18 Юли, 2024 10:57 1 164 2

Бившият мъж на София Вергара я обвини в лъжа за развода им

  • софия вергара-
  • джо манганиело-
  • развод-
  • лъжа

Джо Манганиело е категоричен, че причината за раздялата не са децата, както твърди актрисата

Бившият мъж на София Вергара я обвини в лъжа за развода им - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джо Манганиело отрече твърдението на София Вергара, че желанието му да има деца е изиграло сериозен фактор за решението им да прекратят седемгодишния си брак.

Една година след като двойката обяви раздялата си в съвместно изявление, 47-годишната звезда от "Меджик Майк" наруши мълчанието си за това какво ги е довело до развода в откровено интервю за Men's Journal. "В пресата се говори много за това, че искам семейство. Това просто не е вярно", каза той пред изданието. "Опитахме се да създадем семейство през първата година и половина."

Актьорът също така разкри, че още през първия месец от връзката им двамата са провели откровен разговор по въпроса с децата. Той твърди, че ѝ е казал: "Ако си приключила с децата, разбирам. Просто ми кажи и аз ще те разбера. Но това не беше случаят с нея. Заклех ѝ се, че никога няма да си тръгна, ако не се получи. И не го направих."

Въпреки че се надява да създаде семейство някой ден, Манганиело е категоричен, че несъгласието относно децата не е била причината, поради която всичко е свършило. Той е разочарован от твърденията на Вергара, че техният "брак се е разпаднал", защото съпругът ѝ "е по-млад" и "иска да има деца".

"Да бъда описан така, сякаш съм имал преминал през криза на средната възраст и след девет години изведнъж съм се обърнал към някого и съм му дал ултиматум: "Направи това потенциално нездравословно нещо с тялото си или ме няма?" Никога не съм бил такъв", казва той.

През януари 2024 г. Вергара каза пред испанското издание El País, че тя и Манганиело са се разделили, защото той искал деца, а тя не, припомня dir.bg.

"Не исках да бъда стара майка", каза тя. "Чувствам, че не е честно към бебето. Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен. Имах син на 19, който сега е на 32, и съм готова да бъда баба, а не майка."


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все едно

    4 1 Отговор
    Вашият развод не интересува никого!
  • 2 Статистика

    1 0 Отговор
    Може, макар че статистически погледнато козирогът лъже повече от рака.