5 Септември, 2024 10:15 1 280 3

Наоми Кембъл изживява вихрен романс с диджей (ВИДЕО)

  • наоми кембъл-
  • нов романс-
  • ново гадже-
  • диджей

54-годишната супермоделка бе засечена да го целува в един от клубовете на Миконос

Наоми Кембъл изживява вихрен романс с диджей (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Запознати източници разказаха за "Сън" подробности за връзката между Наоми Кембъл и нейния предполагаем нов приятел Грегор Сютерлин, който носи псевдонима DJ Rampa. По-рано 54-годишната супермоделка бе засечена да го целува в един от клубовете на Миконос.

Според техни приятели двамата са прекарали лятото заедно. „Те имат истинска химия и прекараха невероятно лято заедно. Той иска да види докъде ще стигне това и те се държат като двойка“, казва източникът, предава БГНЕС.

Макар двамата да са заети с работа, те намират време един за друг. "Грегър имаше натоварена година, но Наоми беше щастлива да се присъедини към него, където и да бе той."

Сега техните отношения продължават напред. Това е вихрен романс, който не показва признаци на отслабване".


Наскоро двойката беше забелязана на почивка заедно. Интересно е, че феновете на Наоми не харесаха новия ѝ приятел: според тях този човек с непретенциозен външен вид изглежда нелепо до супермоделката.

Интересното е, че наскоро Наоми прекара време в Ибиса в компанията на 38-годишния саудитски мултимилионер и продуцент Мохамед Ал Турки, с когото също се смяташе, че има любовна връзка. Супермоделката има две деца, чиито бащи са неизвестни: син и дъщеря. И двете деца са родени от сурогатни майки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    6 1 Отговор
    Продължава да изглежда добре.
  • 2 карате кид оригинала

    3 1 Отговор
    Опааа ппдб-ейци коментирайте!
    Наоми афро-американка е влюбена в бял мъж!
    Коментарайте!

    Коментиран от #3

  • 3 Тоа па

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "карате кид оригинала":

    Влюбена в мангизите. Кой се търкаля с бабички, освен Макарона? Фен на тревата е тоя.