26 Юли, 2024 10:45 1 479 4

Брадли Купър ще предложи брак на Джиджи Хадид

  • брадли купър-
  • джиджи хадид-
  • предложение за брак-
  • семейство-
  • деца

Твърди се, че актьорът иска да има деца от модела

Спекулациите около връзката между Брадли Купър и Джиджи Хадид продължават да се засилват, а химията между тях привлича общественото внимание.

Въпреки забележителната възрастова разлика от близо 20 години, връзката им изглежда здрава, което кара феновете да спекулират за потенциални брачни планове.

Въпреки че няма официално потвърждение за годеж, последните съобщения сочат, че Купър обмисля да пренесе връзката им на следващото ниво.

Според източници, цитирани от "Дейли мейл", носителят на "Оскар" е готов да предложи брак на Хадид.

Според съобщенията двойката, и двамата родители на дъщери от предишни връзки, е обсъждала възможността да разширят семейството си заедно.

Близки до двойката споделиха информация за връзката им, разкривайки, че Купър вече е взел решение да предложи на Хадид.

"Брадли вече е решил, че ще предложи на Джиджи да се омъжи за него. "Това не се поставя под въпрос.," разкрива още вътрешният източник.

С оглед на това, че предстоящите проекти на Купър приключват скоро, източници посочват, че той възнамерява да си вземе почивка от работата, за да се съсредоточи върху връзката им.

"Той иска да си вземе известно време почивка, за да се съсредоточи върху това и да даде на Джиджи вниманието и любовта, които тя заслужава," добави източникът.

Наред с това се съобщава, че актьорът е получил одобрение и подкрепа от семейството на Хадид, приятелите и дори от дъщеря ѝ, което подчертава дълбочината на тяхната обвързаност.

"Те са един на друг", а връзката им е достигнала до момент, в който бракът изглежда като естествена следваща стъпка за тях," разкрива един от вътрешните източници.

"Годежът и бракът в рамките на следващата година няма да са изненада за никого. Те са готови да започнат тази следваща глава заедно."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това не беше ли вчера

    5 0 Отговор
    За Джиджито и онзи, артистчето.
  • 2 Борис Бойков

    3 0 Отговор
    Брадли Купър не е носител на “Оскар”.
  • 3 Меня дремает на...

    2 0 Отговор
    Абе къв е тоя непрофесионализъм? Искаме да знаем с кого ще се размножават братята и сестрите им , бившите , бившите на бившите и.т.н.
  • 4 пфф

    2 0 Отговор
    Трябва да си е изгубила акъла да се жени за чичо си.