за сестра ѝ Телма !
  • 9 ами,

    18 1 Отговор
    Чиста проба изнудвач за пари защото Летисия е препочела красавца Филип.
  • 10 едно ще кажа

    15 0 Отговор
    Да си толкова обсебен от жена е ненормално. Дяволът има пръст в тази работа...

    Коментиран от #12

  • 11 наритана юдеюфилна ДееБина секта

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Вероятно вече са го турили на мушката. Само Бог знае.
  • 12 булката на избягалия Султан

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "едно ще кажа":

    Това може да е безусловна любов
    Кой знае??
  • 13 Клюкарката

    12 0 Отговор
    Не сте наясно. 1во летитУ е паряссница, втора употреба я взема принца на белия кон, 2 маййка й и тя е паррясница, сестрата също, а за баба й се носят слухове, че направо е продавала лУбоФ. 3. Филипе е крал от 10 години, бракуван от 20. Вече му паднаха стотинките що за стока си е взел и си има любовница, която вече открито вкди в палата, а на летиту не й харесва това и каза, че и тя ще си води тъппкачите у двореца, но, тъй като са я прибрали от улицата и няма синя кръв, искат да я натиррят, но тя се опъва. Предложени са й 2 големи къщи, едната по неин проект, и пожизнена пенсия, само да се разкара, но тя предпочита да ходи в пълен лукс и да си показва тоалетите пред това да я паркират и пенсионират, и да си вземне краля младо и наточено да му роди И син, който става първи престолонаследник и дъщерите на тази кукумяввка ще отидат в Б група. Тя професионално четеше новините навремето. Та от там я беше подбрал принца. Но не е стока. От всичките други предпочете тази, сега сигур горко съжалява, че не е гледал и други предавания
  • 14 101 кила

    1 0 Отговор
    Гад демет