28 Август, 2024 14:15 1 109 7

Чанинг Тейтъм си купувал нови тениски всяка седмица, за да не пере

  • чанинг тейтъм-
  • пране-
  • мрази-
  • зоуи кравиц-
  • нов филм

Актьорът разкри, че най-много мрази да пере

Чанинг Тейтъм си купувал нови тениски всяка седмица, за да не пере - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

По време на интервю за GQ, публикувано в понеделник, звездата от “Blink Twice” признава, че цяла година не си е прал дрехите, а вместо това е предпочитал да си купува нови тениски всяка седмица.

Мразя да пера”, разкри той. “Мразя го повече, отколкото бихте могли да си представите.

44-годишният мъж каза, че има една година, или “1999 г., или 2000 г.”, която той нарича “годината на свежата бяла тениска.”

“Не съм прал през цялата тази година. Просто носех бели тениски, които току-що си бях купил”,продължава той.

Тейтъм разкрива, че предпочитаната от него тениска е била — и все още е — обикновена бяла тениска Hanes или рипсен потник.

Винаги съм се стремял към една много семпла, стара, раздърпана бяла тениска”- допълва той. “Това е просто класика.”

“Можеш да ги носиш в ситуация на бедствие или докато рисуваш с дъщеря си в задния двор,” каза той. “Те просто са нещо като безпогрешни според мен.”

Някои други предмети, без които Тейтъм “не може да живее”, включват кучето му Кати, фотоапарат Polaroid, текила Mezcal и снимка на дъщеря му Евърли, която той споделя с бившата си Джена Дюан.

Въпреки че звездата предпочита ежедневен стил, по време на прес турнето за новия му трилър се наложи да бъде по-официален.

Привлекателният актьор и годеницата му Зои Кравиц дебютираха на червения килим по-рано този месец на премиерата в Лос Анджелис на филма “Blink Twice.”

Тейтъм изглеждаше елегантно в черен костюм, под който имаше чисто бяла риза с копчета. Кравиц, която е режисьор на филма, изглеждаше шикозно в черна рокля с гол гръб.


Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    1 2 Отговор
    Джейсъм Стейтмънт
  • 2 хех

    2 5 Отговор
    Че и аз го правя това, обаче с чорапите. На едро от Китай ми излизат по 24-5 стотинки. Една пералня като пусна ми е поне 10лв. разход (прах, ток, вода, време, щипки...)

    Коментиран от #4

  • 3 ха, ха

    18 0 Отговор
    Явно си въобразява,че някой му я продава (изпрана)тениската от магазина.Висял плата по складове,минал през на кроячни,шивачни машини и какво ли още не.Събрала мръсотия от къде ли не и той я облича направо.Може би не знае че съществуват перални,сушилни...
  • 4 М-р Пропър

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "хех":

    А гащите кво ги правиш или докато станат кафеви отвсякъде?
  • 5 Хи хи хи

    3 0 Отговор
    На американците прането е супер лесно.Пералнята пере,после задължително сушилня,която е до пералнята.Явно го мързи да сгъва дрехи:) или няма икономка
  • 6 Србин

    3 1 Отговор
    Е па ово е стандарт - таковаш и фръляш.
  • 7 натирен юнак правещ цветна революция

    5 0 Отговор
    Ако може да попитам кой е писал тези красотии за "текила Mezcal"? И текилата, и мезкалът са спиртни напитки от агаве, НО има разлика между тях. Реално цялата текила е мезкал, но не всеки мезкал е текила! Мезкал е огромна категория алкохолни напитки, направени от агаве, а текилата е малка подгрупа от мезкал, подобно на бърбъна или на Шардонето, като вид вино. Текилата е вид мезкал, но има различни видове, които не са! Това е така, защото текилата може да се направи само от един вид агаве: Blue Weber агавe. За мeзкал, от друга страна, може да се използва всякакъв вид растение агаве. Технически всички те са едно и също растение, но имат различни разновидности! Мескал се прави от всички 40 вида от тях и може да бъде направен и от диви и от култивирани растения. За да е текила те трябва да бъдат култивирани и трябва да са от вида Blue Weber агаве.