22 Юли, 2024 16:24 918 1

Ще видим ли Ким Катрал в трети сезон на „И просто ей така“

  • ким катрал-
  • просто ей така-
  • сериал-
  • завръщане-
  • слухове-
  • саманта джоунс

Слуховете за завръщането на Kатрал в популярния сериал се разраснаха, след като актрисата се появи във финала на сезон 2 на възродения сериал

Ще видим ли Ким Катрал в трети сезон на „И просто ей така“ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ким Катрал опроверга слуховете за завръщането си във франчайза "Сексът и градът" с едно просто изречение.

В неделя, 21 юли, 67-годишната актриса отрече спекулациите, че ще се превъплъти в образа на Саманта Джоунс в третия сезон на възродителния сериал „И просто ей така...“.

Отговаряйки на фен, който сподели статия от Elle, посветена на слуховете, че Катрал ще се появи в предстоящия сезон на новия сериал, Катрал написа в X (бивш Twitter): "О, това е толкова мило, но не и аз" и добави емотиконче със знак за целувка.

Слуховете за завръщането на Kатрал в популярния сериал се разраснаха, след като актрисата се появи във финала на сезон 2 на възродения сериал. Преди това героинята ѝ се появи в първия сезон единствено чрез размяна на текстови съобщения с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър).

В дългоочакваната епизодична поява Саманта се обажда на Кари от Лондон, като казва, че ще я изненада в Ню Йорк, но не е успяла да го направи поради закъснение на самолета.

По онова време Катрал заяви по време на участие в предаването The View: "Просто си помислих, че ако ще се връщам, трябва да се върна с този стил на Саманта."

Катрал по-рано разкри, че не иска да участва в новия сериал, като през май 2022 г. заяви пред Variety, че не харесва как героинята ѝ е представена в сценария за така и непроизведения трети филм. Тя нарече изображението "сърцераздирателно" и каза, че то я отблъсква от повторната ѝ роля на Саманта.

Катрал говори и за трудностите да играеш персонаж в продължение на няколко десетилетия, тъй като премиерата на първия сезон на "Сексът и градът" е през 1998 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    9 0 Отговор
    Това бяха добри актриси , когато им беше времето ! Алчността на продуцентите би било подигравка и с тях , и с публиката !