26 Септември, 2024 10:45 1 481 10

Разкриха причината за смъртта на вокалиста на Crazy Town

  • crazy town-
  • вокалист-
  • сет бинзер-
  • причина за смъртта

Shifty Shellshock бе намерен мъртъв в дома си на 24 юни

Разкриха причината за смъртта на вокалиста на Crazy Town - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Причината за смъртта на фронтмена на Crazy Town Shifty Shellshock е разкрита.

Сет Бинзер, както е истинското му име, е починал вследствие на въздействието на фентанил, кокаин и метамфетамин. Смъртта на певеца на “Butterfly” е обявена за злополука.

Причината за смъртта му е удостоверена на 24 септември, три месеца след смъртта му на 24 юни. Той беше на 49 години.

"Сет Бинзер се бореше с пристрастяването и бързия успех на Crazy Town с 'Butterfly и така и не успя да достигне до по-успешно ниво, за да се справи със зависимостите си", заяви мениджърът на групата, Хауи Хюбърман пред PEOPLE на 27 юни. "Всички се опитахме, но в крайна сметка всички се провалихме, иначе Шифти щеше да е още тук".

"Причината за смъртта е комбинация от лекарства, отпускани по лекарско предписание, и наркотици, закупени на улицата," продължи Хъбърман. "Шифти беше приятел и наистина искаше да се оправи — за съжаление никой не разполагаше с точните инструменти, за да му помогне, включително и аз."

По време на кариерата си Бинзер се бори с наркотична зависимост — често пред обществеността. Музикантът участва в различни риалити предавания, за да се пребори със зависимостта си, включително Celebrity Rehab 1 и 2 и Sober House 1 и 2.

През 2012 г. Бинзер е арестуван и осъден на тригодишна условна присъда, след като според TMZ у него е открит кокаин. Малко след това изданието съобщава също, че Бинцер се е регистрирал в “център за лечение на наркозависими и алкохолици”, където възнамерявал да “преструктурира живота си” през следващите две години.

Shellshock стана известен в началото на 2000 г. с Crazy Town, чийто най-голям хит беше "Butterfly" който достигна номер едно в музикалните класации по света, включително Billboard Hot 100.

Групата издаде последващ албум през 2002 г., но се разпадна скоро след мрачното си комерсиално представяне. Crazy Town се събраха отново през 2007 г. и издадоха третия си албум, The Brimstone Sluggers, през 2015 г.

Източник: people.com


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    6 5 Отговор
    Свръхдоза хероин. Старомодник.
  • 2 Тц, тц, тц ...

    15 1 Отговор
    А ние си помислихме, че е чел за изпити в университета и се е преуморил и недоспивал!
  • 3 приопо

    10 4 Отговор
    Като видя татуиран, се сещам за същите последстивя...

    Коментиран от #5

  • 4 лекуващ лекар

    6 3 Отговор
    А ние си помислихме, че ТОЯ БОКЛУК е чел за изпити в университета и се е преуморил и починал от недоспиване !!!
  • 5 Чичака

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "приопо":

    Татуировките не са критерий, не го ли проумяхте вече... Примерно: Има и спортисти целите в татуировки? Нека не съдим по вида.Ти па може да изглеждаш на чалга .ей в розово?

    Коментиран от #10

  • 6 Тату

    8 1 Отговор
    Татуировките са предимно за хора с нестабилна психика.За това навремето татуираните не можеха да стават полицаи и военни.Научно доказано е зависимостите на татуираните,Просто никой не иска да се знаят тези работи

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Точно!

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тату":

    Освен това, трябва силно да ненавиждаш тялото си, за да си причиниш това!
    Защото белег за красота е чистата и поддържана кожа!
  • 8 Ами, да

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тату":

    едно време само пандизчиите са се татуирали ...
  • 9 да попитам

    1 0 Отговор
    На кого ли ще липсва този изрисуват Воклук?
  • 10 К0рски пропаганден юруш до изборите

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чичака":

    Има учебници по поведенческа психология от миналият век /тогава медицината беше медицина/ , в които пише че човек който се изразява чрез татуировки има минимум 7 психически отклонения.