13 Юли, 2019 10:30, обновена 13 Юли, 2019 10:32 2 907 67

Жетвата на предателството

  • александър урумов

Не се лъжете, Бог не е за подиграване! Защото каквото посее човек, това и ще пожъне. Галатяни 6:7

Жетвата на предателството - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Римският прокуратор Понтий Пилат не беше активна страна в осъждането на Христос. Той даже е против това, защото знаеше, че обвиненият е всъщност невинен. „Защото знаеше, че от завист го предаваха“.

И когато не издържа на натиска, просто си изми ръцете и предаде Йешуа на смърт.

Германският канцлер Ангела Меркел не беше активна страна в узаконяването на „еднополовите бракове“. Тя даже е против това, защото знаеше, че целта всъщност е разрушение на семейството.

И когато не издържа на натиска, просто си изми ръцете и предаде семейството на смърт.

Семейството, което е доброволен съюз между мъж и жена. Нищо различно и нищо по-малко.

Поведението на Понтий Пилат и на днешните политици-предатели на Европа е идентично.

Пилат завършва своя път безславно, в заточение.

Предстои да видим как ще завършат предателите на Европа.

Защото каквото посееш, това и ще пожънеш.

И защото Бог не е за подиграване.

Автор: Александър Урумов, urumov.bg


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Успял

    7 23 Отговор
    Този Сашко се оказва простичък, но в замяна на това лаконичен.

    Саше, излез на терасата на панелката и се опитай да "пишеш" за проблеми, които са близко до тебе (което не е гаранция, че ги разбираш) ... не се напъвай да драскаш за проблеми, които надхвърлят интелектуалното ти ниво - виж каква гротеска се получава!
  • 2 САП

    11 6 Отговор
    За съжаление Библията е една първите политкоректно написани книга. И този разказ е политкоректно написан. Пилат Понтийски бивш офицер от легионите. Нима си мислите, че му е пукало един евреин по малко или повече в тази бунтовна провинция. Щом чуел, че някой призовава за бунт най-лесното е било да му отсече главата. Не е имало традиция за помилване на престъпници.
    Разказа за съда е приказка, целяща да постигне определени цели. Оневиняването на властващия РИМ и обвиняване на бунтуващите се евреи в предателство. Нима си мислете, че избраното име на предателя е Юда. Налагане на асоциативно свързване на Юда=юдеи=предатели.

    Коментиран от #4

  • 3 БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ

    7 11 Отговор
    Кой му дава трибуна на този ПЕдАл УРУМОВ. Жалки сте Факе Факти!
  • 4 Не религиозен

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "САП":

    Бързам, но ще те репликирам: Имаше традиция за помилване и Пилат остави на множеството да реши КОЙ от двамата да пусне: разбойника Варнава или Исус. И тълпата реши...

    Коментиран от #12

  • 5 Мнение

    6 13 Отговор
    На Пилат едва ли му е дремело кого ще утрепе, цялата работа е била да забавлява тълпата. Просто няма начин, такъв вълшебник, като Исус, да не е могъл да размаха вълшебната си тияга, та да успее да избяга на римляните, просто с този факт се продънва цялата легенда за вълшебствата му. Това всъщност, е предостатъчно доказателство, че Исус е същия шарлатанин, като Моузес, че и Мохамед

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Смотан

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Мнение":

    Че, те винаги са се предавали някой индивиди.

    Коментиран от #8

  • 8 Смотан

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Смотан":

    Като друго не могат да правят освен да се предават накрая това им остава. Лоша работа.
  • 9 Тръмп

    5 0 Отговор
    Меркел и Макрон са бездетни,та няма нищо случайно!!!:):):)
  • 10 Behemoth

    2 3 Отговор
    Урумов на лъвовете!
  • 11 Все пак

    4 0 Отговор
    И все пак има Божие Провидение според мен. Другото си е живота.
  • 12 САП

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Не религиозен":

    Историците казват, че няма нито един исторически документ указващ за подобна традиция на помолване на престъпници.
    Единствен източник указващ подобно традиция е Библията.
    Но варианта, който ползваме днес е от някъде 3 века след събитията. Всеки ученик е написал евангелие, но са признати само 4 за канонични. Това става по времето на признаване на християнството в Рим за държавна религия. Коя държава ще признае, че е убила собствения си бог. Явно за да е удобно за управляващите християнството на управляващите са направените съответните корекции в библията.

    Коментиран от #21

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Госあ

    1 1 Отговор
    Ееееххх а колко хубаво беше на Варвара 😅... няколко лета в една скромна къща с люлеещо легло и Карлос Кастанеда и Пътят на Толтеките. Варвара я окепазиха, а аз разбрах, че Бушидо и Стратегията на Мусаши са по добри, по точни, без излишни митове и легенди. Чудесно допъващи се с Ницше.
  • 16 Госあ

    1 1 Отговор
    Варава,Варнава ...се таа измислени герои, но определено ме е яд за Варвара

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #16 от "Госあ":

    Това е предателство урумка, това. Предателство спрямо природата и държавата. А гейовете да се вземат като се обичат, въпросът е чифутите как да се ограничат да не раждат по 8 деца и да ходят наготово в империите.

    Коментиран от #22

  • 19 Госあ

    1 0 Отговор
    Урумка и земи нАпишИ нещо за пришълците от близкия Изток бе. Какво казват чифутите по въпроса за възползването от гостоприемството на цивилизованите държави и империи. Това е по важният въпрос, стига с тия гейове и стратегии за закрила на детето. На нас ни трябва такъв закон за закрила на детето щото не сме като хлебарки да праиме по 8
  • 20 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "до нерелигиозен":

    Прав сте!

    Коментиран от #24

  • 21 всички избягват истината

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "САП":

    Дори и в тези евангелия е имало неудобни за религиозните неща, които удобно са премахнати. И да, най-старата открита библия е от 3-ти век, а за пръв път за Исус се споменава от Павел 150 години след смъртта на месията т.е. хората, които говорят за Исус, нито са го виждали, нито са го чували, нито са имали каквито и да е данни за него, но се оказва, че уж знаели какво е правил и с какво се е занимавал, как така стават тия работи

    Коментиран от #35

  • 22 Джен

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Госあ":

    Ами, да! Тя, "албанската майка, победи сръбския щит" в Косово, за по-малко от сто тодини , и Империите ги чака същото. "Много сме, имаме много деца и нашите деца ще имат много деца, и можем да чакаме." Мисля, че тези процеси вече не могат да се овладеят и скоро количествените натрупвания ще доведат до качествени изменения. И в България нещата вървят натам! Но империи и цивилизации са загивали и това ще продължава, "защото родовете, осъдени на сто години самота, нямат друга възможност върху земята."

    Коментиран от #23

  • 23 Госあ

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "Джен":

    Добре го каза за количествените натрупвания. Но истината е, че вината е изцяло на гражданите. Някои нехаят, други за нищо не стават, но смятат че могат да дават акъл. Всъщност пришълците са добре дошли именно за втората категория хора, а първата понасят последствията. Всичко е закономерно. Изглежда обаче , вторите значително са се увеличили, не само в България,но и в Европа.

    Коментиран от #25

  • 24 Госあ

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Не религиозен":

    Хахаха колко безполезни хора има на този свят....по лошо, вредни.
  • 25 Джен

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Госあ":

    Тук е "заровено кучето"! В близкия Изток не държат много на качеството, важно е да се раждат "войници на Аллах". И това ще изиграе лоша шега на Западната цивилизация. Понякога усещането за превъзходство е най- големият недостатък. И не така с "не религиозен", Мусаши няма да одобри!

    Коментиран от #26

  • 26 Госあ

    2 3 Отговор

    До коментар #25 от "Джен":

    Трябва да ти кажа, че в праисторията емигрантите от близкия изток са научили европееца на земеделие, а арабите са дали началото на математиката и астрономията, че дори и медицината в Египет. Всичко се променя обаче когато идва Мохамед. И докато годините на просвещението осветяват тъмните векове, арабите още не могат да се оправят. А тези които все пак бяха установили някаква държавност и ред, бяха направени на пух и прах. Става въпрос за Сирия,Либия, Ирак а сега мерника е насочен към Иран. Богати и уредени страни преди, където българи ходеха да изкарват пари. Всичко е регистрирано, благодарение на безвкусицата на невежите. А религиозният започна с обидите и плоските номера.

    Коментиран от #27, #28

  • 27 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Госあ":

    * режисирано
  • 28 Джен

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Госあ":

    Пак си дойдохме на думата за религиите. Някой беше казал, че Бог обещава награда заради вярата и волята, но не и заради ума.

    Коментиран от #29

  • 29 Госあ

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "Джен":

    Другата страна на монетата за близкия изток исках да ти посоча също, разликата между мошетата и арабите. Вторите са безспорно по благородни ;) . Всъщност всички тези джихадисти са също и финансово мотивирани според мен, освен религиозно промити. И е нелепо да се коментират само арабите при всички евреи плъзнали навсякъде.

    Коментиран от #33

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Госあ

    2 1 Отговор
    Кое му е ясното на библейския текст. Ти ще се извъдиш по голем криптограф от Тюринг 😅

    Коментиран от #32

  • 32 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #31 от "Госあ":

    Между другото мошетата и в частност урумката като техен служител, треа палят свещи всяка неделя за Тюринг, а не да анатемосват гейовете, щото ако не е бил той, вероятността бат Гитлер да си свърши работата докрай е била доста по голяма.
  • 33 Джен

    0 2 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Следвай парите! Саудитска арабия харчи няколко милиарда годишно за разпространение на радикалния ислям.А арабите и мюсюлманите, като най- близки роднини от библейски времена и до днес не могат да си поделят световното господство. Има теории, че мюсюлманите искат да завладеят Европа(планът отдавна е в ход чрез т.нар "бежанци").Това е подпомагано и от Америка, като предизвикват конфликти в близкия Изток. Евреите пък са по върховете на международните финансови институции(управляват и федералния резерв на САЩ). Искат да управляват и света. Да видим дали няма трети да спечели!

    Коментиран от #37

  • 34 Джен

    2 1 Отговор
    Да се поправя - Евреите и мюсюлманите, като най-близки роднини...
  • 35 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "всички избягват истината":

    Апостол Павел е осъден на смърт и екзекутиран в Рим около 67 г., а четирите Евангелия на Матей, Марко, Лука и Йоан са техните свидетелства трите години, които те прекараха заедно с Исус, като негови ученици.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мини

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Джен":

    За съжаление не е теория, а реална цел, за която обаче мюсюлманите биват използвани само като инструмент за "завладяването" на Европа. Прочети т.нар. "план Калерги"....
  • 38 Иванов

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "до нерелигиозен":

    Баба ми за такъв като теб имаше една приказка- язък ти за образованието!!! НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ ОТ ХРИСТИЯНСТВОТО, САМО СИ СИ ЗАГУБИЛ ВРЕМЕТО ДА УЧИШ ТЕКСТОВЕТЕ НАИЗУС.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Електрошок":

    Буквата Б е сменена с П от уважение към модератора!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Госあ

    0 0 Отговор
    Това което не носи информация,по добре да се трие. Само шум се вкарва.

    Коментиран от #45, #46

  • 44 Електрошок

    0 0 Отговор
    Пак към нежния цензор,само че с технически термини,за да няма"сакатлък"от негова страна:Ниската тактова честота на процесора(въведена още при производството) и калпавата BIOS е причина за бавнодействието!

    Коментиран от #60, #65

  • 45 Иванов

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Госあ":

    Че от твоите коментари един няма да остане, защото не са по темата. Темата е Бог!!! Оня управител дето "нарита" евреиките може да се е подвел от самурайските ти философии. Виждаш резултата, срам и позор, а един истински самурай знаеш как би постъпил при такава ситуация, със сепуко!)

    Коментиран от #49

  • 46 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Госあ":

    Уважаеми!!!!Информация има навсякъде!Важна е позицията на коментиращия!Начинът на мислене на коментиращия е важен,а не обема на знанията му.За всичко си има справочници-още преди сто години е казал недолюбвания от теб о мен А....н!

    Коментиран от #50

  • 47 Госあ

    0 1 Отговор
    Аха, значи тея дето пишат 10 знака 4 минути имат проблем с бързината на процесора или бъг в БИОС'а . Ма то честотата на процесиране на операционната система нема много общо с бъговете в БИОСА

    Коментиран от #55, #64

  • 48 Иванов

    2 0 Отговор
    Така, че да искаш от бай Ганьо да бъде самурай е непосилна задача.)))

    Коментиран от #51

  • 49 Госあ

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Иванов":

    Там аз не съм коментирал, не смятам за необходимо, иначе знаеш мнението ми- много хора би трябвало да си направят сепуко ;) Най вече тези от които нищо не излиза ;)
  • 50 Госあ

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Електрошок":

    Тези които си мислят, че е лесно да се работи с информация вдигат най много шум.
  • 51 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Иванов":

    И ти си прав.
  • 52 Електтошок

    2 0 Отговор
    Темата е гей-браковете,влиянието им върху морала и семейството и кой носи отговорност за това!?Кой ще си измие ръцете след като се появят резултатите?Прородата умишлено "греши"4-5,%.Това е необходимо,за еволюцията.Едва ли тази грешка ЛГБТ обаче ,е стъпка напред!
  • 53 Иванов

    0 0 Отговор
    Поискай от сайта да ти пуснат тема- От Ганьо до Мусаши и там си развивай тезата, как един човек да се пребори с природата си и да придобие качества неприсъщи на предците си, захвърляйки гегата и грабвайки катаната!)

    Коментиран от #54

  • 54 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Иванов":

    Със желание Иванов, със желание. Иначе още да си мислим ,че земята е плоска и жена се сваля най лесно с гегата (е тук в преносен смисъл си остава и до ден днешен )))

    Коментиран от #56

  • 55 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Госあ":

    Тук си бързал да напишеш нещо ей така,за количество,пък по-нататък може да премине в качествени изменения:)
  • 56 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "Госあ":

    Виж, между религия и наука има разлика, защото религията капсулира възприятията си с цел запазване платения статут на свещеничеството. Във вътрешните духовни школи винаги са изучавали наука, наравно с вярата, но са си траели, защото науката е нож с две остриета, дава, но и много взема и трудно се прави баланс в това отношение. Расата, която създаде човечеството е високо технологично развита. Затова и тук падат много НЛО, защото просто Анунаките ги свалят за да не им мътят водата други извънземни раси. Всичко, което човечеството има като познание и наука ни е дадено от Тях, расата на Творците, чрез ВНУШЕНИЕТО, което те владеят до съвършенство, както и телепатията и много други. Затова е писано, че Бог гледа в сърца и бъбреци и нищо няма скрито от Него.)
  • 57 Иванов

    0 0 Отговор
    Искаш ли да ти предложа да опиташ нещо яко? Искаш разбира, се! Изтегли си Z-App и го ползвай със здраве!)

    Коментиран от #59

  • 58 Иванов

    0 0 Отговор
    Като пиша силно технологично развита, имам предвид, че ако всички ядрени държави в един момент изстрелят своите ракети, то тези ракети просто ще изчезнат в подпространството по желание на Твореца, ако такава е Неговата воля.)
  • 59 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Иванов":

    Като воин се доверявам на вътрешният си глас за състоянието на вътрешните си органи ))) кога да ходя при специалист ако е нужно. Но както казваше професора по физиология- човек е най щастлив, тогава когато не чувства органите си (с изключение на един) ))). Та и аз все още съм щастлив )))

    Коментиран от #62

  • 60 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Електрошок":

    Благодаря на модератора! Вече не съм тъпо говедо, след като след като премахна #14

    Коментиран от #61

  • 61 Иванов

    3 1 Отговор

    До коментар #60 от "Не религиозен":

    Разбира се, че не си! Обаче трябва да спреш да хитруваш и да флиртуваш с мъже в мрежата и ще си ок!)

    Коментиран от #66

  • 62 Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Госあ":

    Млад си още, но годините и гмо храната не прощават на никого. Запази програмата за всеки случай и непременно изчети целия списък.

    Коментиран от #67

  • 63 Иванов

    0 0 Отговор
    Програмата я ползвам със слушалки.)
  • 64 Смотан

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Госあ":

    Я виш го ти ще ходи после по сервизи тарикат.
  • 65 Смотан

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Електрошок":

    За това са изобретили програматора.
  • 66 Не религиозен

    0 4 Отговор

    До коментар #61 от "Иванов":

    Нито хитрувам, нито флиртувам, нито ревнувам...
  • 67 Госあ

    0 2 Отговор

    До коментар #62 от "Иванов":

    Ама с това ГМО няма да се разберем. ГМО лекува, храни и е единственият шанс за космоса.