3 Август, 2024 11:02 3 033 10

Брад Пит обвинява Анджелина за катастрофата на сина им Пакс

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • син-
  • пакс джоли пит-
  • катастрофа

60-годишният актьор е научил за инцидента от пресата

Брад Пит обвинява Анджелина за катастрофата на сина им Пакс  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Брад Пит не успя да се свърже със сина си Пакс след пътния инцидент в понеделник вечерта в Лос Анджелис. Актьорът обвинява Анджелина Джоли за това, че техният 20-годишен осиновен син е карал електрически мотоциклет без каска и е претърпял инцидент, пише Daily Mail.

Източникът казва, че 60-годишният Брад Пит е научил за инцидента от пресата. Когато се опитал да се обади на бившата си жена, тя не вдигала телефона. Актьорът звънял на другите деца, но и те не обръщали внимание на обажданията му.

„Брад е разстроен и притеснен за инцидента с Пакс, но не може да се свърже с него, не може да направи нищо“, каза запознат. „Бащата трябва да отиде в болницата или да му се обади. Той се опита толкова много пъти, но децата не отговаряха на обажданията му. Той е с вързани ръце“.

Пит смята, че синът му не е трябвало да кара електрически мотоциклет без каска и специално оборудване. Твърди се, че първоначално актьорът е бил против закупуването на такова превозно средство за Пакс, настоявайки за кола. „Брад не смята, че Пакс трябва да кара без каска – той трябва да е в кола“, каза запознатият, намеквайки, че Анджелина е одобрила покупката на електрически мотоциклет за сина си.

20-годишният Пакс се блъсна в кола на оживен участък от булевард „Лос Фелиз“ и падна на земята в безсъзнание, припомня БГНЕС. Пристигналите на място медици го настанили в болница с травми на главата и бедрото. Очевидци разказаха, че младежът е карал без каска и е минал на червен светофар. Сблъсъкът с колата е бил толкова силен, че очевидци били сигурни, че шансовете на знаменития син да оцелее са минимални.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    18 1 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тези.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Прав е Брад

    9 5 Отговор
    Младежа трябва да е в кола. По-добре е да сгази някой от простолюдието, отколкото да падне с матаретката и да му остане някой кусур.
  • 4 Факт

    6 4 Отговор
    Дано се оправи момчето.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Механик

    4 0 Отговор
    Добре, че не си е купил елетрическа гайда с висящи тон-колони и вибриращо ручило.
  • 7 ганю

    8 3 Отговор
    Най великият изиграл блестящо Ахил
    е абсолютно прав както и за винарната
  • 8 Мдаа

    5 0 Отговор
    Господ го наказа това ла....це. Той разруши семеството на Пит и Джоли!
  • 9 Възмутен

    7 0 Отговор
    Този Пакс, който сипеше обвинения по Брад Пит, той ли минал на червено??? Затова не трябваше да обвинява, а първо да погледне себе си дали самия той е добъл човек! Да мине на червено означава, че е безотговорен не само за своя живот, но и за живота на другите хора в движението по пътя!!!!!!
  • 10 Габи

    3 1 Отговор
    Може би Анджелина трябваше да бъде освидетелствана когато реши да осинови деца от всички краища на света и различти националности. Сигорно Брад Пит не е бил съгласен с тези нейни налудничави идеи. Само че,Джоли не се е сетила, че осиновяването върви с възпитанието. Пакс сигорно си е заслужил отношението на Пит.