19 Февруари, 2020 16:41 28 012 386

Време е да приключим с илюзиите за Румен Радев

  • румен радев-
  • българия-
  • русия-
  • владимир путин-
  • деня на победата-
  • парад

Оттук нататък всичко "патриотично" от президента ще звучи несериозно

Време е да приключим с илюзиите за Румен Радев - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Настоящият президент на България Румен Радев неведнъж е давал заявка, че уж има по-прогресивно и коректно мислене, в името на народа. Например при връщането на указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор, при новогодишните си речи или пък при скорошното сваляне на доверието от правителството, говори неща, които принципно са верни. Мотивите, поведението на Румен Радев говорят за загриженост за нормалното функциониране на държавата. Само че Радев едно говори, а друго прави. А сега направи един от най-големите си гафове. Мнозина се надяваха или живееха с убеждението, че Радев е успял да надскочи партийната принадлежност и говори не от името на БСП, а от името на гражданите. Мнозина може би мислеха, че единствената му цел не е от управленския стол да стане ГЕРБ, за да седне БСП.

До вчера. Когато тези надежди окончателно се оказаха въздух под налягане. Стана ясно, че Румен Радев ще присъства на тържествата по случай 75-годишнината от победата на Русия над фашистка Германия в рамките на Втората световна война. Те ще се проведат на 9 май в Москва. Съобщението дошло в разговор с Владимир Путин, иницииран от...българска страна.

Малко сухи факти - Денят на Победата е официален неработен ден в Азербайджан, Армения, Беларус, Казахстан, Киргизия, Молдова, Русия, Таджикистан, Туркмения, Узбекистан. През миналата година бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев бе най-видният чуждестранен гост на парада. Подобно отношение от останалия свят Русия получава от 2014 г., когато анексира Крим. И напук на всичко това, на събитието ще се изтъпани и наш Румен Радев. И не за първи път ще опозори България. В края на 2017 г. от Варшава призова европейските санкции спрямо Русия да бъдат премахнати. Помним и как Радев се остави да бъде унизен от руския патриарх Кирил. Какво говори всичко това за принципите на президента? В настоящето той подкрепя един агресивен диктаторски стил на управление на Владимир Путин, в една страна, в която не се спазват граждански права, в която хората живеят бедно и изостанало. Страна, която предпочита да мрази прогресивните ценности и хаби енергия да се бори сляпо срещу тях, вместо да я използва да се издърпа от собственото си блато. Страна, която третира България като колония и ни унижи за пореден път едва преди няколко месеца, награждавайки обвинения в шпионаж у нас Николай Малинов, изплювайки се обилно в лицето на българските власти и суверенитет. Страна, която чрез платените си глашатаи в България непрекъснато всява паника в населението тук със съчинени проблеми като Истанбулската конвенция, Националната стратегия за детето, сексуалното образование или въвеждането на еврото. Страна, която иска да ни държи в пълна зависимост и на колене. Отивайки в Русия, Румен Радев легитимира всичко това. Още по-страшното е, че голяма част от българите го легитимират ежедневно.

В исторически план Румен Радев очевидно е привърженик на всичко, което Съветската армия прави по пътя си към сърцевината на Европа. Което е абсолютно сравнимо с това на фашистите. Убийства, изнасилвания, погроми. Ако толкова искаше да почете краха на хитлеризма, то можеше да го направи на традиционното почитане на Деня на Европа в която си избере държава от ЕС. А може би Румен Радев харесва това, което се случи на България след 1944 г. Нищо чудно, все пак неговите съмишленици от БСП и до ден-днешен не признават истината за комунистическия режим у нас. А истината е, че той е пагубен и държавата все още не може и скоро няма да може да се възстанови от всичко, което той е донесъл най-вече в главите на хората.

Редно е Радев да се осведоми какви хора честват Деня на победата в България. И такива хора ли трябва да бъдат лицето на България пред света, а той да е техен представител. Впрочем тук е мястото да се отбележи, че Румен Радев нито веднъж откакто е президент не почете жертвите на комунистическия режим, дори писмено.

Радев щял да обсъжда в Москва и енергийните проекти между двете страни. Дотук с илюзиите за него. Поредната кукла на конци, поредната клетка на русофилщината у нас. Един радетел за руските, не българските интереси. Нещо толкова типично. В една страна, в която все още има твърде много първобитни хора, които вярват на всякакви глупости. Начело с митичното чудовище "Сорос". И са водени от такива като Костадин Костадинов и компания. А за тези, които искат да боравят с повече информация, а не да се оставят да бъдат манипулирани, нека попрочитат повече. Включително и например за факти около смъртта на Васил Левски, предвид днешния ден.

Крайно време е България да се самоопредели. До Казахстан ли иска да застане или до Франция, Англия и САЩ. Като едните ли иска да живее, или като другите. И на първо място - никога повече да не коленичи пред Румен Радев. Съответно пред Русия. Догодина има президентски избори, време е за мислене.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 392 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 русенец

    470 144 Отговор
    Тоя е ентусиазиран и вдъхновен като Плевнелиев. Плевнелиев е бил комсомолски от регионален мащаб. Пита се този имбецил какъв е бил, след като така страстно желае да се наредим до САЩ.
    ...

    Коментиран от #26, #112, #154, #369

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 9689

    434 109 Отговор
    ГЛУПОСТИ.....
  • 5 идиот

    694 172 Отговор
    Поредният краварски драскач. И тоая си мисли, че Америка е победила във ВСВ.

    Коментиран от #376

  • 6 Бошков

    321 129 Отговор
    Скоро ще се върна заедно с 1000 руски танка. Трепери Каскет!

    Коментиран от #299

  • 7 Българин

    261 592 Отговор
    Радев е руска подлога, от най-мръсните!

    Коментиран от #62, #253, #328, #352

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 S63 AMG

    189 547 Отговор
    Чудесен журналистически материал.Истината в очите .Хубавото е,че русофилите в Бългрусофилитег ще влезнат в учебниците по история.

    Коментиран от #47, #138, #244

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 кнаус 485

    584 128 Отговор
    Автора е забравил,че България е участвала във втората фаза на войната и е дала свидни жертви както и че единствения чуздестранен офицер участващ в парада през 1945 е генерал Владимир Стойчев-голям българин,който в неговия заник на живота имах честа лично да познавам.......би било скандал българския президент да не участва в възпоменателните тържества....да не говорим,че там ше има също държавници от много страни...та автора може да завре пасквила си където намери за добре...

    Коментиран от #18, #126, #314

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 S63 AMG

    124 443 Отговор
    Чудесен журналистически материал.Истината в очите .Хубавото е,че русофилите в Бългрия след 10г ще влезнат в учебниците по история.

    Коментиран от #136, #242

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 S63 AMG

    135 340 Отговор

    До коментар #14 от "кнаус 485":

    Най-хубавото на комунисти като теб е,че са на преклонна възраст.А в Унгария един на 93г го осъдиха-комунист некъв,не се знае,може и в България да огрее Слънцето някой ден.

    Коментиран от #48, #58

  • 19 Експерт

    437 118 Отговор
    Шайката сега ще атакува президента на Републиката България с подобни платени слугинчета ето като този горе!
  • 20 Стенограма Радев-Путин

    27 105 Отговор

    До коментар #17 от "слаботоков":

    Красиво,нали?

    Коментиран от #30

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    139 320 Отговор
    Това ли трябва да се явява моралния стожер на нацията ,който призоваваше за светлина на прожекторите в управлението на държавата , пълна прозрачност и нов морал в политиката ?!?
    Същия за който станя ясно че се опитва да скрие назначаването на любовницата си на два щата и да и плаща наема от парите на данъкоплатците ?!?
    Народе - събуди се и се опомни - не виждаш ли че този човек те лъже в лицето най-безсрамно и не е този за който се представя ... ?!?

    Коментиран от #107, #366

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мислещ

    224 47 Отговор
    Абе, другарю, каква разлика има между червените комуноости, които искаха да сме в сянката на ДДДР, и модерните евро-комуняги, която възторжено ни тикате в сянката на САЩ и комуноидно-европейския съюз?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иван

    139 345 Отговор
    Браво Васко хубава статия, пълна с много истини.Нима трябва да почитаме ,убийците на Дякона. А Радев е руски шпионин и това ще бъде скоро доказано.Много дребна ,извратена душица има това жалко подобие на български генерал.Но така е като си си продал душата на дявола и работиш против интереса на България.

    Коментиран от #35, #324

  • 28 пако

    256 30 Отговор
    Между другото, от 2000 г. Денят на Победата е официален празник и в Израел...
  • 29 Бързооо

    99 262 Отговор
    червените тролчета при Митко в президенството.
    Рейтинга на Румбата пада!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Моля

    102 241 Отговор
    Само за един единствен пример за държава прокопсала под влиянието на Русия?Вижте само кои са им подопечните!Казахстан,Узбекистан и тн...русофил-това е днк увреждане.

    Коментиран от #141

  • 33 Казуар

    97 235 Отговор
    Като назначи временното правителство първата му работа беше да се уреди закупуването на самолетите Грипен С , стар модел спрян от производство. Това устройваше руснаците.

    Коментиран от #80

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Мислещ

    222 57 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    И тиквата ли е путински агент, понеже той е на власт от 10 години, но нещо интересите на България хич не се вижда да са защитени?
  • 36 Стенограма Радев-Путин

    40 109 Отговор

    До коментар #30 от "слаботоков":

    Чудесно е просто.Истинска красота.След 10г ще влезне като постановка в Народния театър.Шедьовър...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Мислещ

    115 31 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Значи познах, и тиквата бил агент на Путин. И Сорос също.
  • 41 слаботоков

    269 118 Отговор
    Браво на Президента Румен Радев! Най-достойния Президент! Успех във всяко негово начинание!

    Коментиран от #386

  • 42 йкнжфаж

    292 81 Отговор
    Много пропагандна статия! Мразете Радев, щото ще ходи в Русия за День победъй. Защо да не се уважи победата над Хитлеро-фашизма? Защо да не се уважи края на Втората световна война? Факти, започвате да олеквате след такива статии.
  • 43 Стенограма Радев-Путин

    86 186 Отговор
    Румбата спешно на инструкции,рейтинга пада стремглаво,хипнозата за народния спасител разбита.
  • 44 bbb

    88 210 Отговор
    Браво пич,тая путинска марионетка и за чеп за зеле не става!!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 кнаус 485

    163 38 Отговор

    До коментар #18 от "S63 AMG":

    В грешка си,в зряла възраст съм,а не съм на преклонна възраст,а що се касае за моите политически убеждения не бих коментирал с подлога като теб....за тоя 93 годишния,който го съдиха пак си в грешка-не в Унгария ,а в Австрия и не е бил комунист , хитлеров фашист....в едно съм съгласен с теб,че добре и в България да огрее Слънцето някой ден....

    Коментиран от #51

  • 49 Тато из Правец

    245 81 Отговор
    Румен Радев е единственият български политик събрал от мажоритарен вот 2 500 000 гласа ! Точка !!!

    Коментиран от #277

  • 50 S63 AMG

    58 171 Отговор
    Защо секнахте ерекцията на дъртаците русофили в България след новината за посещението на Радев с тази статия?Сега няма да вдигнат пак самолета до 9ти май 2021
  • 51 S63 AMG

    43 151 Отговор

    До коментар #48 от "кнаус 485":

    Най-хубавото на комунисти като теб е,че са на преклонна възраст.А в Унгария един на 93г го осъдиха-комунист некъв,не се знае,може и в България да огрее Слънцето някой ден.

    Коментиран от #271

  • 52 ха ха ха ха

    188 41 Отговор
    Доналд Тръмп също ще присъства на 9.05. Това според авторчето ,означава ли,че ще опозори САЩ????
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 русенец

    165 55 Отговор

    До коментар #26 от "Хаджи хаджи Българин":

    Че кой друг? Радев нищо не ми е направил, а и като цяло нямам причини да се срамувам, че ми е президент.
  • 58 кнаус 485

    153 26 Отговор

    До коментар #18 от "S63 AMG":

    Пропуснах да ти кажа ,че генерал Стойчев го познавам покрай спорта....препоръчвам ти да прочетеш за него МНОГО ГОЛЯМ БЪЛГАРИН....

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 S63 AMG

    52 144 Отговор

    До коментар #58 от "кнаус 485":

    Нямам време да чета за комунисти,а и много ми се прихожда до тоалетната от такава литература и я ползвам за тоалетна хартия.

    Коментиран от #274

  • 61 СВТ40 ссср

    17 50 Отговор
    Всички до един сте големи разбирачи и драскачи.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Какво

    61 136 Отговор
    какво може да се очаква от един военен! Той преди всичко е военен. Стари хора казват - мозък има, акъл няма!

    Коментиран от #224, #275

  • 64 Кирил

    19 73 Отговор
    Вербуван е,елементарно,вербуваш,представяш го за противник и го внедряваш
    Лапнишараните да си го мислят за русофил.

    Коментиран от #69

  • 65 hi hi hi

    156 44 Отговор
    Соросоидчетата се пукат от яд,че Радев ще седне редом до Тръмп,Китаеца,Путин...а те милите им остана Мустафата Клинтънова.Е,палачинката се обръна драги ми соросоидчета и Тръмп ви посочи бунището,където ви е мястото. Искахте импийчмънт,НО останахте с пръст в устата;)))
  • 66 оцелял от турското робство

    39 62 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Ти май си учил руски, а? Не се крий, а си извади партийната книжка от 1989 година.
  • 67 Румбата- ла фам фатал

    27 64 Отговор
    В какво се забърках?Полета е нередовеееен.......!!!
  • 68 йкнжфаж

    89 16 Отговор
    От медиите някой ще ни казва с кого да приключим! Кой е упълномощил това лице да ни издава нареждания?

    Коментиран от #322

  • 69 Vasiliki

    61 13 Отговор

    До коментар #64 от "Кирил":

    Абсолютно! Но българите са достигнали до такова ниво на мислене,че могат да бъдат манипулирани по най-елементарен начин!
  • 70 999

    126 43 Отговор
    Колкото и да се напъвате да плюете по Президента не ви се получава! Все по жалки изглеждате!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 оцелял от турското робство

    48 14 Отговор

    До коментар #45 от "гост":

    На иво инджев-съветския възпитаник от Лвов. Негов е.
  • 74 bandita

    31 7 Отговор
    дела трябват не думи!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Грюшко ГРУ

    124 45 Отговор
    Г-н Румен Радев е първият достоен президент в 30 годишният,, отход"на България. Зельо зелев - човек с ментални проблеми, Пешо коня-фанатичен проамерикански лунатик, Първанката-лабилен, Амебата-абе как му беше името?? Нооо евроаналгитиците и USAфилистицйте са се хванали за палците и са облещили гзве към Запада и чакат да бъдат посветени в тайнството на джендаризма

    Коментиран от #92

  • 80 Хахото

    97 24 Отговор

    До коментар #33 от "Казуар":

    А като дойде Тиквоний, първата му работа беше да вземе Ф16 последен модел или май бяха несъществуваш модел
  • 81 Ами Макрон ???

    85 13 Отговор
    За Макрон важи ли плювалника от " мнението" в статийката ???
  • 82 Байхой

    110 21 Отговор

    До коментар #59 от "Хаххахаххах":

    Франция Макрон, САЩ Д. Тръмп, Китай Си Дзпин - и те ли са русофили? Щото ще бъдат на парада.
  • 83 смях в залата

    110 27 Отговор
    Много ти е огладняло дупето бе Василчо .Имаш една пържолка от Бочко Тиквочко . Колкото повече се стараят да омаскарят Радев толкова става по уважаван от народа ..и по ненавиждани управляващите изроди
  • 84 А БЕ

    46 108 Отговор
    ШУТ, ШУТ ТА ЧАК ПРОСТ ФАТМАК , ТОВА ИМАМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, А ОЩЕ ПО ЛОШОТО Е, ЧЕ Е ПОРЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛ КОЛИНИЧИЛ ПРЕД РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ!
  • 85 слаботоков

    21 48 Отговор

    До коментар #46 от "белене за соросите":

    Поздравявам те за написаното! Браво! Имаш плюсче от мен!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Иво

    94 27 Отговор
    Колко ти платиха за коментара ,бе? Това даже не става за четене, което сте надраскали! Значи щом не си срещу Русия, както повелява завета на щатите, трябва да си про БСП! Има няколко фактора и разумния полотик ще лавира със всички, имайки предвид къде се намира страната ни на геополитическата карта, както и някои зависимости! Вие журналист ли сте?
  • 89 Патриот

    45 98 Отговор
    Радев ти си срам и позор!Предател и комунистически отпадък, лъсна ти че си агент на руските служби.Не случайно решетников каза че са те избрали от масква.Жялък и смешен човечец си раден
    .
  • 90 хазарта

    80 23 Отговор
    Според мен, автора на статията е изнасилен от Васил Божков-Черепа
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 слаботоков

    26 18 Отговор

    До коментар #79 от "Грюшко ГРУ":

    Браво за написаното! Имаш плюсче от мен!

    Коментиран от #129

  • 93 Шизофренична статия

    39 34 Отговор
    Има две възможности: тази статия е писана от психопат шизофреник или от социалистически агент с цел промиване на мозъци. Плитко и фалшиво. От комунист човек мъдрост не чакай. Само пропаганда и манипулации. Може и дъртата любовница на Радев която му стана жена втора употреба да я е писала а друг да се е подписал.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 аве пее

    66 25 Отговор
    що не затворите близалките? баща ми се е бил наравно с руснаците против фашагите да австрия! и винаги казваше-"ЗаРодине, За Сталину"!!!

    Коментиран от #295

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Reptile

    71 13 Отговор
    Чекай малко, ами ако и Тръмп дойде, тогава, какво ша хортуваш, МИШКО?!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Пълни лъжи

    67 16 Отговор
    2018 редом до Путин беше Нетаняху на парада в Москва, оттогава 9 май е официален празник в Израел, даваха го бтв, нова и т. н., хората не са глупави и помнят, а евреите така казаха истината за войната
  • 103 Бай хой

    37 23 Отговор
    Бъркате много. Тази статия е писана от проруски трол. Не може случайно да се предизвика толкова негативизъм към автора и симпатии и желание за защита на президента Радев. Дори и гербавите не са толкова прости. Или пък може да са. Както твърди Винету.

    Коментиран от #110

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Рашо

    65 14 Отговор
    Та: ........... в една страна, в която не се спазват граждански права, в която хората живеят бедно и изостанало". Машааала Хаджийски, тук съдебната система е кристално чиста, няма корупция (?), няма мафия (?), образованието ни е на световно ниво (?), здравеопазването направо ни глези (?) и сме Люксембург на Балканите (?). Ееее, баста. Аз живея тук, а не на Луната.
    След 30 годишната "демокрация", напудрена с "евроатлантически ценности" вече ми се иска да сме ПОНЕ като тях. С два космодрума, с МКС, със силна армия, с работеща образователна система, с наука, с енергетика, със собствени производства в различните индустрии и пр. Явно и с хората на запада няма да се замогнем!
  • 107 Българин

    53 19 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Абе шматка т7277ова ли е проблема на България назначението на Деси?? Ако си мислиш,че с това ще го компрометираш в очите на българите ,освен главанаците като теб се лъжеш!!
  • 108 Българин

    40 21 Отговор
    Абе шматка това ли е проблема на България назначението на Деси?? Ако си мислиш,че с това ще го компрометираш в очите на българите ,освен главанаците като теб се лъжеш!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Мислещ

    26 13 Отговор

    До коментар #103 от "Бай хой":

    Просто статията е писана от комуняга, само че от модерните, про-западни комуняги; и понеже разлика между тяи и старите комуняги практически няма, от там идва объркването.
  • 111 Гоуст

    27 67 Отговор
    Радев всячески подкрепя упрaвлeниeто нa Влaдимир Путин, в eднa cтрaнa, в кoятo нe ce cпaзвaт грaждaнcки прaвa, в кoятo хoрaтa живeят бeднo и изocтaнaлo. Cтрaнa, кoятo прeдпoчитa дa мрaзи прoгрecивнитe цeннocти и хaби eнeргия дa ce бoри cляпo cрeщу тях, вмecтo дa я изпoлзвa дa ce издърпa oт coбcтвeнoтo cи блaтo. Cтрaнa, кoятo трeтирa Бългaрия кaтo кoлoния и ни унижи зa пoрeдeн път eдвa прeди някoлкo мeceцa, нaгрaждaвaйки oбвинeния в шпиoнaж у нac Никoлaй Мaлинoв!!!
    Това е за сляпо вярващите олигофрени в парашутиста попаднал някакси на президентския стол!
  • 112 888

    15 41 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Само да отбележа, че този, както го наричаш ти, преди известно време нахрани и управляващите, като се възхищаваше на Радев. Това че Радев е комунист и сега го показва явно е накарало човека да напише този коментар.
  • 113 Scaramouche

    62 17 Отговор
    Много ми е интересно какво ще напише този същия дрисльо, ако Тръмп вземе, че отиде на честването в Москва.
  • 114 свинята

    40 6 Отговор
    дядо участва във войната баба загина при бомбардировките в софия
  • 115 свинята

    30 8 Отговор
    дядо участва във войната баба загина при бомбардировките в софия
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ей педал соросоиден

    66 16 Отговор
    И защо мислиш , че това което ти се струва на теб правилно , това което ти харесва , или на това от дето си сипваш в копанката , ви допада и на мен. Можеш да заставаш до който си искаш , да се пупиш на който си искаш , но мен ме няма там. Различен вкус , нищо лично , аз си стоя прав на собствените си крака и със собственото достойнство , на теб ти харесват американците , французите , англичаните , няма да споменавам те какво мислят за теб , аз харесвам свободата на общуването между народите без това да е подвластно на доктрини и пр.Не намирам нищо лошо и в общуването с Русия и руския народ , без да ме е еня кво са казали тези или онези , които всъщност не ми мислят доброто.
  • 118 гост

    34 67 Отговор
    Чест и почитания г-н Хаджийски, за точното определение на руската карикатура Радев... Абсолютната истина.

    Коментиран от #132

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Валхала

    35 72 Отговор
    Това недуразумение Радев с нищо не може да ме очуди. Още в самото начало се разбра, че е руско протеже. Всичките му опити да саботира всичко, което ни свързва Европа и да се опитва да ни изкара несигурни съюзници в НАТО, бяха видими за целия свят. Цяло щастие е, че нищо не зависи от него, освен да петни България. Какви ли бели щеше да напреви, ако беше на власт ? С Нинова са си лика прелика, но този си повярва.

    Коментиран от #346

  • 121 Казак

    15 24 Отговор
    ЧЕРВЕН ФАШИСТ!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 То си има поговорка

    51 15 Отговор
    "Не търси под вола, теле". Та и вАСИЛ хАДЖИЙСКИ се е нагърбил с непосилната задача да анализира президента, т.е. да намери телето. Що си не гледаш хала, що ни не гледаш хала? Търси си друго "поле" за изява. Уверен съм, че не съм единствен. Миналото служи за извличане на поуки, а така и не сме си ги извлекли. Ето защо сме на дъното!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Кой68

    55 16 Отговор
    Статия пропита със пропаганден смисъл и пореден опит за пренаписване на историята.....Ще се "отскубнем"от обятията на Русия,но в чий други обятия ще попаднем-макар вече да сме в други обятия.Демагогия и нищо друго..... Жалкото е че все ще сме зависими от някого и нещо.
  • 126 Кожодер на червени кожи

    27 52 Отговор

    До коментар #14 от "кнаус 485":

    С Владимир Стойчев /не го наричам български генерал, защото е съветски/ ще се видите скоро отново. Дано бащицата Сталин ви посрещне в преизподнята, където е запезеното място на всички комунисти, чурвени боклуци и национални предатели. Явно не знаеш колко българи за си отишли от тоя свят заради това проруско кривокрако лилипутче. Не знаеш, че лично той спеши парашутната ни дружина и я хвърли във фронтална атака срещу германски ДОТ. Негови са думите казани и записани от съветския полковник Тимирязев в мемоарите му, а именно: ".... Те си ги обучиха /българските парашутисти-десантчици /, те да си ги избият....." А става дума за най-добре обучената българска военна част. За нейно нещастие обучението вместо в СССР е било в Германия. Типично за всички, уж българи, но със сигурност руски подлоги.

    Коментиран от #150, #278

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 сноу

    7 5 Отговор

    До коментар #92 от "слаботоков":

    Грешка...извинявай ...сложих ти "-"машинално, но ти го компенсирам с 10 "+" с най-голямо уважение...
  • 130 Време е да приключим

    21 34 Отговор
    Не с илюзията, защото никой не си прави илюзии спрямо него или ако си е правил, то гундяев ги разсея. Време е да приключим с този президент и да помислим за следващия.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Гласът на юга

    38 11 Отговор
    Руссия изнесе тежеста на войната,ген.Монгомъри малко помогна . Стара Велика България е в Русия.Всичко си е както трябва .

    Коментиран от #143

  • 136 Orthodox

    22 4 Отговор

    До коментар #16 от "S63 AMG":

    Чакай си да стане това с историята... Мечтите са безплатни.
  • 137 аз АЗ

    49 18 Отговор
    само Радев . Не искам да живея в държавата на БОРИСОВ,ДОГАН,ПЕЕВСКИ, КОВАЧКИ И ДРУГИ МЕСИРКИ. ПЛАТЕНА СТАТИЯ
  • 138 Pik

    53 15 Отговор

    До коментар #9 от "S63 AMG":

    Няма нищо чудесно в глупостите написани в този поръчков материал. Това е голяма дата, киято не бива да се подценява по никакъв повод независимо от моментната конюнктура. А това, че някой иска да пренапише историята, да обърне нещата и едва ли не да ни накарат да милеем за фашизма трябва да ни държи будни и да се противопиставим силно!....така, че написаното е низко е позорно!!

    Коментиран от #223

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ГОСТ

    40 9 Отговор
    Хубава статия, с много истини, ама да отричаме заслугите за победата над фашистка Германия, това не го разбирамспомнете си кога откриват втория фронт, като виждат края на Хитлер, да могат да откраднат и те нещо от Германия, и спрете да плюене по държавните хора, все пак сами си ги избираме

    Коментиран от #147

  • 141 Моля моля

    19 9 Отговор

    До коментар #32 от "Моля":

    Като гледам Ирак много прокопсаха, Сирия много прокопсаха и т.н.
  • 142 оня с коня

    25 49 Отговор
    Радев е НИЩО ПОВЕЧЕ от Пенсиониран Генерал,въобразил си че Пробиването в политиката е също толкова лесно като да зареже Жена си и да открадне Чужда.И докато Борисов ТЪРЧИ НЕУМОРНО из Европа и по Целия свят за да Лъска Имиджа на България и да вкара възможноМаксимум Еврофондове и Инвестиции,то тоя Маркуч търпеливо изчаква да го хване "Рядкото щастие",та като се издриска на Политическия Вентилатор да покрие Цяла България БЕЗ ОСТАТЪК!И ще се нареди тоя Другар на Трибуната/макар и в самия край/ на Червения Площад до останалите Товарищи от Азиатските Клонове на Русия,ще помахва Усмихнато като останалите на Дефилиращите Страховити Руски Ракети които след Парада ОТНОВО ще бъдат насочени към ВСИЧКИ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ/вкл. и България/,а Европейските Лидери поглеждайки в ТВ-тата си ще се чудят :"Ама това не е ли БЪЛГАРСКИЯ"?!!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Айде,бе

    13 41 Отговор

    До коментар #140 от "ГОСТ":

    Стига с този втори фронт,бе!!!!!Докато СССР воюва с Хитлер,американците какво правят!?????Да не би да си чешат топките!???Нали и те воюват???Защо трябва втори фронт да отворят,нали голямата русняшка история са братушките,Що те не отвориха втори фронт да помогнат на американците!????

    Коментиран от #203

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 кнаус 485

    20 10 Отговор

    До коментар #126 от "Кожодер на червени кожи":

    Да ти отговоря,вероятно си дядо щом ми говориш за вашата парашутна дружина....това,че си кожодер ,па било и на червени кожи говори много за теб,аз патриот и никога не мога да си представя,че ще бъда кожодер....мисля,че ти много по-рано от мен ще се видиш с генерал Стойчев,Сталин и други знайни и незнайни лица...понеже ми казваш,че си недоволен,че вашата дружина е хвърлена в бой и за загинали твой другари-вечна им памет,но явно ти си се скатавал,щом си оцелял и си извадил късмет....нали си наясно,че във война има убити ,а понякога и планувано убити...за генерала-веднъж съм бил в апартамента му на ул. Ц Церковски мисля,че беше и там съм виждал сабята от парада на 24 юни 1945,много чуждестранни ордени и медали,генералските му пагони,както и спортни отличия...в апартамента бяха и две кански седла,знаеш защо...знаеш,че генерала е офицер от царската армия-военен аташе пред 30-34 година във Франция и Великобритания,взема участие в Балканската и първата световни войни,знаеш че баща му е адютант на княз Батенберг,преврата 44 година е полковник,генерал е от октомври 44 година....Та дядо уважение към твой те години и разбирания,но всеки може да има мнение и разбирания различни от твой те и е добре да го знаеш...
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Антикомунист

    12 39 Отговор
    Лелееее какви са тия положителни оценки на всеки просъветски, прокомунистически, прокурнелийски, прорадевски, антиевропейски коментар.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Стою

    48 22 Отговор
    Жалка статийка, жалък опит за оплюване на Президента. По принцип бих гладувал отново за Радев, най-малкото защото думи като чест и достойнство не са му чужди. И мизерната статийка може само да ме убеди отново да гласувам по същия начин.
  • 160 Стою

    35 20 Отговор
    Жалка статийка, жалък опит за оплюване на Президента. По принцип бих гладувал отново за Радев, най-малкото защото думи като чест и достойнство не са му чужди. И мизерната статийка може само да ме убеди отново да гласувам по същия начин.

    Коментиран от #163

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 До атлантиците

    32 10 Отговор
    Няма да спрем да повтаряме за мотането за 2 фронт, защото са форяли евреи, деди на пасито и няма да спрем да припомняме, че 2018 и Нетаняху беше до Путин на парада, а 9 май стана официален празник и в Израел, така евреите дадоха оценка кой ги спаси и спечели войната:)
  • 163 Стою

    4 8 Отговор

    До коментар #160 от "Стою":

    ...гласувал :) Телефонен редактор - играе шеги понякога.
  • 164 Хкнб

    38 11 Отговор
    А мятането на два пъти на демократична атомна бомба върху цивилно население в Хирошима и Нагазаки е върхът на хуманизма. Нъл тъй.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Сск

    26 7 Отговор
    Леле каква тъпня,то значи повечето сме били бесепари.

    Коментиран от #169

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Долар Рубладжиев

    30 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: През миналата година бившият президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев бе най-видният чуждестранен гост на парада."-защо лъжеш мижитурко жалка,Нетаняху също беше там!!!
  • 169 Йлбб

    25 7 Отговор

    До коментар #166 от "Сск":

    Аз не съм бесепар. Трябва ли да се правя на сляп за историческата реалност?

    Коментиран от #247

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 агент08

    42 17 Отговор
    Браво на Президента! Достоен мъж и патриот! Тези, дето го плюят са долни предатели!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Хахаха

    27 8 Отговор
    Мисля, че време е ние, потомките на тези, които с цената на живота си са освободили света от кафявата чума, да подадем иск за клевета срещу нашите бащи и деди срещу тези, които клеветят и оскверняват техните подвизи. Подлеци.

    Коментиран от #186

  • 182 Борис трети

    26 10 Отговор
    "винаги с Германия. Никога срещу Русия."
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Българин

    9 16 Отговор

    До коментар #181 от "Хахаха":

    Хубаво,че победихме кафяватА чума,но защо Окупираните половин Европа и ѝ нарекохте Червената Чума.. ще ви съдим за Окупация гЕноцид....
  • 187 Генерал Иванушка Водков

    10 17 Отговор
    Напълно вярно!
    Мурзилажа ще има да блеее до зазоряване!
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 боцмана

    30 9 Отговор
    Ами Боко да отиде в щатите за денят на благодарността и лично да благодари на краварите за неродените изтребители. Може и да го потупат по гърба или по празната манерка.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 колю

    5 10 Отговор
    към автора: бил съм в Казахстан, работил съм известно време.Да се наредим до тях хич не е лошо,но е трудно.Лошо е другото-президентино ни-той кво работи и що пара за това взима
  • 202 анонимин

    24 10 Отговор
    На Ганьо му е добре сикаджии да го тимарят,и по телефона от Щатите да му казват какво да прави.Дори четох някъде,че според някаква фенка на ГЕРП САЩ са ни освободили от турско робство!? :):):)
  • 203 ГОСТ

    17 7 Отговор

    До коментар #147 от "Айде,бе":

    Да, точно си чешат топките, защото доковете са на мафията и спират да работят, докато правителството им не се договаря с мафията да пуснат Лъки Лучано от затвора, и всички историци признават че Хитлер е хвърлял много повече войска на източния фронт, дори царя отказва на Хитлер да изпрати войници на източния фронт, а сега някои плюят президента за това посещение
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 така така

    9 20 Отговор
    румен радев - ПИНГВИНА
  • 206 никола

    11 30 Отговор
    да това е позор .да отидеш в страната която е насо4ила ракети кам нашата родина и да 4естваш с империалисти които разрушават мирни градове и оставят милиони ьора без домРусия ве4е не етова което бе при Елзцин и Горба4ов тя е генератор на воини и разруха искам да врвм 4е това ръководство ше си с4упи главата А нашия Радев ни позори и легитимира Путин и воините му.

    Коментиран от #269

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 котопакси

    14 8 Отговор
    Контролът над историческото съзнание на масите дава колосална власт над тях

    Унищожението на историческата памет има за цел да лиши народа от политическа воля и етническа идентичност, да го превърне в атомизирана маса от потребители, лесно поддаваща се на манипулативно въздействие.

    Тъй като насилственото разрушаване на СССР отвън не е било възможно, враговете на социализма се заемат да сформират разрушителни сили вътре в съветската държава. Създават се сепаратистки движения в националните съветски републики. Водеща роля имат трите прибалтийски републики – Литва, Латвия и Естония. За мобилизация на масите под знамето на сепаратизма е била нужна мощна идея, която да възбужда омраза срещу руснаците. Такъв мобилизиращ фактор става митът за вероломната окупация на прибалтийските страни от СССР през 1940 г. Това твърдение се основава на друг мит – за подлия заговор между Хитлер и Сталин, които през август 1939 г. уж цинично са си поделили Източна Европа.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 дсса

    27 10 Отговор
    Ще имам пред вид повече Васил Хаджийски да не го чета.
    На Деня на победата в Москва по покана на Путин са ходили Си Дзинпин (той си е на практика ръководителите на 200 Българии), Меркел, Макрон, президента на Чехия и още много. Обикновено се кани по един, на юбилейни години - повече държавни ръководители. Тази година е юбилейна - 75 години.
    Апропо, какво ли ще прави автора, ако Доналд Тръмп (има покана) отиде в Москва? Предлагам му харакири!
  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 сори сорос

    27 9 Отговор
    Ха-ха, Русия била анексирала Крим, а след демократичен референдум Сорос извърши майдана в Украйма-смех.

    АФторчето яко е захлебило с грантчета...
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Dido d

    23 9 Отговор
    Дали писателя е бил обладан от ментално нездрав. или Тоз луд ли го е е...
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 копи пейст

    11 15 Отговор

    До коментар #138 от "Pik":

    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
  • 224 Дуайт Айзенхауер

    5 0 Отговор

    До коментар #63 от "Какво":

    Я пак!
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Смилен

    39 9 Отговор
    Чета коментарите и не мога да повярвам, че зад тях стоят нормални човеци!!! Това е чест за България да отдаде почит на милионите герой загинали за Свободата на Европа! Хаджийски пише това , което му е продиктувано от господарите му. Нима не знаете, че Първа българска армия е участвала във втората световна война? Това е помогнало България да се запази като държава !!!! Може би знаете за намерението на Чирчъл да бъде унищожена България! Що се отнася за президента - летец-изтребител, завършил като първенец на военно училище и военната академия, защитил докторска дисертация завършил Военновъздушна академия в САЩ и владеещ немски и английски езици! Що се отнася до реакциите му - той е летец, велик човек!!!!!!
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Истината

    29 10 Отговор
    Важно е ,че този пишмандраскач не може да убеди по голямата част от народа в това ,което е на творил. ВЯРВАМ В ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И СИЛНО ГО ПОДКРЕПЯМ.
  • 235 Георги

    38 10 Отговор
    Г-н Васил Хаджийски,искам да ви упрекна в това че не вие сте човека който може и има право да хули и обвинява Президента Радев,като институция,за това което върши като ГЛАВА на ДЪРЖАВАТА! Нищо не разбирате от управление на държава,от външни икономически отношения,от дипломация и опазване интересите на българския народ!!! Икономическите ползи от стопляне на отношенията ни с Русия са от огромно значение. Загубихме 400 милиона евро от годишни такси,само от преминаването на Южен поток през България!Двадесетина милиарда евро от унищожението на блоковете в Козлодуй.
    Около 180 милиарда долара от криминалното управление наречено приватизация, изпълнявайки нарежданията на САЩ,а да не говорем за разпродаването на България на концесия! Разграбването и вредите причинени на нашата държава нямат край!!! Защо не си напънете мозъка да пишете за това ЗЛО което сполетя народа ни ?
  • 236 wgw

    28 9 Отговор
    Платена и целенасочена статия според мен!!!!!

    Коментиран от #385

  • 237 Независим

    7 2 Отговор
    Еи котопаткин ами запри се малко, че вече ще се изпокарам и с жената заради тебе...
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Wikie Leaks

    17 6 Отговор
    Нещо липсва името на автора тука , ама си личи, че е някой замесвал с герберски кинти!!
  • 240 реалист

    18 5 Отговор
    Когато опознаеш и разучиш историята,тогава прави коментар!До тогава ,не ставай глупак!Аман от такива!
  • 241 БАХ

    23 8 Отговор

    До коментар #238 от "джуро":

    Сайта е отличен . Журналиста е купен , нали изпълнява и му е платено .
  • 242 Будинов

    11 27 Отговор

    До коментар #16 от "S63 AMG":

    След 10тина години ще търят дебили като подлогата радев само с кирка и лопата.Но не като полезно изкопаемо,а като символ на лицемерие,дебилност и лижегъзтво(руско разбира се).До кога бе народе ще търпиш тази червена пасмина да си вее байрака.к

    Коментиран от #258

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 666

    14 5 Отговор

    До коментар #9 от "S63 AMG":

    толкова си AMG , колкото Америка е спечелила ВСВ!
  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Георги

    25 7 Отговор
    Пропуснах да напиша много неща. Например как Демокрация дойде само за ония които участваха във власта през тези 30 г.защото само те се превърнаха в милионери,дори милиардери,недосегаеми от законите! Оказа се че причиниха загуби за стотици милиарди лв.на държавата ни,но .…. просто не носели отговорност за тези злини и предателства!
    Един от тия наглеци - земеделеца/бивш министър на отбраната/ Николай Ненчев,който е виновен за унищожението на въоръжение за милиарди,има безочието да се показва и прави изявления с които злепоставя Президента че петнел дътжавата ни? Такива трябва да им конфискуват имуществата и да не излизат от затвора за причиняване вреда на д-та!
  • 250 Мечо Кух

    21 8 Отговор
    За да не идеш на военния парад в Русия или на карнавала в Рио , и то да са те поканили - значи си голям ГЕЙ ...или голям гербер ;)
  • 251 126452546

    30 9 Отговор
    Г-н Хаджийски,

    Статията Ви показва, че сте неграмотен политически и поръчков журналист. Заради такива като Вас България е на такова положение. Кога Вие журналистите ще започнете да отразявате и да пишете истината ????? А не само да пишете това което Ви поръчат.

    Коментиран от #256

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Сеянин

    11 7 Отговор

    До коментар #213 от "котопакси":

    Когато един нормален човек, се аргументира със факти, като вас! Се включват- активират платени ТРОЛОВЕ! Това, което в момента се прави- е тиха революция-борба, за мислите на , нормалните хора! Но се надявам, че българите, не са спря ли да мислят!
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 ВЕНЗЕЛОВ

    24 7 Отговор
    ВАСКО ХАДЖИЙСКИ АМИ И МАКРОН ЩЕ ХОДИ . КВО ПРАЙМ СЕГО А ГЕРБЕРСКО МЕКЕРЕ
  • 260 БРАВО !!!

    13 27 Отговор
    МНОГО вярно е всичко !!!! Не харесвам Радев,той не работи за обикновените хора !!! Не искам такива хора в политиката !!! Той си е ЧЕРВЕН комунист и трябва да си промени мисленето !!! Трябват ни хора с модерно,европейско и справедливо мислене и действия !!! ТОВА е за всички политици !!! За да вървим напред,трябва да не се повтарят минали грешки !!!
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 gostenin

    12 25 Отговор
    Я, колко много платени нещастници се втурнаха да вардят тъпият селски парашутист!?! Явно празните дървени червени кратуни не могат да се впишат в съвременна, ЦИВИЛИЗОВАНА И ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! И дращат ли дращат за мизерни никому не нужни копейки..!?!
  • 268 Захи

    16 8 Отговор
    А защо българите са все недоволни ? Избират си преди 30 години да разрушат държавата си - ок. Сега си избират европа - ок. И пак недоволни - президента ли им е крив ? Това в психиатрията е тежка болест и няма лечение.
  • 269 Помак

    15 7 Отговор

    До коментар #206 от "никола":

    Твойте герои колко милиона изтрепаха след втората световна,незнаеш нали?никой незнае!
    Кореа,Виетнам,Ирак,Сирия,Афганистан,Либия,к куп още!
    Така,че не се обаждай повече!Много кофти матриал израстна след 90-сете жалко.
  • 270 Помак

    13 5 Отговор
    Пиша от нерви,стига с тези глупости копейки мопейки!
    Товв си е мое лично мнение и не ме интередруса на еди кой си къкво му е мнението.Аз съм против корупцията,изкам да живея в нормална държава нищо повече,много ли изкаме?
  • 271 А бе

    8 4 Отговор

    До коментар #51 от "S63 AMG":

    Ти друго не можеш ли да измислиш. та повтаряш едно и също? Хайде активирай гънките.
  • 272 az1235432

    24 11 Отговор
    Тотална простотия в стил "мазнете се на Запада, плюйте Русия". Освен това се позовава и на лъжи. Пълен десен евродебил, с каквито не може да се разговаря. А и не бива. Ама що все на такива "анализатори" дават думата.
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Невежа

    17 6 Отговор

    До коментар #60 от "S63 AMG":

    си и си неподготвен за поръчката. Генерал Стойчев не е комунист. Той е офицер от царската армия. Патриот и наистина голям спортист.
  • 275 Имаш

    8 1 Отговор

    До коментар #63 от "Какво":

    предвид ПРОСТИТЕ стари хора, нали? Иначе да си пълководец се иска повече мозък, отколкото си представяш...Иначе губиш битки.
  • 276 оцелял от турското робство

    21 10 Отговор
    Драги модераторе, колкото и да триеш, пак ще прочетеш от мен, че твоят човек хаджийски е написал една невярна бльоджа. Кажи му да попрочете повече и от по-достоверни източници историята на Втората световна, за да не се мъчи да насажда обществено мнение и да не мисли , че всички хора са тъпунгери.
  • 277 Казуар

    6 4 Отговор

    До коментар #49 от "Тато из Правец":

    То и при първото посещение но Кобурга тълпата за малко да даде жертви от стъпкване, но после какво се оказа.
  • 278 Не религиозен

    5 6 Отговор

    До коментар #126 от "Кожодер на червени кожи":

    Нещо си се объркал с направлението към преизподнята и условията за влизането в нея...Май е време да се запознаеш с Божиите правила...
  • 279 ИВО

    10 6 Отговор
    ЕЕЕ НЕГРАМОТНИК, по добре пиши романи , Пе-ал .
  • 280 камен

    13 11 Отговор
    Разбирасе че трябва да отиде. Да не изскате да се прави на луд като плевнелиев. В краина сметка са спасили европа.Много ми е интересно ако не бяха те как сега щяхте да ходите в европа където много се натескате
  • 281 Горо

    20 13 Отговор
    Прави му чест на президента Румен Радев, че не се отмята от думите си като Бойко Борисов, за да се подмаже на американските си господари и че на 9-ти май ще присъства на парада на победата в Москва!
  • 282 Бачо Киро

    21 9 Отговор
    Алоооо бибитки. Само да попитам, Биби Нетаняху комунист ли е? Може би е русофил? Агент на руснаците? Или е човек номер 1 на САЩ? Премиерът на Израел ушанка ли е или е партия на американците? Питам де, понеже се чудя, след като Нетаняху може да отиде на 9 Май в Москва при Путин примерно на 9 май 2019, хем е премиер на Израел, демек не е президентът им, дето само да маха с ръчичка, е как тогава у нас Радев да не може да иде? Абе толкова сте зле вече, че само лов на вещици няма по селата ... Ей на това му се вика да се нагъзите не, ми направо сте си качили краката зад ушите ... Че то Живков не се мазнеше така на Брежнев както вие се мазните, че и то не дори на Тръмп, ми на десеторазрядни служителки от шеста глуха като това недоразумение в момента в София, дето го играе посланик ... Само чистачката на кенефа в Белия дом не е идвала още да дава акъл и наклон у нас ...

    Коментиран от #283

  • 283 Бачо Киро

    4 7 Отговор

    До коментар #282 от "Бачо Киро":

    9 Май 2018 беше посещението на Биби в Москва за празника, грешка при писането.
  • 284 Панайот

    21 14 Отговор
    Какво си смучете от пръстите, за да оплюете Президента? Жалка журналя!
  • 285 43ууууу

    11 15 Отговор
    Ужасен и негативен президент! Той казва истината за Бсп. Ако по Бсп ей сега дойде на власт ще каже, че дупките по пътищата са защото са стари и има много коли. А при Герб ще каже, че има измама. 9639
  • 286 Мери

    17 10 Отговор
    Притеснявам се за Хаджийски, вижда ми се млад, а толкова е зъл и изпълнен с омраза. Момче ще си докараш някоя болест, докато слугуваш на безскрупулни господари !
  • 287 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 288 Eistee

    9 16 Отговор
    Браво за статията! Интересно, когато се плюе по ГЕРБ всичко е точно, а когато се плюе по изтикан от комунистите до властта фигурант - изведнъж троловете започват да се чувстват дискомфортно. Защо ли? И още по-интересно - никой не оспорва написаното в статията, а се бълват простотии ad hominem. Това си е 100% доказателство, че авторът е прав. Колко лесно се живее, когато нивото на противниците ти те толкова ниско, че те сами се опровергават, когато опитат да спорят и сами се разобличават, когато опитат подмолно и подло да влияят на общественото мнение. Не знам колко им плащат на руските тролчета, но колкото и да е - все е престъпно много.
  • 289 Eistee

    11 14 Отговор

    До коментар #287 от "КАРЛИ":

    Любезни човече, рейтингът на Радев не сочи колко добър политик е той, а колко бунака има в България. Защото Президентът им доказва с всяка своя изява, че не става за този пост и че е политически зависим от БСП и работи СРЕЩУ националните интереси, ЗА интересите на чужда държава, а ти викат "Осанна!" и му се радват. Какво трябва още да направи този заблуден индивид, който е болезнено зависим от чужди авторитети (жена си, Румен Овчаров, Путин), за да може тълпата блеещи славословия слепци да прогледне поне с едното око и да установи, че на президентския стол седи човек, на който не му пука за България. Или поне повече му пука за Русия, отколкото за България. Да се пренесе от "Дондуков" в Кремъл?
  • 290 Академик

    4 6 Отговор
    Разбира се материала е без АФТОР!?
  • 291 Срам и позор

    12 11 Отговор
    Да си вземе и кукумявката в Маскве то и повече да не се връщат в България
  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 Гумен Гадев е еничар

    11 9 Отговор
    Румбата е руска подлога.Каквото и да говорим това е!Не може президента на България за 5 месеца от стъпването си в длъжност да е произнесъл името на чужда държава над 600 пъти, а до сега вече сигурно са хиляди.Назначения от Решетников руски президент на България има само една цел - излизане на България от НАТО и ЕС и съсипването ѝ,чрез превръщане в обикновена руска губерния.
  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 Тодоров

    13 5 Отговор
    Не съм го чувал този Хаджийски, но явно не е наясно с ИСТОРИЯТА. 9 МАЙ за руснаците е ДЕН НА ПОБЕДАТА (в буквалния смисъл на думата), а за европейците е ДЕН НА ЕВРОПА. Този ден на Европа обаче нямаше да го има, ако не беше ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА над хитлеризма. И съвсем резонно е трезвомислещите държавни глави да бъдат на парада в МОСКВА, вместо например във Франция, която сама се "нагъзи" на Хитлер. А след Натаняху и Ердоган потвърдиха участието си на ПАРАДА, не виждам причина и Радев да не присъства. Поръчкова статия с която момчето Хаджийски вероятно иска да привлече внимание. Може би невзрачни носители на "големите" европейски ценности като ПЛЕВНАЛИЕВ и Мончо ПАСИ да го подкрепят. ВИНАГИ С ГЕРМАНИЯ, НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ.
  • 297 Истината

    7 6 Отговор
    Колко ли струва тази платена статия. Жалко за истината, а тя нямя нищо общо нито с Радев, нито с която и да е политическа партия.Не забравяйте, че ако не беше съветската армия щеше да има обединена Европа, но от фашистка Германия. Е тогава "палачинките" нямаше да карат S 63 AMG със сигурност.
  • 298 zlatin

    8 5 Отговор
    Колко глупаво написана статия , в света на политиката хората постояно правят визити... Това че отиваш при някого не означава че си с него. Ние българите неможем да излезем от сянката "или си с едните или с другите" ... Народа го контролират със скандали ... или си ЦСКА или Левски или Герб или БСП....
    Комунизма все още е в България и не си е тръгвал от тук... начина на мислене е ограничен... аз не съм от БСП не съм и от ГЕРБ аз съм за доброто на България...
    Ние винаги ще си играем на лагери .... Швейцария с кого е .... Германия ?!
    Само ние сме зад някого но и ние незнаем кого защото ние нямаме наше мнение....
  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Хасми Пеле

    6 6 Отговор
    А това не е платена статия на ГРОБ!
    Всички съвпадения и факти са плод на случайността!
  • 301 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 302 gmp

    6 2 Отговор
    Васко, Васко категорично против еврото е не някой друг, а бай ти Стив Ханке.
  • 303 Иванов

    9 2 Отговор
    Проблемите относно Истанбулската конвенция, Националната стратегия за детето, сексуалното образование не са съчинени а истински. Всички здравомислещи българи се обявиха срещу тях. За щастие в България трети пол няма да има.
  • 304 gost

    10 5 Отговор
    Автора, сигурен ли си, че си добре с главата?
  • 305 filo

    10 8 Отговор
    Статията е много добра и отразява обективната истина. Само бих искал да добавя, че на девети май в Москва, фатмака Румен Грипена ще бъде единствения президент на държава съюзник на Хитлер и оказала се на страната на победените във ВСВ. Господи, какъв безсрамен невежа.
  • 306 Холмс

    10 8 Отговор
    Като го видях редом до Нинова и дебелата му шефка-вицепрезидентка в деня на Левски, взех да се питам колко интелект има в него, че да си мисли, че хората ще се юрнат да гласуват за БСП - създателя на ГЕРБ.
  • 307 ОТ ТАКИВА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

    13 6 Отговор
    ВАСИЛЕ ,ТИ СИ ОТ ОНОВА ПОКОЛЕНИЕ ,ДЕТО БЯХТЕ БЛАГОДАРНИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЗА ДВАТА КОРАБА МУХЛЯСАЛА ЦАРЕВИЦА И ОЩЕ ИМ ЦЕЛУВАТЕ ЗАДНИЦИТЕ,ДЕТО ДАДОХТЕ В СТРАНАТА НИ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ ДА СЪЗДАДАТ ,ДЕТО ЗАТВОРИХТЕ АТОМНИТЕ НИ ЦЕНТРАЛИ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕЦОВЕ С ВЪГЛИЩАТА...И ВСЕ РУСНАЦИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ- НА КАЛПАВИЯ Х-Й И КОСМИТЕ МУ ПРЕЧАТ-ТОВА Е ИСТИНАТА- ЗА ТЕБЕ НЕ Е ИМАЛО И ВОЙНА СРЕЩУ ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ,ЗА ТЕБЕ И СЕГА ЖИВЕЕМ В НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НАРЕЧЕНА ГЕРБ...
  • 308 ДОКО

    12 8 Отговор
    БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО САМО ЧРЕЗ РУСИЯ...НЯМА ДРУГ КОРИДОР ЗА РАЗВИТИЕ..ТЕОРИИТЕ ЗА НАТО ЕС АМЕРИКА СА АЛА БАЛА..КОНТАКТИ С ЕС И АМЕРИКА ДА НО ИКОНОМИКА САМО С РУСИЯ..ТОВА ДОСЕГА НИКОЙ ПОЛИТИК НЕ Е КАЗАЛ ЧЕ ПЪТЯТ КЪМ ЕВРОПА И ЕВРОЗОНАТА Е ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА..ГРЕШКА..КОЯТО ЗАПОЧВА ДА ДАВА СВОИТЕ ПЛОДОВЕ..ХА ЧЕСТИТО..

    Коментиран от #354

  • 309 бай Симо

    13 11 Отговор
    Аплодисменти, Факти, за безпристрастната ИСТИНА, което сте изложили за Фат-мака, за този предател долен и лицемерен!
  • 310 ха ха ха

    11 11 Отговор
    Нашият Президент ще отиде в Москва за Деня на победата и вие нищо не можете да направите за да го спрете, затова го приемете и спрете да се излагате! ... козяците да спрат да поръчват подобни маладжи, да не стане така, че тия да се изнесът набързо от страната ;)
  • 311 не е на гроб

    5 5 Отговор

    До коментар #301 от "Хасми Пеле":

    на краварското посолство от козяк е !
  • 312 Бай Хой

    12 7 Отговор
    Автора,не се вълнувай толкова,ще те хване морска болест.Крим е руски!!!
  • 313 Ivan S

    12 5 Отговор
    Ами не искам да му развалям на автора глупавата статийка, но елементарна справка в гугъл кой е бил гост на парада на победата и ми излиза списък с имената на: Джон Мейджър, Франсоа Митеран, Бил Клинтън, Хелмут Кол, Цзян Цзъмин, Ху Цзинтао, Ангела Меркел, Герхард Шрьодер който доведе със себе си ветерани от вермахта, които въпреки неловката ситуация Пути все пак поздрави. Присъствали са, и то скоро президентите на Латвия и Естония Валдис Затлерс и Томас Илвес които въпреки че имат много основания да ненавиждат окупатора си отдават дължимото на историята. Не изброявам по малките но не по-малко важните държавни глави на Индия, Чехия, Сърбия, Унгария, Израел, и пр. И защо Румен Радев да не отиде? На най-личния си празник каниш хора които уважаваш, според мен това си е едно признание и на нашя дял в победата над фашизма.

    Коментиран от #338

  • 314 СПРАВЕДЛИВИЯТ

    7 8 Отговор

    До коментар #14 от "кнаус 485":

    ЗАЩО ВСИЧКИ САМО ЛАЯТ, КАТО КУЧЕТА - КОГАТО АМЕРИКА НАПРАВИ И ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО НИ Е ДАЛА РУСИЯ - ТОГАВА МОЖЕ ДА СЕ ПОКЛОНИТЕ ПРЕД ТЯХ. НО ДА ИМ СЕ ДУПИТЕ, БЕЗ ДА МИСЛИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. МОЛЯ.

    Коментиран от #334

  • 315 КУРнинов

    7 7 Отговор
    импийчмънт за руньо решетников!
  • 316 Гост

    12 4 Отговор
    А ти кой си и кой ти дърпа конците не съм БСП не съм и Герб. Ден на победа, ти история учил ли си, ако Русия не е дала милиони жертви Хитлер щеше и другата половина от света да унищожи. Ако Русия не ни бе освободила сега щеше да си с ФЕС или си ФЕС. Стига настроивахте. Други лидери не били на това, ами да сме офце ли като Германия каже и ние да скачаме, това е независима позиция а не да гледаме какво правят другите или не првят. За вас каквото и да прави президента спрямо Русия значи някой му диктува от БСП ами защо не помислите дали бихме имали ползи от това което той прави. Аз уважавам Русия за това, което е направила за нас харесвам и САЩ защото е модерна държава. Стига сте плюли. Защо трябва да сте за едни против други.
  • 317 тони

    12 2 Отговор
    ОТ ДОСТА ВРЕМЕ Е ВРЕМЕ!!!!НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЕДИН СТ.ЛЕЙТЕНАНТ В КАЗАРМАТА, ДЕТО КАТО ДОЙДЕ ЗА КАРАУЛ ВИКАШЕ-САМО АКО ВИДА НА НЕКОЙ ДА МУ Е ПРАЗНА МАНЕРКАТА, ША МУ Я ИЗЛЕЯ У ВРАТА......КРЕСНА-1983-1985. ТА ТОА Е ТАКЪВ ГАЛФОН.....
  • 318 Кольо

    14 5 Отговор
    Румeн Рaдeв щe приcъcтвa нa тържecтвaтa пo cлучaй 75-гoдишнинaтa oт пoбeдaтa нa Руcия нaд фaшиcткa Гeрмaния в рaмкитe нa Втoрaтa cвeтoвнa вoйнa. Тe щe ce прoвeдaт нa 9 мaй в Мocквa.
    Историята не трябва да се забравя или преиначава или политизира спрямо някакви "днешни" критерии. На който не му харесва случилото се му пожелавам да го преживее отново, но не за сметка на целия свят.
  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 гост

    9 8 Отговор
    Нормално е те руснаците си го направиха президент.
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Мемфис

    6 13 Отговор
    M4ъсенчервен фатмак!
    Този плужек беше начело на натовска армия, а сега президент на държава от ЕС!
    Позор!
    Колко трябва да си долен и да мразиш България, за да гласуваш за този руски шпионин?
  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 ЪРП

    14 7 Отговор
    МНООООГО ЖАЛКА ,ПОРЪЧКОВА И МИЖАВА СТАТИЙКА .......С 0 /ТУЛА/ КПД!!!!!!!!!
    РАДЕВ ПОКАЗА,ЧЕ Е НАЙ-ДОБЛЕСТНИЯТ И НЕЗАВИСИМ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО НЯКОГА БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА!!!!!!!! ФАКТ

    Коментиран от #341

  • 326 Зевзек

    5 3 Отговор
    Ех,мъка мъкаааа…….
    Ех рейтинг рейтиииинг…...
  • 327 мани мани

    5 6 Отговор
    хлъзгав типаж! нагаждач! българопродажник!
  • 328 Гнида

    8 6 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Ами много приказки за нищо ..... Всъщност малко факти , ако не беше Сталин , на конферненцията в Ялта щяха да ни разпарчат ! Таааа , в този ред на мисли е чудесно да отбележим ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА ... и да знаем кой какво ни мисли !
  • 329 робин от Крузо

    9 5 Отговор
    Ама направо се чудя, да се смея или да плача от простотията на някои хора. Не поставям въпроса как една подобна статия, целенасочено и исторочески некомпетентно написана, може да бъде публикувана на страниците на която и да е медия в България.
    До незначителния автор с пожеланието, да порастне и стане малко по-грамотен, от това което е сега.
    В Германия, в Берлин, бивш център на национал-социалистите и главна квартира на нацистите по време на ВСВ, и до ден днешен се полагат цветя и гори вечен огън пред паметниците на победителите руските войни и загиналите през втората световна война.
    В „Трептов парк“ е изграден мемориален комплекс: паметник на Руският воин, който държи в ръката си дете, на около 260 м. по-надолу по алеята са комплекс от гранитни стени и стълби с два обелиска и паметник на двама коленичили „Незнайни войни“ със символа сръп и чук, а още 140 м по-нататък по алеята е паметникът на „Майката родина – Германия“. Паметникът на „Съветския войн“ в София е едно съвсем бледо копие на това което описвам.
    Няма да разказвам подробно, че има и два вечни огъня в Берлин, единият в „Neue Wache“ (новото караулно) – историческа сграда с колонади, намираща се на „Унтер дер Линден“ между Хумболд университет и Историческият музей, както и голямият бронзов купол с вечен огън на „Теодер-Хойс-Площад“.
    Пoздрaви oт Islа Más а Tiеrrа.
  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 Матей

    13 6 Отговор
    Подобна антибългарска и откровено демагогска реч не бях чел,трябва да е писана от изявен соросоид и ервоатлантик като АЛ-ЙО. тАКИВА УКОРИ и антируски внушения,пустите му съветисти и комунисти,как са посмели да победят доблестните войски на фюрера.А тоя Радев,предател такъв,да им ходи на парада.Невероятно,доживяхме,колелото се извъртя,отново ли ще веят тук знамена със свастики като в Украйна и Прибалтика,ще готвят поредния поход с пречупен кръст срещу Русия?
  • 332 Най после

    13 6 Отговор
    Най -после да имаме един истински Президент с нормално и естествено усещане за реалностите в политиката и историята ... тъпотии, като тия в статията " анексия на Крим ", "Варшава призова за европейски санкции ", и прочие подобни простотии са просто некоментируеми ...подобни сороски гнусни са само за въздействие върху креатури с интелект на коацерватна капка или грозно ояли се с кинтите на въпросния Дьорд Сорос , т.е. с фондове на ЦРУ ... типични примери са Иво Инджев, Асен Агов, Огнян Минчев и прочие пап.лач.
    Поздравления за Президента за тази му постъпка , за израза на уважение към освободителите на Европа и света от част от фашистката сган ...следва по -сериозния акт - унищожаването на англосаксонския колониален либерал фашизъм, наречен , кой знае защо " демокрация".
    Айде да е хаирлия.
  • 333 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 vasewa

    1 3 Отговор
    Присъединявам към мнението на номер 27 - Иван. Не ми е ясно
    това отношение към Гешев ,всеки честен и дисциплиниран не му
    пука кой е гл.прокурор
  • 336 човек

    7 3 Отговор
    Абсолюто не професионална статия. Никаква информация, а само пристрастно изказване на мнение. Руснаците са лоши, американците добри. Никога не вземам на сериозно, когато някой сайт открито хейти дадена личност. Какво от това че щял да отиде на празника? А вие какви сте че да казвате "да приключим с илюзиите..."? Надушвам пропагандно поведение.
  • 337 332дед

    5 4 Отговор
    Еве ви още един драскач на хранилка!!!
  • 338 filo

    0 1 Отговор

    До коментар #313 от "Ivan S":

    Какви ветерани от Вермахта? Ти луд ли си бе?
  • 339 Азис

    6 4 Отговор
    А хаджийски беше само Васко педераса
  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Дух

    7 3 Отговор

    До коментар #325 от "ЪРП":

    А знаете кой е автора?
    Една майка-шизо,обременена и от сексподвизи,-тази кучка е родила този пес Васко Хаджийски.
    Този Васко,като и сестра му,са ПСИХАРИ!!!!!
    Баща му на Васко,мир на праха му,-е ИЗПЛАЩА апартамента на сьщия Васко,-та боклук не даде нито стотинка.А д-р Хаджийски,баща му на Васко,е умря от инфарт.
    Васил Хаджиев,да пукнег,говедо!
  • 342 макси

    7 4 Отговор
    Васко,Васко, жал ми е за тебе, и за тези с които живееш.Ако твоето може да се нарече живот.
  • 343 Демократ

    6 8 Отговор
    Браво на автора!Чудесен,задълбочен анализ на поведението на лицето Румен Р. Поздрав и успех,бъдете здрав.
  • 344 Сульо

    8 7 Отговор
    Време е "автора" на този пасквил да си сложи сам въжето. Или поне доброволно да се предаде в лудницата, където заедно с другите луди "демократи" ще му бъдеоказана специализирана помощ!
  • 345 Ивайло

    7 6 Отговор
    Статията е право в десетката!!!
  • 346 Сульо

    7 3 Отговор

    До коментар #120 от "Валхала":

    Я "демократично"-ГЕРБавите келемета да се научите да пишете и после да серете под такива статии. Не ви е за дебилния мозък такова мисловно усилие. Тук останаха само ГЕРБ-аво-"демократични" дебили !
  • 347 Българин

    4 7 Отговор
    БРАВО на този доблестен журналист ! Това си е грозната истина за Мунчо !

    Коментиран от #349, #364

  • 348 Само питам

    5 3 Отговор
    Защо още ни занимавате с този боклук и национален предател?
  • 349 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Факт

    4 3 Отговор
    Журнало за неколко долара се е продал на дявола?
  • 352 АггА

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Ти пък кой си та се изказваш
  • 353 РАДЕВ

    6 3 Отговор
    Всички Българи сме с теб.

    Коментиран от #355

  • 354 Доко

    4 7 Отговор

    До коментар #308 от "ДОКО":

    Публикувано във факти.бг: БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО САМО ЧРЕЗ РУСИЯ...НЯМА ДРУГ КОРИДОР ЗА РАЗВИТИЕ..
    .
    .
    Я покажи една страна, която се е развила покрай Просия?С алкохолиците само глад и мизерия.ФАКТ!
  • 355 Само питам

    3 6 Отговор

    До коментар #353 от "РАДЕВ":

    Откога русофилите станахте българи?
  • 356 тито

    6 3 Отговор
    Браво Василчо! В слидващото си пасквилче възвеличай джендърството и педофилията и ще си заработиш зеленото в пълен размер.
  • 357 Дермидон Богоявленски

    4 3 Отговор
    Младежо - ти, Сашко прасето, спас гърнето и моя ... имате общо 3 грама мозък. Разпредели си ги както искаш.
  • 358 Кефя се

    4 5 Отговор
    като виждам червените павиани как горко плачат за фъфлещият Зелен чорап !
  • 359 1122

    3 2 Отговор
    Българските политици винаги са на няколко крачки след политиците на Европа.Така е било,и продължава да е така.В момента Европа ясно се дисцантира от САЩ ,а нашите се натискат колкото се може по вече.Те ни заобикалят,ние излизаме насреща им???,еее най на края ще ни прецакат още няколко пъти .Защо трябва непременно да сме под американско ръководство,малко ли ни е,че от ЕС ни дърпат конците?Вие господа политици нямате ли си глави на раменете и да можете да отказвате такива МЕЧЕШКИ каквито ни предлагат американците?Стига сте продавали тая държава.Говорите,че президента ходел при руснаците,а вие защо сте все при американците,не ги ли виждате че дето стъпят трева не никне?
  • 360 Чичко ти Шорош

    7 2 Отговор
    Васкооо с тази бездарна помийка заслужи да водиш таз годишния Прайд ... и няколко шекела.
  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 363 ПЕРНИШКИО

    4 3 Отговор
    НЕМАМ ДУМИ , ПОРЕДНИЯ ТАПАНАР ЖУРНАЛИСТ ПРОДАЖНИК , ТУКА ДА СЕ ИЗКЕНДЗА ПО ФОРУМА , И ТО СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА , ДОЛНА И НАГЛА МУТРА СИ ТИ ПЛАТЕНА , МИШКО.
  • 364 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 365 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 366 baihui

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    К'ъв си ти бе, маймун, че да даваш мнение?! Келеш!
  • 367 Патриот

    3 3 Отговор
    Гнусна статия написана от платен продажник на запада!!!
  • 368 Ел Камино

    3 2 Отговор
    Ей журналиста, от чие име пишеш ?Добре ли ти платиха за тези глупости ? Като видите един добър човек, гледате да го окаляте. Гад фашистка!
  • 369 Франко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Не само да САЩ. До всички демократични страни.
  • 370 Гешефт

    3 0 Отговор
    Алоууу драскача ! Да ти приседнат кравешките фъшкии !
  • 371 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор
    Всички се правят на велики,а изглеждат като джуджета срещу Русия, накрая признават че санкции не работят и въртят търговия с Москва.Бг предатели обаче най настървени ,като хиени на предната линия в тази неизгодна икономическа война срещу Русия, изпълнители на чужда воля..накрая го отнася обикновен човек. Народа каза ..интереса клати феса..
  • 372 Ха ха ха кис кис кис

    3 0 Отговор
    Такова папагал-журналистче не бях чел отдавна :):0:)!!
    Каквото са му набили в бедната папагалска главица, това изпяло! Пълен папагалски репертоар!

    Най-малко за почитане на Деня на Победата над хитлеризма - 9-ти май 1945 г., за 75 годишния юбилей от Победата, може да се критикува президентът Радев.

    Само му вдигат акциите папагалчета като това журналистче!:)

    Президентът Макрон също може да иде на Червения площад. Мадам Меркел тоже:):):)!!
    Ще има изненади твърде неприятни за русофобските папагалчета:):):)!
  • 373 гого

    0 1 Отговор
    Аз не очаквах тук, така обективна статия. Впечатлен съм. Изборът на този президент, говори за липса на каквато и да е поука, от грешките допуснати през последните 30 години
  • 374 Екатерина

    1 0 Отговор
    Естествено, че ще отиде. Държавната власт на България може да е била съюзник на Германия, но народът е посрещал Съветската армия с хляб и сол - това е историческата истина, която не понася на някои. Датата на края на войната е избрана за Ден на Европа. А войната изнесе на плещите си именно Съветският съюз и плати най-скъпо, колкото и съвременните идеолози да се опитват да подменят историята и историческата памет - това са фактите. Няма нищо по-естествено от това, да празнуваме заедно края на фашизма. Всъщност Европа се дъни, като се прави, че историята не съществува и че не дължи победата над Германия на руснаците.
  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 althea

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "идиот":

    А кой мислиш драги, че е истинският победител? Вземи да почетеш малко истинска история, не измислиците. Обединените сили на Европа и помощта на САЩ към СССР (оръжейна, хранителна, лекарствена и пр.) Всичко има в книгите, просто трябва да се чете.
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Аз казах

    0 0 Отговор
    Аз гласувах за румен радев, но сега истински съжалявам за необмислената си постъпка!
    Той показа с постъпката си с вдигнатия си заплашително юмрук, че мислите му са фатмашки прости и диктаторски- като в казармата!
    пРезидента - изтребител е готов да изтреби всички, които не мислят като него, но това което се опита да направи и да настрои половината Българи срешу другата половина- се получи пълен провал! Той е разеденител на нацията, а не обединител!
    Съмнявам се , че отново ще бъде избран за втори мандат!
  • 379 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 380 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 383 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Калин

    0 0 Отговор

    До коментар #236 от "wgw":

    Е, кой е този които трябва да пише за президента и кой си ти,че да определяш дали автора на статията разбира от държавност.Радев ли е този,които разбира от държавност,че така обърка цялата държава, и така настрои хората един срещу друг,че ще трябват години да се подредят нещата след неговото зловредно управление.Или Радев.Само до катастрофа може да доведе България. И той ще е от тези които историята ще започни като президентите с най некадърно управление.
  • 386 Калин Пенев

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "слаботоков":

    Най големият идиот през цялота хиляда и триста годишната история на България е нароченият за президент- Радев.Позор за държавата!