25 Юли, 2024 16:15 965 6

Принц Хари обвини британските медии за лошите отношения със семейството му

  • принц хари-
  • таблоиди-
  • британско кралско семейство-
  • съдебни дела

„Това със сигурност е основната причина“, каза по-малкият син на крал Чарлз Трети в новия документален филм Tabloids on Trial

Принц Хари обвини британските медии за лошите отношения със семейството му - 1
Снимка: EРА/БГНЕС

Принц Хари смята, че съдебните дела, които заведе срещу британската таблоидна преса, са основната причина за разпадането на отношенията му с кралското семейство, предаде Ройтерс. Това казва по-малкият син на крал Чарлз Трети в новия документален филм Tabloids on Trial.

Това със сигурност е основната причина“, каза Хари във филма. Понастоящем той съди медийната компания „Нюз груп нюзпейпърс“, собственост на Рупърт Мърдок, и издателя на „Дейли мейл“ в две отделни дела. Принц Хари ги обвинява, че журналисти и частни детективи са участвали в незаконни дейности и нахлуване в личния му живот.

Хари преди е наричал съдебните дела своя „мисия“. И двете медии отричат обвиненията и се борят срещу исковете, заведени от принца, пише още БТА.

„Вярвам, че една публична личност трябва да прави подобни неща в името на доброто, но аз имам и свои, лични причини“, каза той. „За мен мисията продължава, но тя предизвика... част от разрива“.

Хари обвинява британските медии за смъртта на майка си принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г., както и във враждебни и расистки нападки срещу американската му съпруга Меган, които са фактор за решението им да се откажат от кралските задължения и да се преместят в Калифорния през 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    15 1 Отговор
    и единствено афроамериканската , която на бърза ръка го ожени за себе си и от един слънчев млад мъж , го направи Чехльо !

    Коментиран от #2

  • 2 да..ама е принц

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "Само":

    и три живота да имаш,пак няма да ти стигнат,да постигнеш неговия стандарт и начин на живот.....
    и като не си чехльо...какво...??? само чалъмите ти са големи с 5 лева в джоба,правещ се на ,,мъж,, и голямата работа,а всъщност си един никому ненужен,неизвестен,анонимен бай никой...е това си ти....

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хари сам си е виновен!

    9 2 Отговор
    А отвратителната книга, коато написа Хари за своето семейство какво е? Жалък интригант е Хари! Орева света да се правят на жертви с жена си! Разби здравето на баща си е Принцеса Кейт!
  • 6 Мнение

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "да..ама е принц":

    Стандартът на живот нямат значение! Може да си богат и пак да си нещастен! Всичко е в собствените мисли и мозъка ти! Хари е един нещастник и баламурниик, който оная черна перла е оплела в мрежите си и го манипулира!