Last news in Fakti

16 Юли, 2020 11:34 31 902 203

Унижават Борисов, той се ежи на народа

  • борисов-
  • оставки-
  • герб

"Лудогорец"-ът на родната политика се превърна в новото проклятие за България

Унижават Борисов, той се ежи на народа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Министър-председателят, поискал снощи оставките на финансовия, икономическия и вътрешния си министър, изведнъж закри темата с пропъждането на Пеевските люде от кабинета. След среща с Обединените патриоти тази сутрин Борисов излезе напето, като петел на дъсчена отрада, и изкукурига, че това ще се обсъжда след вота в сряда. Тримата били добри момчета, ама ги посочили с пръст, че са на Шиши и Доган. Мандатът щял да бъде завършен спокойно, управлението е стабилно и всичко е точно.

Самият вот пък бил нелеп, защото е поискан от БСП. И принципно изсмукан от пръсти. Да има служебно правителство било абсурд, а ако все пак се стигне до такова, Борисов заплаши с протести на ГЕРБ. А контраатаката му продължи с думите, че Шиши бил подредил служебния кабинет на Радев.

Големият демократ, който всички помним как опразни банките на ПГ на ГЕРБ в парламента след първата си оставка. Политическият "Лудогорец" на страната, създаден само за победи и властване, се превръща в не по-малко проклятие за България от отдавна обявения за такова Ахмед Доган.

Липсата на политическа, а и каквато и да било друга култура на лидера, не позволява на ГЕРБ да бъде нормална партия, която да приема като нещо нормално в политиката и опцията "живот в опозиция". И ако приемем, че е изключително жалко да бъдеш част от антуража на Борисов, то самата негова роля в момента е върхът на позора. Не му позволиха да освободи дори един министър. А, както призна женският Цветанов - д-р Дариткова - тримата посочени снощи били готови да "входират" оставките си още днес.

Най-безумното е, че от ГЕРБ снощи лансираха тезата, че министрите се освобождават, за да се "опровергаели внушенията", че тримата били зависими от Пеевски и ДПС. Какви внушения бе?! С явния отказ да бъдат приети същите тези оставки, именно това бе потвърдено. Борисов няма думата. Той НЕ кара влака. Същите, от които иска да се разграничи, не му позволиха. И за да бъде лудницата още по-завършена, това стана след среща с Патриотите. Не му разрешават да си отиде и той, язък, че вчера измисли цели пет стратегии за оттегляне.

А допълнителното напрежение, което нелепите управляващи създадоха в навечерието на Националния протест днес, може да тежи на съвестта им.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 296 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алфа чихуа хуа

    558 31 Отговор
    Бойко е на принципа всичко е за предпочитане пред затвора :)

    Коментиран от #136

  • 2 КОТарАК

    541 25 Отговор
    преди капитулацията излагацията е пълна
  • 3 премиера беглец

    473 31 Отговор
    Бойко готви бягство от България, вече е събрал в сака най-необходимото - пачки от по 500 евра.

    Коментиран от #40, #92

  • 4 Тато из Правец

    412 19 Отговор
    Аз знам,че не го слуша главата ...Сега разбрахте и вие !Но до довечера може да му дойде друг акъл...
  • 5 безнадеждна работа

    441 22 Отговор
    Управлението е стабилно ! Кротко стоиме на дъното и не шаваме !
  • 6 Хипермен

    417 17 Отговор
    Ей кво е гадно да си награбил милиарди и да не можеш да си ги харчиш на спокойствие и там някви си хора ли ,народ ли да ти пречи...тююю язък
  • 7 #ЗАТВОР

    268 12 Отговор
    #ОСТАВКА

    Коментиран от #93, #187

  • 8 Иван

    360 18 Отговор
    Искаме до край оставка! И никой от досегашните власт имаши да не помирисват властта отново!
    И искаме присъди за всички без изключение!

    Коментиран от #78

  • 9 БОЗА

    338 13 Отговор
    Баце се държи все по-неадекватно... ;-))))))
  • 10 сън не го хваща

    321 12 Отговор
    Шиши му се е карал по телефона.
  • 11 ААААХАХААА ..."НАРОДА"..А??...А??😂

    47 288 Отговор
    ФАТМАКА-ШПИОНИН,ХИТЛЕРА ,ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ -МИЛИАРДЕРИ И 1000 ЛЕПИЛАРА И ОБРАТНИ?!?😂🕌
    НИКОГА ВЕЧЕ ВЛАСТ ЗА ВАС ЦРЪВЕНИ СБЪР-КАНЯЦИ!

    Коментиран от #61

  • 12 Борис

    343 17 Отговор
    Аз по нагъл човек на съм виждал то бива бива ама тая наглост прелива чашата те хората му казват не те искаме тои казва оставам ама на кои си му изпотрябвал невиждаш ли че си политически труп

    Коментиран от #118

  • 13 ГЕШЕВА НАГЛОСТ

    345 14 Отговор
    Властта е наркотик , а Борисов е най-големият наркоман в българската история след цар Борил. Няма такова нещо , по инатлив е от Бкп на което е бил член. Отвратително просто и нагло момче от Банкя.
    Премиер на държава от Ес , чел 2 книги за цял живот и вадил пари с бухалка...готов е даже и народа си да трепе и да праща автобуси с купени български роми и да ги използва гнусно. ОСТАВКА!
  • 14 Смях

    36 303 Отговор
    1000 лумпена не представят народа.В България има и турци и роми ,но те не се зомбират през фейсбук като 1000те лумпена подръжници на фигуранти.

    Коментиран от #95, #173

  • 15 az #МУТРИ, ВЪН!

    276 13 Отговор
    Със зъби и нокти ще стои да последно. Загуби ли властта, Борисов го очакват обвинение или дори по-страшно да му затворят устата завинаги..., защото прекалено много знае, а такива не оцеляват!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Оли

    261 13 Отговор
    Ти му искаш ОСТАВКА със ЗАТВОР, ТОЙ уволнява БУШОНИ да си спаси зорлем дебелия задник . .
  • 18 баба Вуна

    195 13 Отговор
    Слушайте деца, никой не е по-умен от тиквата. Без тикви ще се счупи държавата
  • 19 Asdfg

    248 15 Отговор
    Хахаххааа, протести на ГЕРБ! Тези са два автобуса заблудени, крадливи държавни служители, оставени на хранилка. ТИКВАТА трябва веднага да подаде оставка заедно с КАСКЕТА!
  • 20 алфа чихуа хуа

    70 5 Отговор

    До коментар #16 от "Смях":

    що да не са уплаши бре младеж ? :)
  • 21 Ердоган Великолепни

    25 107 Отговор
    Ми кажете едно благодаря на Бойко бе. Той се бори за вас а американците водят война срещу него. Вие сте неблагодарни хора, не заслужавате добро бъдеще.
  • 22 ггггг

    158 7 Отговор
    като гледам как съдът никой голям не е осъдил , се съмнявам , че би осъдил пеевски или борисов. винаги намират причини да не ги осъдят. интересна работа .

    Коментиран от #33

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ю Кортес

    27 170 Отговор
    Не мисля че се ежи на народа,протестиращите да под 0.2% от народа.
    От друга страна,след редовните избори,трябва да се одтегли от политиката.
    Сайта е силно манипулативен

    Коментиран от #67, #68

  • 25 Хунтата

    102 11 Отговор
    Почна да събира пари от границите ни с Турция в полза на тяхната хазна! Правиш си ПСР тест, плащаш и влизаш в България. Защо няма обратно действие? С това Бойко за пореден път показва, че работи за друга държава, а не за националните ни интереси! Срам и Позор! Въпросът е защо не допускате Шведите и те с тест да влизат, а за тях е задължителна карантина от 14 дни? Защото са социалдемократи ли? А вие подлоги на консерваторите, тръмповци и меркеловци! Защо българските социалдемократи спат зимен сън и не реагират на това беззаконие което се прилага в Европейския съюз и в което е пряко е замесена държавата ни???!!! Защо???

    Коментиран от #37

  • 26 беге демокрация

    112 6 Отговор
    той така си се ежи, останало му е от мутренските години, когато се е дърлял с конкурентите, какъв хубав глагол ежа се, не бях го чувал от ученическите години
  • 27 Актуална Антена

    142 10 Отговор
    Най интересното е с какви очи ще иде да заседава в Брюксел. То бива наглост ама чак такава.
  • 28 7735

    155 11 Отговор
    БОРИСОВ Е НЕЗАВИСИМ––– НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО, ДОРИ И СОБСТВЕНАТА МУ ОСТАВКА,,, ТРЯБВА ДНЕС ДА МУ ПОМАГНЕМ ,ДА Я ДАДЕ!!!

    Коментиран от #96

  • 29 Чичо

    129 8 Отговор
    Утре симитлийската снаха отива в Брюксел за среща с премиерите на страните от ЕС. Интересно ми е как ще ги гледа в очите и какво ще се опитва да лъже - защото те отдавна са запознати и със снимките, и със записите. А преводача го съжалявам искрено...
  • 30 Ю Кортес

    12 103 Отговор
    Хепънинга за пубери и оли.офрени да продължи по маршрути отредени от полицията.Да се допускат само след проверка за опасни предмети.При нарушение да се прилага закона.
    Прокуратурата и правоохранителните органи да работят в полза на народа.
  • 31 Бат Кольо

    109 7 Отговор
    Ти го плюеш,той си мисли,че вали!
  • 32 О. Ч. З

    89 7 Отговор
    Още малко да напълни шкафчето със пари от европомощите за справяне със пандемията и даже ще останат малко пари и да си купи изборите и още 4г лапане
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    107 8 Отговор
    И КАКВО СТАНА? БОЙКО БОРИСОВ ПАК ИЗЛЪГА- НЯМА ДА ИМА ОСТАВКИ НА МИНИСТРИ. ПОДИГРА СЕ С ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.ЗАЩО ЛИ НЕ СЪМ ОЧУДЕН? БОЙКО БОРИСОВ ОТНОВО ВИ ИЗЛЪГА БЪЛГАРИ! ЧУХ, ЧЕ ЕДНА ВАЖНА ПЕРСОНА ,ГЕРБЕРСКИ ДЕПУТАТ НАПУСКА ГРУПАТА НА ГЕРБ?????? ТРЯБВА ЗАКОНИ ЗА БОРБА С МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА КАКВИТО ИМА В САЩ И ИТАЛИЯ.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Мръсна игра

    63 6 Отговор
    За тези, които не са разбрали.. Борисов иска да кажем благодаря на Турция, турците искат да кажем благодаря на Борисов, Меркел иска да кажем благодаря и на двамата. Всичко друго е забранено.
  • 37 Хасан

    7 61 Отговор

    До коментар #25 от "Хунтата":

    Шведите нямат никакво ограничение за карантина и затова имат бум на заразените на глава от населението ..докато Турция сравнително малък брой и много по добра медицинска система

    Коментиран от #39, #45, #48

  • 38 Боко тиквата

    96 10 Отговор
    Защо да подавам оставка, още не са дошли милиардите от европа зарад корона вируса, а аз вече съм ги разпределил
  • 39 ей фейкаджия

    54 3 Отговор

    До коментар #37 от "Хасан":

    спри да разпространяваш турски фалшиви новини
  • 40 Нормален

    21 14 Отговор

    До коментар #3 от "премиера беглец":

    Колкото е истина, толкова да е здрав президента!Иначе Борисов се предаде пред БСП окончателно.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 О. Ч. З

    46 9 Отговор
    Още малко да напълни шкафчето със пари от европомощите за справяне със пандемията и даже ще останат малко пари и да си купи изборите и още 4г лапане
  • 44 Ехо

    61 9 Отговор
    Айде в затвора!
  • 45 Тов не пречи

    22 4 Отговор

    До коментар #37 от "Хасан":

    Да влизат с отрицателен ПСР тест! Не ми говори като Бойко Борисов!
  • 46 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    59 8 Отговор

    До коментар #42 от "Прост народ - слаба Държава!":

    ЧЕТЕТЕ ЛИ КАТО ХОРАТА???? БОЙКО СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ОСТАВКИТЕ И НЯМА ДА ИМА ОСТАВКИ. ВСИЧКО Е БИЛО ТЕАТЪР И ЦИРК ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. И КAКВO CТAНA? БOЙКO БOРИCOВ ПAК ИЗЛЪГA- НЯМA ДA ИМA OCТAВКИ НA МИНИCТРИ. ПOДИГРA CE C ЦEЛИЯ БЪЛГAРCКИ НAРOД.ЗAЩO ЛИ НE CЪМ OЧУДEН? БOЙКO БOРИCOВ OТНOВO ВИ ИЗЛЪГA БЪЛГAРИ! НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ ,ЧЕ БОЙКО СИ ОТИВА.
  • 47 шимпазето

    53 6 Отговор
    Бацката винаги си е бил охранител , или на колите , или на интересите на мутрите , до тук си го може .
  • 48 После

    47 8 Отговор

    До коментар #37 от "Хасан":

    Бойкото чака Швеция да гласува за ония многото милиарди помощмза България! Ахахах смешни сте и много неграмотни герберите! Идва ви края!
  • 49 Пипи дългото чорапче

    44 6 Отговор
    Много харесвам всички коментари.Нито един не харесва това крадливо,нахално племе.Ами радвам Ви се бе хора.Много.
  • 50 Да спасим България от мутрите

    22 50 Отговор
    Някой ще ми обясни ли защо ШИШИ е нареждал кабинета на Радев . За мен това е нормално ,защото ако погледните разреза на гласувалите за Радев на Президентските избори той включва 90% от олигарсите , мутрите и криминалните . сега някой умник да не вземе да ми се изрепчи ,че той не е мутра ,криминален или олигарх. Ти не си другарче ,ама това не променя фактите.
  • 51 Mарин

    37 8 Отговор
    Извинете, но не разбрах, кога ще бъде вота на недоверие към правителството, внесен от БСП?
    ГЕРБ ще си отиде и ще бъде изгонен и забравен, като НДСВ и другите малки партийки на Христо Ковачки, Бареков1 патриотите" и т.н., но след като създадоха много щети на държавата. И пропуснати много години за истински реформи в страната. Върнаха България в 90-те години на миналия век.

    Коментиран от #101

  • 52 Не. Трябва

    10 22 Отговор
    Да има оставми нито на цялото правителство нито на министрите
  • 53 СссереМ

    16 39 Отговор
    ганев КОЛКО ТИ ПЛАТИ БОЖКОВ ЗА ТОЗИ БЪЛВОЧ?
  • 54 ИВАНЕ

    10 27 Отговор
    №8, ПРАВ СИ! ДА СЕ ВЪРНАТ ОТНОВО ТИЯ, НА КОИТО ИМ БЯХМЕ РОБИ ДО 1989Г, ПЪК ДОРИ И СЛЕД ТОВА. ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.
  • 55 Sti

    47 9 Отговор
    Този страхливец е петно за нацията. Той работи не за България, а само за далавера - всички записи и пачки/кюлчета го доказват. Страх го е от служебен кабинет, който ще му направи финансова ревизия...и оттам - в затвора! Да му купим памперси на ревльото!
  • 56 Чики-Рики

    5 8 Отговор
    Да бе! Що така?!
  • 57 Национално Движение

    19 34 Отговор
    Кво стана със задкулисието ,Защо протестиращите не искат оставката на Пеевски и конфискация на имотите на ДОГАН , нали се борят за справедливост или си харесват Ал Бънди с наредено от ШИШИ правителство. Защо не искате оставката на Паунов от парламента . Защо защитавате отявлени мародери и престъпници като Божков.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Eй Педерас

    6 23 Отговор
    не намесвай Лудогорец в тая работа
  • 60 БЪЛГАРИН

    7 13 Отговор
    №15 - ДА НЕ БИ ДА СЕ СЛУЧИ ДА ТИ ЩТРЪКНАТ ПЕТАЛИТЕ ПРЕДИ ТЕЗИ НА БОЙКО?
  • 61 това е безобразие

    20 39 Отговор

    До коментар #11 от "ААААХАХААА ..."НАРОДА"..А??...А??😂":

    тези селяндуро-комунистически бунтове под егидата
    на президента и бсп трябва да се забранят !
    не може да се събират толкова хора на едно място!
    не виждате ли че се увеличава броят на заразените?
    здравният министър нищо не прави, нали има карантина и правила?!
    всички крещят и се плюнчат, наблъскани един до друг като подивели маймуни!!!!
    край на безумието ви!
    на пролет изберете когото искате!
    искаме да живеем и работим спокойно, без вашите дивотии и простотии!
    на когото не му изнася - да се маха от България!
  • 62 656

    23 13 Отговор
    Гледам как сороските тролове са се напънали като глист на буца!
    Спокойно бе! Няма да останете без работа! Като махнат Боку, Херо Мустафа ще назначи друг като него! Ще ви храни сорос още дълги годни. Поне докато сме в Нато и ЕС няма ви оставят без работа, бе!
  • 63 Густо, майна!

    12 5 Отговор
    Мале, не се бях замислял как би изглеждала ГРОБ в опозиция... Митовете за дпс ще ни се сторят приказка за лека нощ!...
  • 64 Огнян Вълчев

    16 32 Отговор
    За голяма част от протестиращите Черепа е пример за честен и почтен бизнесмен ,който трябва да бъде защитен и поощрен . Трябва да създадем удобни условия за келнерите-бизнесмени от ДС като Арабаджиев , Карнобашкия Алкохолен Бос, Мародерите Баневи , да им направим кефа . Да се кефят , да казват ама нали ви казвахме ,че това управление е лошо и да ви се смеят на акъла как им вадите горещите кестени от огъня.те ще се оправят ама простия народ пак ще яде хурката . Чакаме следващото марионетно правителство; Орешарски 2. Да ви е честито братя!
  • 65 МУТРАТА

    31 8 Отговор
    ЩОМ АЗ СЪМ ПРЕМИЕР ,ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА НАЧИ -- СИ КАЗВА БОРИСОВИЧ
  • 66 чичо

    20 29 Отговор
    ФАКТИ защо не триете ония идиоти които си позволяват да пишат от името на всички, без значение кого подкрепят?Отнася се и за статиите.Това е истинската простащина.Никой няма право да говори от мое име.Аз не подкрепям протеста и настоявам правителството да си изкара мандата.Има законен начин да го сменим.Аз не искам да съм съучастник на престъпници като Мангъров е Радев.

    Коментиран от #81, #82, #127

  • 67 Не се

    17 1 Отговор

    До коментар #24 от "Ю Кортес":

    Тая неграмотност много разпространена между вас!
    Защо така? Не сте ли учили?! Не четете ли?! Коментарите са уникални, но с много правописни грешки! Мислете докато пишете! 👀😀
  • 68 Не се

    13 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ю Кортес":

    Тая неграмотност много разпространена между вас!
    Защо така? Не сте ли учили?! Не четете ли?! Коментарите са уникални, но с много правописни грешки! Мислете докато пишете! 👀😀

    Коментиран от #86

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Не се "одтегля", а "оттегля от политика"

    12 2 Отговор
    Тая неграмотност много разпространена между вас!
    Защо така? Не сте ли учили?! Не четете ли?! Коментарите са уникални, но с много правописни грешки! Мислете докато пишете! 👀😀
  • 71 НЕ ГО ПУСКАЙТЕ БЕ

    30 8 Отговор
    НАРОДА МУ ИСКА ОСТАВКАТА ВЕДНАГА , ТОЙ УСЛОВИЯ ПОСТАВЯ -- СЛЕД БРЮКСЕЛ , ТА ДА ИЗБЯГА !
  • 72 Не се "одтегля",а оттегля от политиката!

    7 0 Отговор
    Тая неграмотност много разпространена между вас!
    Защо така? Не сте ли учили?! Не четете ли?! Коментарите са уникални, но с много правописни грешки! Мислете докато пишете! 👀😀

    Коментиран от #79

  • 73 много години назад се върнахме

    15 3 Отговор
    Тоя се подмазва ама грубо.Тоя номер минава само при наи простите гадулки. И те за това го обичат. Хем ги четка хем ги пляска.Това е соц пропаганда.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 сиганин

    3 18 Отговор
    явно Българите не можете да се справите с управлението време е ние циганите да се вземем в ръце и да ви поведем.Нищо лично братя
  • 76 Кой ще смени Борисов?

    7 18 Отговор
    Хората са прави! Трябва да има оставка. Това са хора без чест , съвест и достойнство. Но къде да намерим качествени и можещи хора?

    Коментиран от #85

  • 77 късата памет

    2 23 Отговор
    Могат ли комунисчетата да се похвалят и 1/10 от това което е написано от недораслото късопаметно авторче
  • 78 Иван 2

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Ще стане като Дянков-ще ги оправдаят.Съдиите (и Гешев ) си ги назначиха те.
  • 79 xa xa xa

    8 0 Отговор

    До коментар #72 от "Не се "одтегля",а оттегля от политиката!":

    АКО ИМА С КАКВО ДА МИСЛИ..
    ОСВЕН ТОВА ПРАВОПИСЪТ Е КАТО ДАРБАТА - ИЛИ ГО ИМАШ
    ИЛИ ГО НЯМАШ.
    ИМА ХОРА,КОИТО ВЪЗПРИЕМАТ, КАТО ИМ ПОКАЗВАШ ГРЕШКИТЕ,НО ПОВЕЧЕТО СЕ ЦУПЯТ, ЗАЩОТО СА СЪС САМОЧУВСТВИЕ НА БЕЗГРЕШНИ..
  • 80 Кауш

    26 2 Отговор
    Бойко, карай от Брюксел направо в БарЦелона.
  • 81 xa xa xa

    4 6 Отговор

    До коментар #66 от "чичо":

    ПРАВИЛНО!!
  • 82 Кауш

    10 0 Отговор

    До коментар #66 от "чичо":

    Или направо да затворят форума, а?
  • 83 jorj

    14 18 Отговор
    Който е оплют от комунистите, заслужава чест и почитание!!!!! НАРОДЕ, бързо забрави комунистическия глад, кражби и абсолютни своеволия!!!!! Забрави, че мутрите са тяхна рожба и на тяхно подчинение!!!!! Небъдете късо паметни, цената е жестока и затова след 30 години опити за демокрация, сме на този хал !!!!! Задушават е малкото добро !!!

    Коментиран от #117

  • 84 погнусен

    17 6 Отговор
    А Гешев кога?!?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #68 от "Не се":

    Така ги учат ...в онази школа , там ...на високото
  • 87 bbb

    9 26 Отговор
    Какъв национален протест .Нажълтите павета са разглезените лигави ляво либерали футболни агитки и младото чалга поколение
  • 88 Българин

    16 32 Отговор
    Автора на статията е от БСП или Божков му плаща!!!
    Благодарение на Борисов, сме в чакалнята за евро зоната. Това означава, стабилност, по-ниски лихвени нива на заемите, каквито повечето българи имат, това значи по-добър живот!!! Това се прави за вас, същите дето стачкувате и искате БСП да направи служебен кабинет, последия път служебния кабинет за месец откардна няколко милиарда, през приближени фирми. БСП и Жан Виденов фалираха държавата, 1 долар струваше 3 хиляди лева!!!
    БСП тогава изнесоха житото и нямаше дори за хляб!!!!
    Събудете се, управлява ли БСП, те се коалират с ДПС и започва повсемесна кражба, това ще девалвира лева, няма да влезем в еврозоната, а ще обеднеем многократно!!!
    Снощи Доналд Трум обяви, че заради нестабилната политическа ситуация в България, ще наложи санкции на фирмите строящи руския газопровод и ще го спрат.... разбират ли тези дето стачкуват, още не сте свалили Бойко и вече нанесохте щети за милиарди!!!
  • 89 ДДД

    17 15 Отговор
    Абе има си избори, който не му харесва да гласува за друг. Това е демокрация или ако не може с избори дай с протести...улично правосъдие до нищо добро не води
  • 90 ДДД

    19 26 Отговор
    Не искам президента да ми назначава правителство.
    Не съм гласувал за него и не искам военен комунист да ме спасява.
    45 години ни спасяваха от империализма стига вече.

    Коментиран от #133

  • 91 ДДД

    12 24 Отговор
    И има ли здравомислещи хора които се замислят какво следва след една оставка.
    Служебен кабинет на Румен Радев???
    Следва БСП и ДПС.
    Или политическа криза и липса на правителство.
    Нищо добро...

    Коментиран от #99

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ares

    1 5 Отговор

    До коментар #7 от "#ЗАТВОР":

    Ти си много интелигентен.
  • 94 Матей

    16 4 Отговор
    Поредните бойкови номера,лавира умело,дава вид ,че ще хвърли оставка и после бодро отказва.Психологически ход,прави се на разколебан и после си показва рогата,демек,не сте познали,вий се откажете,лумпени.Провокации кой прави,самите протестиращи ли,все едно против начинанието си.От провокации имат интерес управляващите,оня умел маньовър с плажа на Доган си беше чиста работа бойковска,мръснишка,белким почне разправия между българи от една страна и турци и мургави от друга.Полицията и всички силови структури на страната на ДПС,ПУСКА СЕ В ход картата Какавид-19,коЛона-вирус,т.е. сюргюн,това го умеят тия мръсници и негодници.
  • 95 ares

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Смях":

    Браво
  • 96 ares

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "7735":

    Ти ли ще помагаш на някой .Ти не можеш сам да си избършеш лайняния задник тръгнал да помага.
  • 97 5438

    7 14 Отговор
    Статията е написана напълно неадекватно.Напротив Борисов е толкова наивен като си мисли че срещу него има само заблудени мирни граждани.Не може да разбере че се води война.А,за подаването на оставки трябва да вземе пример от Корнелия.Тези хора прибрали се от чужбина после пак ще си заминат, но ние които оставаме ще им сърбаме попарата.
  • 98 До Милен Ганев

    16 4 Отговор
    С уважение към вас, но много сбъркахте първите думи от вашата статия. Принципно, може да унижиш човек, когато той е прав за нещо. Но тези може ли човек да ги унижи? Те не се поддават на нищо и на никой. Чудесна статия и благодаря
  • 99 Тошко

    18 2 Отговор

    До коментар #91 от "ДДД":

    След една оставка, следват още оставки. И така докато крадливи и лъжливи хора в тая държава не осъзнаят, че нямат място в политиката.
    Този който управлява, трябва да е наясно, че само една грешна крачка ще доведе хората отново на площада и ще последва и неговата оставка.
  • 100 ТРЯБВА

    21 3 Отговор
    Тиквата е наистина Тиква , но ние не сме . ОСТАВКА ДО ДУПКА . БОРИСОВ И ГЕШЕВ , МУТРИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЯМАТ МЯСТО ВЪВ ВЛАСТА /МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА . ТОЛКОВА ХЛЪЗГАВИ , ОТВРАТИТЕЛНИ И МРАЗЕНЕ СА ГЕРБ , ПАТРИТОТИ . ВОЛЯ И ВСИЧКИ ПОТДЪРЖАЩИ ПРАВИТЕЛСТВОТО . НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГИ ЕЛИМИНИРАМЕ КАТО ПОЛИТИЦИ .
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ангел

    22 2 Отговор
    Какви редовни избори, бе?
    Премиер е уличен със записи и снимки, които биха катурнали всяко едно правителство в Европа. Той НЕ ИСКА независима експертиза, Признава някои факти, прокуратура мълчи, но на следващия ден напада Президентска институция с 30 въоръжени и маскирани мъже... Как да не се възмути и най-аполитичният младеж!?
  • 103 ХЕЙ ТУЛУПИ

    14 1 Отговор
    В ЧЕКМЕДЖЕТО С НОВО € ,ДРУГ СЕРИЕН НОМЕР
  • 104 Гост

    17 1 Отговор
    Псевдо патриотите вървят срещу себе себе си. Независимо дали на извънредни или на редовни избори ще видят 4% на дедовия с тази подкрепа на Тулупа. Сами си режат клона.
  • 105 Пенсионерка

    16 1 Отговор
    Трябва да се направи таково законодателство, че който краде народна пара да лежи в затвора доживот. Отчетността трябва да бъде ясна и проста.
  • 106 ПЕНКО

    5 16 Отговор
    ТРИ -ЧЕТИРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ ПРОТЕСТИРАЩИ СА ПЛЮНКА ,НО АКТИВНА ЗА РЕПРЕСИИ !!!! ДОБАВЕТЕ 50-60 ГРУПИ ЗА АГРЕСИЯ -ПЛАТЕНИ С ПО 100 ЛВ. - И НЕЩАТА СЕ ПОДРЕЖДАТ !?!?!? ДНЕС Е : "КОЙ ПИЕ - КОЙ ПЛАЩА " !?!?!? КЛЮНЪТ РАДЕВ ОТДАВНА ТРЯБВАШИ ДА Е В ОТДЕЛЕНИЕ ПО РЕАНИМАЦИЯ-С НЯКОЛКО КОРОНОВИРУСА !?!?!?
  • 107 3333

    14 3 Отговор
    Дали наистина Борисов ще избяга от страната?
    След продължаващите зулуми и изцепки, наистина може да му е припарило под краката. Още малко да изнерви хората и току-виж това му е единственият избор.
    Човек трябва да се държи достойно в трудните моменти, в моментите на рязане на ленти всеки може да е 'достоен'. Сега е проверката какъв си всъщност.
  • 108 Служител

    4 18 Отговор
    Значи, алтернатива виждам само ако студенти започнат да управляват държавата .. (само отличници) .. но те нямат топки, а останалите излезнаха на протест за да отворят дискотеките .. Всичко останало, просто няма смисъл, $оставка, бла бла и приказки като в таксито, не мерси!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 чекмедже 2

    17 2 Отговор
    Всяка година през лятото Герб върти една и съща плоча...колко ще е тежка тази зима...вече 3 мандата, сега пък ще е най,най,защото ще ни гарнират с корона вируса...но и това няма да ги спаси. Цирк замина,останаха само клоуни..
  • 111 Няма Баце

    4 4 Отговор
    Няма Лудогорец, ЦСКА е шампион 😂
  • 112 инчхай

    13 1 Отговор
    след време ще подгонят и домуса като спре да се отчита заради амфетамина от завод антибиотик
  • 113 bajar

    13 3 Отговор
    БМБ-това е един страхливец, недостоен мъж, няма даже достойнство да се оттегли.пълно е с такива несретници из кабинета
  • 114 Чичо

    6 21 Отговор
    Да връща Извънредното положение, че тоя откачен народ ще ги докара до много тежко положение. Искам да питам - кой нормален човек (или поне такъв, който претендира, че има мозък), ще тръгне във време на корона вирус (която се видя, че не е обикновено грипче, което да мине за месец) и на фона на задаващата се криза, да прави положението още по-лошо, опитвайки се да свали правителството?!

    Коментиран от #172

  • 115 Sti

    17 3 Отговор
    Страхливата мутра не иска служебно правителство - то ще извади на показ огромната корупция и кражби през управлението му.... съд...затвор! Готов е да пролее кръв на невинни хора само и само да оцелее. Този път няма да се измъкне безнаказано - ще усети силата на народа, който постоянно обижда!
  • 116 Алф

    11 3 Отговор
    Боко е като зло куче на което му вземат кокала
  • 117 овод

    13 3 Отговор

    До коментар #83 от "jorj":

    В много голяма грешка си. Социализма ги държеше "на къс повод"-законодателството на соца не позволяваше да притежаваш големи богатства. Мутри и олигарси ги направи капитализма по образеца на големите евроатлантически братя, за да отворят нашите селтаци-пишманбизнесмени път на изток за ненаситните си западни батковци. И това стана поради една банална причина-капиталиста наяждане няма. Отесня им Земята и сега гледат към Марс,смешниците холивудски. А подлогите за еднократна употреба като тебе се въртят като ветропоказатели надявайки се да ги допуснат във висшата каста на глупаците-театрали.

    Коментиран от #120

  • 118 Алеко КАН

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Борис":

    Още ли не си разбрал , че най-наглия от наглите и безскрупулни е Пеевски шефа на Боко - той командва и раздава правосъдие както на него е угодно!
  • 119 Ицо

    12 2 Отговор
    Днес България се вълнува и на мама Бойко псува, Банкянското мекере се приготвил за море..
  • 120 овод

    6 0 Отговор

    До коментар #117 от "овод":

    намерете и прочетете най-сетне, или гледайте на видео в нета интервюто с "икономическия убиец" Джон Пъркинс за да не изпадате в положението на ентусиазирани лапнишарани за еднократна употреба.

    Коментиран от #131

  • 121 Чекмедже банка "Тулуп"

    12 2 Отговор
    Патриотите се оказаха още по - големи продажници от Барселонския тулуп ! На всяка цена трябва да останат на власт! И то с кого ?!? Дори ДПС искат ГРОБ да ги сволят!
    Да опази господ България от "Патриотите " !!!
  • 122 Никой боклук,

    4 9 Отговор
    Особено такива като тебе не могат да унижават достоен човек и истински българин като Борисов и такъв никаквец и всички като тебе нямате право да говорите от името на народа

    Коментиран от #123

  • 123 Чекмедже банка "Тулуп"

    4 1 Отговор

    До коментар #122 от "Никой боклук,":

    Има хапчета....
  • 124 читател

    2 2 Отговор
    Милене, не е наобходимо да показваш непрекъснато че си тулуп. 1-2 пъти е достатъчно.
  • 125 Един от многото

    8 2 Отговор
    Ще си замине Борисов заедно с идиотите, или патриотари беха?
  • 126 Radev

    3 2 Отговор
    Not so fast мало.мници
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Наблюдател

    12 3 Отговор
    Крайно време Психиятрията да се самосезира! В България върлува нов уникален случай в Световната История на душевно разстройство каращисано с размножаване на личността по няколко пъти в денонощието! Необходимо е фундаментално изследване на това уникално явление от светилата на Медицината с диагноза БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

    Коментиран от #153

  • 129 ира

    6 0 Отговор
    Позорно.
  • 130 Именно

    6 0 Отговор
    Че него самия малко ли го сочиха? Защо не си подаде оставката като е на тоя принцип?
  • 131 овод

    6 1 Отговор

    До коментар #120 от "овод":

    Единствените двама "бананови" управници, които не е успял да подкупи са "очистени" от "колегите" му с по-горен ранг-килъри специализирани в спретването на смъртоносни "инциденти". В случаите когато това не е възможно се спретва "цветна революция".
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 пророк Исай

    6 1 Отговор
    Въпросът е защо ЧАК сега започнаха медиите да атакуват Бо-ко ?
    Къде бяха те в началото - не забелязваха ли тези СИМПТОМИ , за които сега се коментира ?
    Чак бяха направили поредица от комикси за него - нещо като БАТМАН в нашенски вариант.
    Тогава го величаеха и хвалеха , а сега го оплюват .
    МЕДИИТЕ изградиха и подхранваха самочуствието му .
    Когато го направиха ГЕНЕРАЛ - МАЙОР още тогава си личеше неговата инфантилност и мания за величие ...........не му хареса този ЧИН та го произведоха ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ .
    Още си го спомням на снимка с генералската униформа и орденчета - накипрен като някой ветеран от войната.
    Странно как Медиите , като меркантилна жена се отдалечават от него .
    Но това е сигнал за напускане на корабът - но АДМИРАЛА все още не е разбрал , че неговия кораб е без ДЪНО и потъва ..........
    Но човекът си има хеликоптер с който ще напусне кораба , а екипажа да се оправя - ПРОБЛЕМА НА ДАВЕЩИТЕ СЕ Е ПРОБЛЕМ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ СЕ ..........т.е . ние - населението на кораба .

    Коментиран от #145

  • 135 Грейс

    8 0 Отговор
    Спомняте ли си как приключи политическата кариера на Луканов?
  • 136 Гошо

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "алфа чихуа хуа":

    Именувам се Бойко Методиев Борисов роден ...живущ ....
    Признавам че 27 юли 2009 г влязох в престъпен с следните лица ....
  • 137 sbs

    5 2 Отговор
    ДО АВТОРА НА СТАТИЯТЯ

    Миленчооо--Миленчо --ако ти заемаш длъжността журналист ---си помисли--ДАЛИ СИ ЗА ТАЗИ РАБОТА --ЖУРНАЛИСТА отразява ПРОВЕРЕНИ ФАКТИ ---коментара го остави на нас---използвай ПРИДАТЪКА който е над рамене ти за друго -----за това не ставаш

    АКО ИМАШ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСВО -надрастай и друга статия ----с радост ще я коментирам
  • 138 ФАКТ

    7 6 Отговор
    ....Възмотен съм от този прост народ..от тази злоба,,от това тотално протестиране без грам идея ..смисъл,замисъл..въобще..нямам думи,,искам да кажа на всички простестиращи комунисти..и хора без мозък..дето са отишли там без да знаят защо....искали оставката на Бойко..а пък какво ще става после..на никой не му пука..ще го кажа само веднъж..за всички които са решили..че Оставката на БОйко..по някакъв ще помогне народа да стане по богат ..или пък заплатите на хората ще се повишат..как може във всички държави по света..хората да протестират за по високо заплати ..,,за повече работа..само в България се протестира за оставката на някой си..от 10 правителства до сега..единствено и само Герб си позволиха да повишат заплатите..както минималната заплата..така и всяка друга..единствено те..изредиха се 10 партии но нито една преди Герб..не вдигна заплатите и с една стотинка...не разбирам какъв е смисъл да смените..един крадец който ви повишава заплатите всяка година..с друг крадец който ще ни вкара в такава криза..че после нито Бойко нито Мойко няма да може да ни помогне..забравихте ли че нямаше с какво и къде да си купим хляба..пак ли това искате.......???????къде ви е мозъка.....?????

    Коментиран от #139, #141, #155

  • 139 sbs

    2 2 Отговор

    До коментар #138 от "ФАКТ":

    ВЪПРОС .---КЪМ ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА


    КОЙ ОТ КОИ Е-
    ЧЕРВЕНИ ДА ГЛАСУВАТ С ПЛЮС
    ОСТАНАЛИТЕ С МИНУС

    СЪЖАЛЯВАМ ---друг избор няма

    Коментиран от #142

  • 140 ФАКТ

    6 8 Отговор
    ,,не Бойко е позора..позора е народа който протестира за да върне държавата ни с 100 години назад..Това че на Бойко са му пълни шкафчетата с пари...го виждате всички и всички го коментирате..а защо никой не коментира..построяването на магистрала хемус марица сега се стои и магистрала за Гърция..градинките които се направиха по големите градове..центровете които бяха променени из основи..метро,..повишаването на минималната заплата от 250 на 650 ...защо всички коментирате само какво е откраднал..а за това което направи....слепи ли сте...?????забравихте ли че преди това 20 години и един метър асфалт не се беше сложило.заплатата 30 години си беше 250 лв....това ли искате..да ви се замрази всичко и да живеете пак 30 години на една и съща заплата..,,не ви разбирам..защо заради няколко малоумника протестанти 'наркомани и комунисти, трябва да страда цяла една държава...!..
  • 141 sbs

    3 1 Отговор

    До коментар #138 от "ФАКТ":

    Простият и Гладният се манипулират най лесно ...пример --РИМСКАТА ИМПЕРИЯ --ГЛАДИАТОРИТЕ -----дай на бедният зрелища и той ще бъде ТВОЙ --мислете с ГЛАВИТЕ СИ не с придатъка над раменете

    Коментиран от #143

  • 142 ФАКТ

    5 5 Отговор

    До коментар #139 от "sbs":

    аз не съм нито за червени нито за зелени..искам партия която ми предлага повече пари..тази която го направи се казва Герб...тази която ми държа заплатата 20 години една и съща. се казва Бсп..такава партия нито искам да я чувам нито да съществува...заради такива партийни идиоти..любители на една или друга партия..ще си заличим държавата....хората имат нужда от повече пари и работа..а не от партия която държи заплатата на народа една и съща 20 години..зза

    Коментиран от #147

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 3846

    6 7 Отговор

    До коментар #134 от "пророк Исай":

    Борисов е направил толкова много за страната,колкото никой друг не е направил.Правителството създава условията за бизнеса,и за хората за да има работа.Ако не ти се работи и си отишъл да стачкуваш това си е твой проблем ,не ти е виновен никой.

    Коментиран от #189

  • 146 миролюб тиквоеб

    3 3 Отговор
    факти пазете се, налазени сте от герберастки тролове с кафяво по устенцата. жалкия тиквоч боко е пътник.
  • 147 sbs

    5 0 Отговор

    До коментар #142 от "ФАКТ":

    Кои са станали комунисти -----гладните и бедните ---дават власт на гладният БЪЛГАРИН и----о той знае какво да прави ---БОЙ та този който ГО е ХРАНИЛ---дядо ми е бил от тези които са хранили --бъдещите комунисти --- тези млади момичета и момчета защитаващи комунизма ----да прочетат каква е идеята на КОМУНИЗМА -идеална ---но за нови хора с ново мислене ---комунизмът е на западп -----МЛАДИ ХОРА -ЗАЩО ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ НА ЗАПАД --
    1 СТРОГО РЕГЛАМЕНТИРАНО РАБОТНО ВРЕМЕ
    2 ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ --законът е притиснал работодателя
    3 СПОКОЕН ЖИВОТ ---там никой не посяга на полицията ---ако аз съм министър на вътрещните работи -ще изтегля полицията от вашите протести и ще ви оставя ------на новинарите те броят ВАШИТЕ трупове а не да излагам моите служители на риск -----защото те правят точно това ---да няма трупове ----
    ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОС КАКВО ИСКАТЕ

    НЯКАКВА СИ ПАРТИЯ НА ВЛАСТ ИЛИ ГОРНИТЕ ТРИ ТОЧКИ

    БОРЕТЕ СЕ ЗА ТЯХ ---И АЗ ЩЕ БЪДА ПРЕД ВАС --НЕ ЗАД ВА8С --апелът на комунистите е напред ---не след мен ---има разлика
  • 148 Име

    1 0 Отговор
    Ще отиде ли някой в затвора?

    Коментиран от #154

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Национално Движение

    6 5 Отговор
    60% ca в зaщитa нa зaкoннo избрaнoтo прaвитeлcтвo. Aкo имaшe пoнe мъничкo нeщo в глaвaтa, щeшe дa уcмиcлиш cцeнaрият нa Гaдeв и Бoжкoв. Вcичкo зaпoчнa, cлeд aрecтувaнeтo нa cъвeтникa и oлигaрcи, в близocт дo нeгo. Никoй нe ce зaмиcли, кaквo прaвят вoeнни ceкрeтни дoкумeнти в прeзидeнтcтвoтo? Никoй нe ce зaмиcля, чe eдиният му cъвeтник e oт Мултигруп? Къдe, вcъщнocт e мaфиятa? В прeзидeнтcкaтa инcтитуция! Cтрaхът нa Рaдeв e, чe ca зacтрaшили нaциoнaлнaтa cигурнocт нa Б-Я. Тoвa нe e никaк мaлкo! И Бoжкoв, хвърля кaртитe. Cъcтaвят cлужeбнo прaвитeлcтвo, пoдрeждaт cи гл.прoкурoр и миниcъри, шeфът нa пирaмидaтa ЦКБ Цв. Вacилeв и oлигaрхa Бoжкoв, ce връщaт нa бял кoн и им ce cвaлят oбвинeниятa. Тoвa ca вaжни зa д-вaтa нeщa, нo зaщo ни e дa миcлим зa утрe? Кoйтo дoйдe, кaктo дoйдe. Млaдитe ca нaдъхaни и тaкa трябвa, нo кoй щe пoнece oтгoвoрнocт и кoи щe плaтят цeнaтa, cлeд икoнoмичecкият cрив пo врeмe нa пaндeмиятa? Oчaквa ни лoшa зимa, прoгнoзитe нe ca хубaви. Иьживяхмe рaзгрaбвaнeтo, прoвaтизaциятa чрeз РМД-тa, oткрaднaтитe cпecтявaния и пeнcиoнният фoнд. Cъщитe учacтници oт тoзи пeриoд ca и днec, "coц."кoмуниcтитe oт БКП/БCП. Гoтви ce нoв cцeнaрии oт 90-тe. Вcички рaзбирaт прoмянaтa, в рaздaвaнe нa пaри, a кoгaтo д-вaтa фaлирa oтнoвo, кaквo щe ce cлучи? Щe имa ли кoй и кaк, дa я възcтaнoвявa? Пък ce и чaкaт пaри oт EC. Никoй нe cмee дa пoпитa, зa 4г., кaквo cмиcлeнo e cвършил Рaдeв, в интeрec нa Б-Я? Цял cвят cъзнaвa, чe Рaдeв рaбoти зa руcкитe интeрecи.

    Коментиран от #158

  • 151 НА ФОКУС

    3 2 Отговор
    ...ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, КАТО ГЛЕДАМ ПРОТЕСТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,ЧЕ МНОГО ОТ МОМЧЕТАТА СА
    ПЛЕШИВИ Т.Е. С ГОЛИ ГЛАВИ,ЗАШО?
    МЛАДИ ХОРА, А ОСТАНАЛИ БЕЗ КОСА.
    КОЛКО БУЙНИ КОСИ И БРАДИ СА ИМАЛИ
    НАВРЕМЕТО ХАЙДУТИТЕ, РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ,
    А СЕГА...ГЛАДКИ ГЛАВИ БЕЗ КОСА, ТОВА НЕ Е
    ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ И Е ПРОБЛЕМ - ЕСТЕТИЧЕСКИ И ЗДРАВОСЛОВЕН...КАКВО МИСЛИТЕ?

    Коментиран от #156, #159

  • 152 ДРАГО

    7 2 Отговор
    ЕХ СРЕТЕНЕ СРЕТЕНЕ ПОМОГНИ НА ИЗСТРАДАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ДА ТЕ БЛАГОСЛАВЯТ ДО ЖИВОТ
  • 153 Арам Хачатурян

    7 6 Отговор

    До коментар #128 от "Наблюдател":

    Единствения психар с разстройство на личността е Фигуранта Румен Радев . Той се изживява като като комбинация между Че Гевара ,Мадуро и Путлер.

    Коментиран от #181

  • 154 sbs

    2 0 Отговор

    До коментар #148 от "Име":

    ДА -ПРИЕМАМ ЗАЛОЗИ ---ХА-ХА-ХА--- КОЙ ЩЕ Е --ЗАЛОЗИТЕ ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА АДВОКАТ
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 В.В.П.

    1 3 Отговор

    До коментар #151 от "НА ФОКУС":

    ВСИЧКО ПЛЕШИВО...ОТ ХУБАВ ЖИВОТ...ДОЛЧЕ ВИТА..
  • 157 Антикомунист

    8 9 Отговор
    Не клатете държавата ,. от какво сте недоволни ,това че най после един прокурор няма страх и си върши работата, един премиер направи така че за няколко години се удвои средната заплата , държавата е единствена в Европа на плюс с бюджета, преди да бъдат подложени на натиск се справяха отлично с пандемията.Това не ви интересува а изфабрикувани те компромати на ДС.Опичайте си акъла че това което идва и се очаква да стане за сегашното положение ще си спомняте с умиление.

    Коментиран от #168, #170

  • 158 ДА ТАКА Е

    6 8 Отговор

    До коментар #150 от "Национално Движение":

    ..И АЗ МИСЛЯ ТАКА.
    НЕ МОЖЕ В ТАКЪВ ТЕЖЪК ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ МОМЕНТ, А У НАС
    КОРОНА ВИРУСЪТ НАБИРА СКОРОСТ, БЕЗРАБОТИЦАТА РАСТЕ,
    ТРУДНО НИ Е НА ВСИЧКИ И ТОЧНО СЕГА ПРЕЗИДЕНТЪТ, БСП,ХР.ИВАНОВ, ТРИМАТА ГЛУПАЦИ И ДР.ПОДЛЕЦИ РЕШИХА ДА
    ЗАПАЛЯТ ИСКРАТА НА БУНТА И УСПЯХА...
    КАКВИ МЕРЗАВЦИ!?
    КАК СПЯТ,КАК ЖИВЕЯТ С ТАЗИ НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ?
    ВСИЧКИ СЦЕНАРИСТИ НА ПРОТЕСТИТЕ - НА СЪД!
    ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ СИ ДЕЯНИЯ!

    Коментиран от #162, #171

  • 159 sbs

    2 4 Отговор

    До коментар #151 от "НА ФОКУС":

    МУТРИТЕ СА СИЛНИ ---ДА ПРИЛИЧАМЕ ТА ТЯХ ----ЖАЛКО Е НО ФАКТ
  • 160 sbs

    5 7 Отговор
    АБЕ ХОРА -КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ ПИТАМ --КОЛКО СТЕ КОМУНЯГИТЕ ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ---ОТГОВОРЕТЕ МИ НАЙ ПОСЛЕ
    ПЛЮС ---КОМУНЯГИ
    МИНУС ДОБРЕ МИСЛЕЩИ
  • 161 123

    1 4 Отговор
    Чисто платена статияЯЯЯ
  • 162 sbs

    3 3 Отговор

    До коментар #158 от "ДА ТАКА Е":

    ИЗВИНЯВАЙ ЧЕ ТЕ ПОПРАВЯМ В.Р.И.Д.---ВР еменно .Изпълняващият . Длъжността ПРЕЗИДЕНТ --по някакво си недаоразумение ---ДАНО СЕ СЕ ОСЪЗНАЕ --НО ЕДВА ЛИ --МОЖЕ БИ
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 V for Vendetta

    3 0 Отговор
    In the prison everybody from any political party from 1990 until now!!
    Confiscation of all theirs!!
  • 165 муто

    7 3 Отговор
    недеите бе хора искате да му вземете кокалчеето не ви ли е жал като го слушатекак плачка катомалко детенце за балонче оставете го горкия
  • 166 Е и?!

    1 2 Отговор
    Мен това всичкото кво ме интересува
  • 167 4422

    5 3 Отговор
    Айде два метра под земята слизай,дебелог.за мутро.
  • 168 Пешо

    6 2 Отговор

    До коментар #157 от "Антикомунист":

    Ти май не живееш тук или просто не си на тоя свят. Кой си върши работата точно? Някой от престъпниците да е влязъл в затвора? Той трябва от шефа си да почне. А някой от предишните да е осъден? Има само заведени дела.,но осъдени НЯМА. Това ли е работеща прокуратура?Пенсионерите в провинцията ги обират за 10 лв, изнасилват ги,у.иват ги. Битовата престъпност ли пребори тоя смешник тракторист с каскета? Кое от това е свършил твоя любим с.пол? Психично болен ли си,част от намазалите от статувкото ли си, напил ли си се ?
  • 169 Стефан

    7 2 Отговор
    Този човек е БЕЗПОМОЩЕН и паникьор, вчера иска оставки, днеска ги замразява/ каквото и да означава това/ утре ще ги оттегли след като Шиши му нареди, спомнете си само за АЕЦ Белене, ще го правим, после бил гьол, после ни осъдиха , после не било изгодно, сега набирали оферти, ами приказките му за газов хъб Балкан, сам го е решил, нито има газ, нито сключени договори, нито къде ще бъде, този индивид има акъла на дете , ще предаде всички с които е работил и са му донесли тези години на премиер, ами разровете се да видите какво казва за него треньора му по карате, СТРАХЛИВЕЦ, симулирал е контузия и е напуснал състезанието, такива хора не ни трябват ВЪН И ОСТАВКА, дано най после се оттървем от такива безхарактерни политици.
  • 170 Doncho

    6 2 Отговор

    До коментар #157 от "Антикомунист":

    Нещо май не те слуша главата,брат... Такова "усвояване" и опоскване на държавата не е имало никога. Все са били крадци и нагли предишните,ама сегашните крадат и това,което не може да се открадне,а на теб ти се вижда ,че всичко е хубаво. Средната заплата е нещо мнооого субективно. Шефът взима 3 бона,аз взимам 500 лв и се оказва,че средно 1800 лв взима българинът,ама не е баш така. Всички правителства до едно се подчиняват на един господар и всеки дава своя дан за масовото .бийство и изчезване на българина. Но такова крадене и унищожаване на малкия и средния бизнес,както и данък за всевъзможни неща не е имало никога. Върни се обратно на планетата Земя.
  • 171 Пешо

    1 3 Отговор

    До коментар #158 от "ДА ТАКА Е":

    Донякъде си прав за момента,че не е най-подходящият, но то подходящ момент няма така или иначе,защото колкото повече време минава,толкова повече се окрадва държавата. Е,за съжаление не знам алтернативата дали ще е малко по-милостива откъм крадене,но поне да не виждаме дебелата,нагла мутра всяка вечер ще ми е като за начало достатъчно. Писна ми от тоя б.клук.
  • 172 Реалист

    3 3 Отговор

    До коментар #114 от "Чичо":

    Коронавирусът в България ,който всеки ден регистрират реално не е на разболели се хора ( мнозинството) ,а доказани носители,но не разболели се. Прави разлика и спри новините. Защо Б.Б. обиколи страната със смъкната маска ,ако е толкова опасно? Задавал ли си си следният въпрос? Тук всичко се преувеличава,за да има страх и примирение и никой да не се събира на митинги. А коронавирусът е опасен точно толкова колкото и всеки друг грип би убивал. Умират хора със здравословни проблеми,макар и млади понякога. Млад не значи непременно здрав. Убеден съм и че данните се манипулират. На новините ли да вярваме. Айде стига. Мислете ,бе, хора,не бъдете овце.
  • 173 Доктор

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Смях":

    Приятелче,много си изостанал в умственото си развитие,трябват ти знания за да осмислиш за какво иде реч
    Сигурен съм,че ще се научиш все пак един ден
  • 174 Световен политик

    6 1 Отговор
    И тоя като Костов - народът не го заслужавал!?Започвам да се съмнявам в съществуването на Бог!
  • 175 Рафа

    4 2 Отговор
    Глупаво е да се забърква Лудогорец с мафията ГЕРБ!
  • 176 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    ВСИЧКО е възможно ,щом америка е тук!!!!
  • 177 gegata

    5 7 Отговор
    Божков се връща в България. За десетнтците и стотниците е приготвил от 100-500 evro и още бонуси , а за ГЕНЕРАЛ Румен /какво му пречи на румен да стане умен?/ и още нещо!!!
  • 178 Васил

    3 1 Отговор
    С една дума дебил!
  • 179 Язе да си кажем

    6 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов излезе напето, като петел на "дъсчена отрада"
    За мен е по-подходящо да се каже 'НА ПЛЕТ'
  • 180 статискика

    1 2 Отговор
    Тия от Гроб кат черна дукпка са поглъщат всичко даже светлината и информацията
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Хаджиментов

    5 6 Отговор
    Без да съм фен на ГЕРБ, смея да кажа, че те имат най-високия политически морал от всички партии в България. Няма друга партия, която толкова безкомпромисно да се отървава от компрометираните си и престъпни членове. Напротив и БСП и ДПС са на практика ОПГ, защото с всякакви средства защитават криминалните престъпници в редовете си.

    Коментиран от #190

  • 183 Kim chi

    2 3 Отговор
    Тиквата, Чекмеджето, Пачката, Буда и какво ли още не е един обикновен и завършен шизофреник
  • 184 мафия

    4 2 Отговор
    Не е лесно да оставиш тлъстия кокал ! Особено от т.н. "Патриоти", които може и да не влязат вече в Парламента.
  • 185 пълна бутафория

    3 3 Отговор
    Бойко пропадна и със сделката "самолети срещу газопроводи". Некадърното герберстко правителство не можа да осъществи нито една изгодна за България сделка. Няма АЕЦ, няма газ, няма ХЪБ
    /каквото и да означава това/, няма една здрава цяла безопасна магистрала, няма бързи влакове, няма концесия на летище София, няма завод за цели коли, няма дупе и мозък в това чучуло БМБ ! А какво има? Има боклук в бали навсякъде, има фекалии в езерото, има недостиг на вода по градовете, има безброй катастрофи по продупчените пътища, има демографска криза от години, има мизерия, бадитизъм и мутренско невежо управление. И някоя друга банкнота в чекмджето на премиера на републиката да има за ножчета за бръснене като се пенсионира.
  • 186 МУТРАТА ВЪН

    5 2 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ ВЪН
  • 187 Санитар

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "#ЗАТВОР":

    Спокойно, ще бъде сдъвкан, изяден и на фишек в политическата клоака или в зандана при бай Ставри!
  • 188 Бивш левскар

    1 2 Отговор
    Идиоти като нас го избраха и го крепят. Понеже сме малцинство /само 20%/ ще го търпим. Диктатура на пролетариата.
  • 189 пророк Исай

    1 0 Отговор

    До коментар #145 от "3846":

    Ти си наивник - четеш статийки и им вярваш.
    Навярно и ти си се облажил покрай него и го защитаваш .
  • 190 е х оооооооооо

    1 1 Отговор

    До коментар #182 от "Хаджиментов":

    Ти си от платения антураж , за да го защитаваш ....... накратко -ПРОВОКАТОР .
    За колко се продаде ЮДА ............от нас вземат за ти пълнят джоба - но ще връщаш с олихвяване .

    Коментиран от #195

  • 191 Дойче Веле

    2 1 Отговор
    Помните ли, че на 3-ти март ББ беше на гости при Ердоган. Има ли по-голямо унижение към собствения си народ?
  • 192 Не е от филиите с мас

    1 1 Отговор
    Особеностите на личностното разстройство на Бибитко му създават всичките проблеми с компроматите. Нормален човек с елементарно себеуважение към моралните си принципи, нормален поведенческия етикет и образование.....,не би могъл дълго да изтрае Бибитко нито като съдружник,нито като сподвижик,нито като началник,нито като подчинен. Бибитко е самовлюбен нарцис. Поведенческата му култура е културата на мафиот-парвеню,насилник,простак и безкнижник. Бибтко постоянно унижава и доминира над обкръжението си с думи и жестове. Той има въпиюща нужда ежесекундно да демонстрира превъзходството на доминиращия маймун-бабуин над всичките членове на бабуинското стадо. Чудя се какви ли насилия е изтърпял в детството си та сега се получава тая фрустрация? Не е само от филиите с мас. След 10 години просташки нарцисизъм, напълно закономерно е от стадото все пак да са се намерили няколко индивида със запазено човешко достойнство и решителност да изобличат тоз човек с функционално психическо разстройство. Ежесекундната демонстрация на доминация от страна на бабуина над стадото е родила глухата злоба на роба или робите бабуини. Бибитко е най-мразен от близкото му обкръжение,защото това обкръжение е най-унижавано.
  • 193 С.В.

    2 1 Отговор
    За последен път се убеждавам колко тъп е българинът. И освен това е и късоглед. Живея и преди и след1989 г.но не съм от БСП. Знам какво беше тогава. Заплата 70 лв. Всеки който има акъл в главата си щеше да се чуди как е възможно да се допускат тези безобразия които се вършат от т.нар. президент. Какъв човек трябва да си за да настройваш хората и близки един срещу друг. Какъв политик може да си позволи в такъв момент умишлено да създава условия за увеличаване и задълбочаване на пандемията. Това е престъпление към народа. И как е възможно който има нещо в главата си да защитава такъв като Радев. Че той съзнателно унищожава хората като подклажда протестите,с ясното съзнание че всекидневно болните се увеличават. И за информация на някои умници които смятат само болните,вземете се уграмотете , всички бройки независимо колко има в болница са точно толкова заразни за всички както и тези които се лекуват. Да не говорим за тези без симптоми които са заразени и се разхождат свободно и търчат по митинги,между останалите и заразяват. Опомнете се хора. Б.Б няма да унищожи хората,вие сами се унищожавате по тези митинги. Скоро няма да има кой да ходи и прави митинги ако продължавате така. И много от тези които крещят като изоглавен и по площадите утре ще си вдигнат чуковете и ще заминат някъде навън. Не забравяйте обаче колко сме българите и дали си струва заради някои некадърни политици да загиване. Радев е човек който няма и наченка от политик. В момента играе ролята

    Коментиран от #194, #196

  • 194 За съжаление

    1 1 Отговор

    До коментар #193 от "С.В.":

    70 лева заплата при бай Тошо всемаха некадърниците и мързеливите. Тракторист вземаше 400- 500 лева,миньорите от 700 до над 1000 лева. Вярно е,че учители,лекари и инженери не бяха заплатени адекватно. За съжаление си Уграмотен лошо и по-лошото е,че си функционално неУграмотен изклесавец от преди 1989г.

    Коментиран от #197

  • 195 Хаджиментов

    1 1 Отговор

    До коментар #190 от "е х оооооооооо":

    Не, бе, аз съм ББ и пиша под прикритие.
    А ти кажи от къде ги вадиш тия пари, та ББ и ГЕРБ да ти ги взимат. Копаеш ли ги, рисуваш ли ги, по дърветата ли ги береш?!?!
  • 196 Хаджиментов

    1 2 Отговор

    До коментар #193 от "С.В.":

    Радев подпали протестите и поиска оставките на ББ и Гешев за да защити Узунов и другия си подчинен.
    Това е разтваряне на политически чадър от най-гаден вид над двама заподозрени и клатене на държавата.
    Така, че Радев да си дава оставката или да му се иска импийчмънт.
  • 197 Хаджиментов

    1 2 Отговор

    До коментар #194 от "За съжаление":

    Какви некадърници и мързеливи, като имаше уравниловка, ЕЩТ (Единна Щатна Таблица) и ЕТМ (Единна Тарифна Мрежа). Ако не знаеш да ти обясня - това значи, че ВСИЧКИ на дадена длъжност, независимо от това колко и как работят, взимаха едни и същи пари. Затова и всеки гледаше да не се мине и да не се напъва, след така и така щеше да вземе точно толкова, колкото и този до него, който по цял ден дремеше, решаваше кръстословици и говореше по телефона.

    Коментиран от #198

  • 198 Като папагал

    1 0 Отговор

    До коментар #197 от "Хаджиментов":

    Глупости на търкалета. Точно по тиия щатни таблици и мрежи един миньор с 8-ми клас вземаше 700 и повече левове. Имаше и миньори с рискови длъжности,така наречените коминджии,които вземаха над 1000 лева. Да не говорим за годишните премии за деня на миньора в края на м. август. Коминджия е миньор,който добива руда във вертикална галерия,всъщност шахта. В предприятията беше напълно нормално инженер да взема по-малко от майстор зает пряко в производството. Майка ми е изучила поне няколкостотин миньори до 8-ми клас,а нейната заплата беше 140 лева. Тотално вън от щатните таблици имаше няколко категории професии и за това имаше виц за най-платените и пристижни професии в НРБ - артист,спортист и турчин-комунист. Въобще нямаш представа от онава време,а повтаряш като папагал приказките на нефелните си родители.

    Коментиран от #200

  • 199 Баце Каталонски

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Христо Иванов оставка":

    Tай е.
    Аз и Шишо сми по по най
  • 200 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "Като папагал":

    Много добре зная кой и защо взимаше големи заплати. Освен миньорите, взимаха и работещите на национални строителни обекти, взимаха и шофьори и ватмани от градския транспорт и т.н. А най-заможни бяха келнерите, таксиметраджиите, плочкаджиите и т.н. Докато следвах, работех на разряд и когато се дипломирах ме преназначиха на същата длъжност с два пъти по-малка заплата, но вече като висшист. Накратко - колкото по-образован беше някой, толкова по-малко взимаше. Ти си отговори защо. И понаучи малко за соц-инкономиката, защото явно си бил много зелен по онова време.
    Миньорите бяха на норма и взимаха и вредни, а мой близък миньор си отиде на 33г. Беше спасител, след 12 години по забоите.
    Не поставяй изключенията като правило, защото и Тодор Живков беше с 8 клас а управляваше държавата.
  • 201 калинка

    0 0 Отговор
    боко пак раздава пари на всички които ще гласуват за него .
    защо е помага животновъдите ами те на са в голяма криза .
    Или защото си намигат с очите а кои ще връща парите е друг въпрос.
  • 202 калинка

    0 0 Отговор
    шишо и бакшишо що е то .
    шишо го видяхме в какво живее а бакшишо как раздава държавни пари зада не изпосни кокъла
  • 203 калинка

    0 0 Отговор
    поредният 1 милярд е изтеглен поради това колко сме добре .