2 Септември, 2024 07:00 5 503 0

Дневен хороскоп за 02.09.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят не е много лесен за Лъвовете

Дневен хороскоп за 02.09.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е важно да бъдете добре организирани и конкретни в изискванията спрямо другите. Ясно е, че сте бързи и инициативни, но е важно да давате възможност и на останалите да действат със своето темпо. Развивайте търпимост.

Телец

В първата септемврийска седмица вече може да се ориентирате към създаване на програма за настъпващия сезон. Все още светът е лежерен, но скоро ще започне сериозна дейност, а вие обичате да ви е спокойно и предвидимо. Започнете с подготовката отсега.

Близнаци

Започвате седмицата малко объркани и несигурни. Подложени сте на интересни изпити от съдбата. Важно е да не губите фокус и да запазите чувството си за хумор. Все пак всичко е просто една игра, нали?

Рак

Днес комуникирайте правилно - не приемайте нещата лично, правете каквото трябва, а резултатите винаги са свързани и с нещо повече само от вашите усилия. Запазете положителна настройка и бъдете щастливи.

Лъв

Денят не е много лесен - в пряк и в преносен смисъл. Внимавайте с храната, важно е да е свежа и прясна с максимално малко съставки и обработка. И не забравяйте, че това, което се случва сега, е резултат на миналите ви действия. Просто приемете нещата и действайте мъдро.

Дева

Бъдете по-внимателни и състрадателни към физическото си тяло, не го тормозете ненужно с диети или тежки тренировки. Мярката е важна, а резултатите идват с постоянството. Клише е, но точно затова е и вярно, не го забравяйте. Ден за грижа и внимание към себе си.

Везни

Този ден може да ви се стори малко странен и мистичен. Доверете се на съдбата и просто се отпуснете, както бихте направили в спокойно море. Оставете вълните да ви носят. Наблюдавайте и се доверявайте.

Скорпион

Вашият управител - планетата Плутон, отново се завръща в Козирог. Време за приключване и довършване на всичко изостанало. Време да решите кое си струва и кое не, време за избори.

Стрелец

Напомнете си, че милион причини са довели до днешния ден такъв какъвто е. Вие сте важни за някого и това, което правите има смисъл. Не губете вярата и целта си, просто си спомнете защо правите това, което правите.

Козирог

Не твърде успешен ден, няма да можете по никакъв начин да повлияете на хода на събитията. Приемете философски нещата и оставете Господ да си върши работата, не хабете излишни емоции. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с роднини и приятели.

Водолей

Днес желанията ви ще ви изиграят лоша услуга. Имайте предвид, че днес погрешно ще разбирате знаците на съдбата. Най-добре да се усамотите и да си починете.

Риби

Не забравяйте да благодарите на хората, с които ви среща животът днес. Дори онези, които ви дразнят, в крайна сметка правят нещо смислено за вас и вашия път.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА