30 Юли, 2024 13:49 993 2

Коя е най-добре облечената личност във Великобритания за 2024 г.?

  • принцеса беатрис-
  • най-добре облечена знаменитост-
  • великобритания-
  • класация

Принцеса Беатрис оглави класацията на изданието "Татлър" за най-добре облечени британци

Коя е най-добре облечената личност във Великобритания за 2024 г.? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Британската принцеса Беатрис е обявена за най-добре облечената личност във Великобритания за 2024 г., предаде Пи Ей мидиа/ДПА, цитирани от БТА.

Тя оглави класацията на изданието "Татлър" за най-добре облечени британци, въпреки че стана известна със странната шапка, която носеше на сватбата на принца и принцесата на Уелс и вдъхнови множество мемета.

Светското списание похвали 35-годишната Беатрис за това, че е "фар на шивашката елегантност", като "съчетава винтидж кройки със свеж блясък от модния подиум", макар да отбеляза, че е станала "обект на много шеги" заради шапката, дело на дизайнера Филип Трейси.

Твърди се, че статии, критикуващи шапките на Беатрис и сестра ѝ принцеса Юджини за сватбата на принц Уилям, са провокирали сълзи.

Коя е най-добре облечената личност във Великобритания за 2024 г.?
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В списъка фигурира и Виктория Стармър, съпругата на британския министър-председател сър Киър Стармър. От "Татлър" пишат, че тя демонстрира "небрежен шик" и я хвалят за това, че "подкрепя местни марки".

Британската модна дизайнерка Джейд Холанд Купър заема второ място в класацията, като списанието я похвали за туида, който използва в нейния лейбъл и за това, че е "облечена така, че да предизвиква възторг" у Долче и Габана.

Коя е най-добре облечената личност във Великобритания за 2024 г.?
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-високо класираният мъж е синът на Дейвид Бекъм - Круз, който е на трето място и е похвален за "изключително хубавите си спортно-елегантни силуети", които според "Татлър" са "ушити като за рок звезда".

На четвърто място е лорд Уилям Гордън-Ленъкс, син на 11-ия херцог на Ричмънд.

Сестрата на кралица Камила - Анабел Елиът, се класира на пето място заради "изящни сатенени облекла и кадифени костюми“.

Пълният списък на 25-те най-добре облечени британци ще излезе в септемврийския брой на "Татлър". Той ще бъде пуснат в продажба в четвъртък, 1 август, по вестникарските павилиони, а също и онлайн, отбелязва ДПА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Топло и дебело

    1 0 Отговор
    Най-добре облечените британци са тези от последната експедиция до Еверест.
  • 2 Никси

    0 0 Отговор
    абе незнам как са облечени , ама и трите са добри дедо попе на първата снимка , да да и трите и трите Дедо Попе !!!.