31 Август, 2024 12:07 2 062 4

Брадли Купър запозна дъщеря си с Джиджи Хадид (СНИМКИ)

  • брадли купър-
  • дъщеря-
  • запознанство-
  • джиджи хадид-
  • сардиния

Актьорът е на почивка в Сардиния заедно с трите си любими жени - Джиджи, дъщеря му Леа и майка му Глория

Брадли Купър запозна дъщеря си с Джиджи Хадид (СНИМКИ) - 1
Снимка: Twitter

Брадли Купър и Джиджи Хадид изглежда са достигнали нов етап в своята връзка, почти една година след като започнаха бурния си романс през октомври 2023 г.

В четвъртък щастливата двойка, която прекара уикенда в празнуване на 37-ия рожден ден на Блейк Лайвли в дома на Тейлър Суифт в Роуд Айлънд, беше видяна да каца в Сардиния заедно с дъщерята 49-годишния актьор - Леа Де Сейн, на седем години, и майка му, Глория Кампано.

Това е първият път, в който 29-годишният супермодел е сниман с малкото момиченце на приятеля си. 12-кратният номиниран за „Оскар“ актьор споделя единственото си дете с бившата си партньорка Ирина Шейк.

На публикуваните снимки изглежда, че Брадли е грижовен татко, докато държи за ръка Леа, докато слизаха от луксозен черен джип, след като пътуваха до втория по големина остров в Италия с частен самолет.


За полета Хадид носеше изрязана бяла тениска, светли сини дънки, няколко колиета и маслиненозелена бейзболна шапка.

Междувременно Леа изглеждаше очарователно в розова рокля с цветя и обувки крокс. Майката на Купър носеше черен блейзър на райета върху бяла тениска и тъмни панталони. За да придаде цвят, тя добави към ансамбъла си тюркоазено колие.

Хадид също има дъщеря - Кай, която споделя с бившия си съпруг Зейн Малик, но тя не присъстваше на пътуването.

Малкото момиченце от Лос Анджелис ще навърши четири години следващия месец. Джиджи и 31-годишният Малик имат споделено попечителството над Кай.

Семейната ваканция на Купър и Хадид идва, след като източник заяви пред DailyMail.com, че актьорът вече иска да затвърди съвместното им бъдеще.

Вътрешни източници твърдят, че той е "решен" да се ожени за супермодела, който е с 20 години по-млад от него.

Също така се съобщава, че двойката, която има по една дъщеря е обсъждала възможността да имат общи деца.

Източник: www.dailymail.co.uk


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми да се ожени

    5 2 Отговор
    С тая разлика след 10 години с джиджито ще "споделят" децата си, щото джиджито ще е в стихията си, а той ще е увяхнал морков.
  • 2 бушприт

    5 0 Отговор
    Кое й е изрязаното на бялата фанелка на Джиджи Хадид? Фанелката й си е нормална и цяла.А къде й е бейзболната шапка,като косата й е хваната и дръпната назад?
  • 3 Гост

    8 1 Отговор
    Кой бяха тези ,че нещо не ги знам . И не ме и интересуват. Моделка посредствен актьор нищо интересно и полезно.
  • 4 бугарски шараниерос мятащ се на кука

    2 0 Отговор
    Абе на публикуваните снимки никъде НЕ изглежда, че Брадли е грижовен татко, докато държи за ръка Леа щото Джиджи него го държи за ръка ама щом сте рекли че целото свят е кьорав