16 Юли, 2024 14:48 2 335 12

32 години по-късно: Шарън Стоун пресъздаде емблематичната си сцена от "Първичен инстинкт" (СНИМКА)

  • шарън стоун-
  • първичен инстинкт-
  • емблематична сцена-
  • по бельо

Този път звездата позира в червено дантелено бельо

32 години по-късно: Шарън Стоун пресъздаде емблематичната си сцена от "Първичен инстинкт" (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Шарън Стоун изпитва носталгия. В публикация в Instagram от 12 юли 66-годишната Стоун пресъздава известната си поза с кръстосани крака от еротичния трилър "Първичен инстинкт" от 1992 г.

""В общи линии... твоя🥰", написа тя под снимката.

Седнала в кожен стол със златни акценти, звездата позира в червен дантелен комплект бельо. Тя допълни знойната визия със сини токчета с каишки и дебело бяло колие.

В емблематичната за филма сцена в стаята за разпити героинята ѝ Катрин Трамел седи в къса бяла рокля, докато група мъже полицаи я разпитват за убийството на пенсионираната рок звезда Джони Боз.

В един момент тя разкрачва краката си, докато е на стола.

Това не е първият път, в който Стоун пресъздава тази сцена. През ноември 2019 г., докато приемаше наградата "Жена на годината" на GQ, тя накара Били Портър да изнесе стол на сцената за нея. Облечена в блестяща черна мини рокля и токчета, тя влезе в известната си поза, а след това насърчи публиката да се присъедини към нея.

Стоун пише в мемоарите си от 2021 г. "Красотата да живееш два пъти", че е била подмамена да не носи бельо за заснемането на сцената поради това, че бялото ѝ бельо отразявало светлината.

Режисьорът на филма Пол Верховен отрече твърдението на Стоун.

През ноември миналата година Стоун говори за работата си по еротичния трилър, в който участват още Майкъл Дъглас и Джийн Трипълхорн. Поглеждайки назад, повече от три десетилетия след излизането на филма, тя нарича процеса "страшен", но удовлетворяващ, пише vesti.bg.

"Трябваше да се сблъскам с цялата си същност, а това е страшно пътуване", каза тя тогава. "Но след като го направиш, си тръгваш с огромно количество увереност, защото е трябвало да погледнеш към цялото си аз, към части от себе си, към които никога не би трябвало да се задълбочиш и да погледнеш, към страшни части, тъмни части, тревожни части.

"И след като го направиш, получаваш доста голяма увереност, защото наистина си се погледнал в тъмното огледало", добавя Стоун.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    9 3 Отговор
    Та и геронтофилчетата да се Израдват, като Макрон де!

    Коментиран от #2

  • 2 Шарън Стоун си е Шарън Стоун!

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    А ти кой се бе, сигурно гледаш само руски филми по Носталгия на Булсатком. Тая телевизия се управлява от Спас Русев - шофьор от ДС-УБО! Панимайш?

    Коментиран от #4

  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 6 Отговор
    Че с какво друго, освен тази сцена, я помни публиката 🤔❓
  • 4 Вече

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шарън Стоун си е Шарън Стоун!":

    Е на Виваком. Той направи врътката.
  • 5 ПодМаНМе

    7 2 Отговор
    "е е била подмамена да не носи бельо за заснемането на сцената " - те и тези "изнасителите" от режисьорите и те ходели по стаите и били подпамемни. Върха на американската тъпотия удари като обвиниха порно режисьора и актьор - Рон Джереми ... че бил изнасилил порноактриси.
  • 6 Лорд Минчу

    4 2 Отговор
    Що погледнах 🥴
  • 7 Тома

    11 4 Отговор
    Преди 32 години показа коте а сега пастърма
  • 8 Преситено ми е окото

    2 2 Отговор
    Преситено ми е окото с разкрачени млади момичета. Не ме впечатлява женската вагина, заснета в 4К. Поради това г-жа Стоун също не ме впечатлява.
  • 9 Дърта ама ще се прежаля 1 път

    5 1 Отговор
    Признавам!!!

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Листопад

    1 1 Отговор
    ужаст
  • 12 ганю

    4 0 Отговор
    Обе с оная сцена ги надърви всички
    кат чугун после така лъскаха бастуна целия екип
    скъса им шортите