17 Октомври, 2024 13:58 1 259 3

Ник Джонас скочи от сцената, след като насочиха лазер към лицето му по време на концерт (ВИДЕО)

  • ник джонас-
  • jonas brothers-
  • сцена-
  • лазер-
  • концерт-
  • турне

Изпълнителят се ужаси от предполагаема атака с огнестрелно оръжие, което в крайна сметка се оказа недобросъвестен фен с лазерче

Ник Джонас скочи от сцената, след като насочиха лазер към лицето му по време на концерт (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Концертът на Jonas Brothers в Прага във вторник вечерта бе прекъснат от страшен инцидент. Видеозапис от концерта в социалните мрежи показва как 32-годишният Ник Джонас бяга от сцената по средата на представлението, след като лазер бе насочен право към него.

На видеото се вижда как най-малкият от братята Джонас става от пианото, дава знак с ръце за „тайм аут“ и спринтира по стълбите, за да се отдалечи от сцената. Братята на Ник, 35-годишният Джо и 36-годишният Кевин, също избягаха от сцената и шоуто беше спряно за 10 минути, според Rolling Stone.

Представител на O2 Arena заяви в изявление за The Post: „Можем да потвърдим, че изпълнението на Jonas Brothers трябваше да бъде прекъснато за няколко минути поради използването на забранена лазерна показалка от страна на лице в публиката. Организационната служба реагира на този факт. След няколко минути групата продължи изпълнението си“.

Феновете реагираха на инцидента в социалните мрежи.

„Сегашният климат на обществото е толкова скапан, че нещо толкова малко трябва да се приема толкова сериозно“, написа един човек чрез X.

„Страшно е, ами ако е истински стрелец, никога не се знае“, написа друг фен в Туитър.

„Ник Джонас се справи с тази лазерна заплаха като професионалист, но артистите не бива да се сблъскват с това“, пише още един.

Четвърти фен написа: „Той е толкова уплашен. Това разбива сърцето ми. На първо място той е баща и съпруг. Хората трябва да бъдат по-внимателни. Това не е забавна шега.“.

Ник има една дъщеря, 2-годишната Малти, със съпругата си Приянка Чопра. Световното турне на братята Джонас приключи в сряда с концерт в Краков, Полша.

Ник Джонас не е първият музикален изпълнител, който е свален по спешност от сцената от съображения за сигурност.

Това се случи на Green Day миналия месец, когато над Comerica Park в Детройт, където групата имаше концерт, беше забелязан дрон. След кратко забавяне те се върнаха на сцената и продължиха шоуто си.

В още по-страшна ситуация Тейлър Суифт трябваше да отмени три разпродадени концерта във Виена, Австрия, от турнето си Eras Tour през август, след като полицията едва предотврати заговор на ИДИЛ за атака срещу концертите.

Тримата австрийски заподозрени - на 17, 18 и 19 години, за които се твърди, че са били вербувани онлайн от ИДИЛ - планирали да вкарат кола, пълна с експлозиви, във виенските концерти на Суифт.

Суифт наруши мълчанието си в Инстаграм на 21 август, като заяви, че осуетената атака „ме изпълни с ново чувство на страх и огромна вина, защото толкова много хора бяха планирали да дойдат на тези концерти. Но е по-добре да оплакваме концерти, отколкото жертви", написа Тейлър в публикацията си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е що бе?

    8 4 Отговор
    Нали това са съвременните ценности?
  • 2 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    7 3 Отговор
    Плашливо краварче, и такива като този щели да победят Русия...

    Коментиран от #3

  • 3 Да знаеш

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчните от О.Л.Х.":

    НАТЮ е пълно с рейнджъри като този.