1 Октомври, 2024 11:19 557 0

Почина актьор от сериала „Дните на нашия живот“

  • дрейк хогестин-
  • актьор-
  • дните на нашия живот-
  • почина

Дрейк Хогестин почина един ден преди да навърши 71 години

Почина актьор от сериала „Дните на нашия живот“ - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът, участвал в телевизионния сериал „Дните на нашия живот“, Дрейк Хогестин почина на 70-годишна възраст, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Той е починал от рак на панкреаса. В изявление до медиите, семейството му съобщава, че Хогестин е водил тежка борба с болестта.

Той беше най-прекрасният съпруг, баща и актьор. За него бе истинско щастие да участва в „Дните на нашия живот“. Много го обичаме и ще ни липсва през всички останали дни от нашия живот“, се казва в изявлението на семейство Хогестин.

Дрейк Хогестин почина един ден преди да навърши 71 години. Актьорът изиграва героя Джон Блек в над 4200 епизода на популярния телевизионен сериал в САЩ „Дните на нашия живот“, който започва да се излъчва през 1986 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА