7 Октомври, 2024 11:15 1 099 5

Лео Ди Каприо и Витория Черети се сбогуват с лятото в къщата си в Италия (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • витория черети-
  • почивка-
  • италия

Заснеха 49-годишния актьор и любимата му, докато се наслаждават на слънчевото време на балкона

Лео Ди Каприо и Витория Черети се сбогуват с лятото в къщата си в Италия (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Леонардо ди Каприо и 26-годишната му приятелка Витория Черети попаднаха в обективите на папараците по време на почивка в родината на модела, Италия. Репортерите заснели 49-годишния актьор и любимата му, докато се наслаждавали на слънчевото време на балкона на къщата им.

Съдейки по снимките, знаменитостите са си прекарвали чудесно. Те седяха прегърнати един до друг, а Леонардо държеше в ръката си чаша с кафе. Двойката забеляза фотографите, но не се скри от камерите.

Трябва да се отбележи, че майката на актьора Ирмелин Инденбиркен, с която той е много близък, също пристигна в Италия. Тя беше придружена от съпруга си Дейвид Уорд. И четиримата вече са били забелязани да се разхождат из Рим и да разглеждат забележителности. За много интернет потребители това беше потвърждение, че Ди Каприо има сериозни намерения към Витория. Макар че актьорът е известен с това, че обикновено не се среща с момичета над 25-годишна възраст, Черети беше изключение от това правило. Освен това тя очевидно е в добри отношения с майка му, пише БГНЕС.

Неотдавна в интернет дори се появиха слухове, че двойката скоро ще се ожени: факт е, че Витория неведнъж е била забелязвана с пръстен, но двойката не е обявила официално годеж.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само припомням

    1 3 Отговор
    Всички от Елита - и световния и българския са кабала инверти с преобърнат пол. Още в утробите ги наливат с хормони в първите месеци преди да са се развили половите органи. По правите ключици, огромните челюсти и дентални арки, походка, пропорции и десетки белези на елементарната анатомия ще ги разпознаете. Всички певици, манекенки, актриси са биологични мъже. Така е и с "мъжете" - всички са биологични жени. Политици, тв водещи, хора на ключови позиции във властта - няма изключения... Елитът се кланя на Бафомет, той е с полови белези на двата пола. Така ги карат - задължително да си преобръщат пола, иначе няма власт, пари и слава. При елита "жените" са с бонус под полата, а "мъжете"....
    Събудете се!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Амаа, снимки -

    2 0 Отговор
    Паспортни! Страхотни сте!
  • 5 Ево

    0 0 Отговор
    Къщата му. Какво общо има тази за временно ползване с неговата къща?