3 Октомври, 2024 13:31 1 066 4

Майкъл Полански предложил брак на Лейди Гага по „нетрадиционен“ начин (ВИДЕО)

  • лейди гага-
  • майкъл полански-
  • годеник-
  • годеж-
  • предложение-
  • предложение за брак

Предложението за годеж дошло изненадващо след катерене

Майкъл Полански предложил брак на Лейди Гага по „нетрадиционен“ начин (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лейди Гага описа подробно нетрадиционния начин, по който годеникът ѝ Майкъл Полански поискал ръката ѝ.

13-кратната носителка на Грами разкри пред Джими Кимъл, че Майкъл Полански я е попитал дали може да ѝ предложи брак, преди да зададе изключително важния въпрос по време на пътуване през април.

“Пътувахме заедно и се катерихме по скали. Бяхме се катерили преди, което беше супер забавно”, обясни Гага, добавяйки, че пътуването се е случило малко след 38-ия ѝ рожден ден.

“Той не ми е предложил брак на върха на скалата. Изкачихме се до върха, разгледахме и направихме няколко снимки. Върнахме се долу и просто вървяхме обратно към стаята. Беше много типично за Майкъл да ме попита дали може да ме попита. Той искаше да знае дали е добре да предложи, преди да предложи. Казах му: Да! Разбира се!”

След това водещият попита дали Полански е паднал на едно коляно по време на предложението, на което изпълнителката отговори, “Не. Аз съм модерна дама, хареса ми това, което той направи.”

“Той носеше пръстена в раницата си, така че беше толкова сладък,” каза тя. “Той бръкна в раницата си и го извади.”

Певицата, чието истинско име е Стефани Джерманота, беше попитана за плановете си за сватба и дали иска да има голямо италианско тържество за сватбата.

„Не знам какво ще правим. Все още не сме напълно сигурни", обясни тя. “Всъщност говорим много за това просто да отидем в съда само двамата и след това да поръчаме китайска храна. Но също така, познавайки себе си, може да стане като цирк с еднорози.”

Преди това Гага разкри връзката си с Полански в тематично интервю за Vogue.

“Никога не бях срещала някой като Майкъл”, каза звездата за списанието през октомври. “Той е толкова умен и толкова мил. И неговият живот и моят живот са много различни. Той много държи на личното си пространство и не е с мен поради друга причина, освен че сме подходящи един за друг“, поясни поп звездата.

Майката на Лейди Гага запознала дъщеря си с бизнесмена през 2019 г., след като го е срещнала на партито за рождения ден на основателя на Napster и ранен инвеститор във Facebook Шон Паркър. Полански е главен изпълнителен директор на The Parker Group, която наблюдава бизнеса и благотворителните интереси на Шон Паркър.

Двойката се влюбиха малко след срещата си и бяха под карантина заедно по време на пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    2 0 Отговор
    Лейди Гага най-накрая коментира слуховете, че е хермафродит - Само Предраг Пажин знаеше как да накара Раева да вие като карпатска мечка.

    Коментиран от #4

  • 2 Боби

    1 0 Отговор
    Пожелавам и/му щастлив брак!
  • 3 Накратко

    1 1 Отговор
    Колко трябва да си изпаднал, за да предложиш брак на мъж. От 15 години се знае, че Лейди Гага всъщност е мъж с интервенции.
  • 4 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Червената шапчица":

    Айде бе? Ами Серж Йофу?
    Аз все си мислех, че са разведени с Наско Раев, преди 2-3г научих, че още са женени.