Last news in Fakti

5 Ноември, 2012 15:19 4 842 21

Сидеров: Този цинизъм не се търпи

  • сидеров-
  • атака-
  • цинизъм-
  • доган-
  • вмро-
  • рашидов
Сидеров: Този цинизъм не се търпи - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Сега се вижда ясно, че ДПС не е само партия на етническа и верска основа, но и осъществява антидържавна дейност. Освобождението на България от Османската империя, според Доган, е нещо лошо. “В скоро време очаквам Руско-Турската война да бъде обявена за етническо прочистване”, заяви лидерът на Атака Волен Сидеров на пресконференция по повод вчерашното изказване на лидера на ДПС Ахмед Доган, че Балканската война била етническо прочистване.

“Нарушени били човешките права на Султана и мирните поробители били прогонени със сила. Този цинизъм не може да се търпи повече”, категоричен бе лидерът на партия Атака.
Според Волен Сидеров, правейки това изказване, Доган подлага на съмнение всички войни, които са водени за освобождението на България от османско владичество и установяването на държавни граници на Републиката. Отричайки една от тези войни, Доган зачерква държавността в България.
Сидеров заяви, точка по точка какво ще предприеме, относно изказването на Ахмед Демир Доган в Кърджали.
Атака ще сезира Конституционния съд, за което са нужни 48 подписа от народни представители. “Започваме разговори с всички депутати в Народното събрание. По този начин ще си проличи колко ги е грижа за българската държавност”.
Атака изпраща писма до президента и омбудсмана на Републиката, с които ги призовава да изпълнят дълга си и да сезират Конституционния съд. Атака  ще сезира и Главния прокурор за антидържавната дейност на ДПС.
Атака внася проекто-декларация в деловодството на Народното събрание, която има за цел да осъди изявленията на Доган и парламентът незабавно да вземе отношение.
Сидеров настоява президентът Росен Плевнелиев, министър-председателят Бойко Борисов и председателят на Народното събрание  г-жа Цецка Цачева, незабавно да изкажат своята позиция по скандалното недопустимо изказване. “Ако не го направят, те трябва да си подадат оставките”, категоричен е Националист №1.
Крайно време е българските държавници да вземат отношение към поведението на Доган и гаврата, която прави с българската история, както  и зачеркването на българската държавност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 3 Отговор
    никой депутат не го е грижа за държавата.....само крадат

    Коментиран от #19

  • 2 муспи

    1 1 Отговор
    Народе, защо и не правиш опит да докараш Сидеров и АТАКА на власт? Този мазохизъм може да се преодолее с домашна работа. Пиши всеки ден по сто пъти :
    Аз убивам евреи, ти убиваш евреи, той убива евреи, ние убиваме евреи, вие убивате евреи, те убиват евреи!
    При упорита работа може да мутираш и да се хвърлиш в борба. България не е това което може да се види и пипне, а е невидимо, идва отвън, то си остава и ние да се махнеме, ще се народят други и в други, по тежки условия ще вдигнат знамената, доволни че сме се разкарали!
  • 3 niki

    1 1 Отговор
    Добър вечер на всички които се чувстват БЪЛГАРИ! Пиша с болка, защото живея далеч от България по стечение на обстоятелствата и пребивавам рядко и за къс период. Явно другаря Ахмед Демиров Доганов и подконтролната партия ДуПиСе с която се мъчи да диктува условия в една суверенна и свободна държава, не е много на ясно с основни закони в политиката. Другарю Доганов искам да напомня старата българска поговорка; " Кой с каквото плаши, от това умира"! Така че уважаеми другарю и Вие покрай него, не се мъчете да създавате напрежение и да създавате предпоставки за "...нова Босна на Балканите", няма да стане. Бих съдействал на съратниците на султана една не много дълга командировка в една не много далечна държава, да пообщуват малко с правнуците на Тотлебен, Гурко, Радецки и други генерали и да им обяснят за турското присъствие на балканите. Абе Вие господа наясно ли сте с какво си играете? Наясно ли сте че тия дето Ви плащат и насъскват, имат други проблеми и не им е много до Вас. А Вие продължавате да противопоставяте простите хора, не ви ли е ясно че българина е търпелив човек, до момента в който му писне от Вашите простотии! Тогава и до босфора няма да се спрете! Ония от другата страна няма и пръста си да мръднат за Вас, защото и те имат 25 милиона кюрди и не могат с тях да се оправят. Вообще другари от ДуПиСе и Вие които им вярвате, на прост български език:"....Слезте на земята и съзидавайте, работете и създавайте блага и единство в държавата!" А това за турското присъствие, султана заедно с падишаха и другите глупости ги забравете, защото нали знаете, кой с каквото плаши........
  • 4 кик

    1 1 Отговор
    не може сидеров да бъде овластен защото юдейте(сащ) няма да го позволят...ще наливат много хартия на боко за да се задържи още 1 мандат и така ще се закрепи 4е да няма зна4ение кой е тук на власт така 4е интересите на юдейте да са на 1 място...юдейте искат територията ни а ние да им подготвим по4вата за пристигането им а после една 4аст да умрем а друга да станат ратай....
  • 5 муспи

    1 0 Отговор
    Този сваят не е раят, а ада, - юдеите ни искали територията и нас да ни няма, но те пет хиляди години все това искат и още си стоиме. Те причиняват зло защото това им е същтноста, те са бесове на дявола яхве и винаги са биле такива, а ние щом още стоиме, значи сме други. Да се откажем от съпротива ще се превърнеме в евреи, целта на дявола, - длъжни сме да се съпротивяваме, а резултата не ние, нито те го решават. Какви могат да бъдат първите крачки във вече напреднал геноцид? Градско партизанско движение! След това което са направили с нас нищо нямаме за губене, но в сатанинските им чифутски сметалки ще втълпим че тука ще е втора Палестина. След този първоначален терор ще назреят условия за по организирана борба, за която предварително не можеме да имаме никаква представа. Ще се появят и съюзници, а най вече ще съществуваме за Този дето може всичко. Какъв може да бъде формалния повод за терор? Всенароден щурм да докараме АТАКА на власт. Те не само че имат безброй средства да го потушат, но и гласовете в демокрацията не се броят както и при комунизма. Но това ще отвори цирея.
  • 6 Христо Ковачев

    1 1 Отговор
    НАЙ ГОЛЕМИЯ ЦИНИК В ПАРЛАМЕНТА ТРЪГНАЛ ДА ГОВОРИ ЗА ЦИНИЗЪМ ,А НА ПОСЛЕДНИЯ ВОТ СРЕЩУ БОКО ТИКВАТА ЗАЩО ИЗКАРА 20 ДЕПУТАТА 5 МИНУТИ ПРЕДИ ВОТА ,БОКО СПЕЧЕЛИ С 21 ГЛАСА ПОСЛЕДНИЯ ВОТ

    Коментиран от #8

  • 7 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    До НИКИ
    Един българин те подрепя !Изнесено от теб в форума е истината!
    БСП е виновна за състоянието на полубог АЛИАН ДУГАНОВ!В един
    областен град в който той беш зет,турците казват,че той е п...яр!! АЗ-ИРАКЛИ живея повече от 30 години с тези турци
    и си пием кафето,живеем в зговор,а тези негодници от партия
    ДПС трябва отговарят за подбудителство за етническо напрежение!Подкрепен съм от турските фамилии БААДИ,АДИЛОВИ,АКАБАКОВИ и КАСТЪРЛЪКОВИ!!

    Коментиран от #12, #13

  • 8 Дядо поп

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Христо Ковачев":

    Може би си прав,но пък е един от малкото които изразяват становище по този въпрос.Всички други мълчат като риби.Каква ли е причината?
  • 9 писсссна ми да ви майката юнашка

    1 0 Отговор
    верно е и от вивацом :) са ми надписали поне с 40 лева сметката -повече това не може да се търпи писна ми на шпагата от всичко пропаднала работа !
  • 10 Войводата

    1 1 Отговор
    Вярно е това,което казва Иракли.ДПС беше създадена от комунистите,това беше поредния им долен номер да си спасят власта и да накарат всички български мюсюлмани вместо да гласуват за демократични партии да гласуват за ДПС.Не стига,че обраха и опоскаха България,ами другарите комунисти изпльоскаха туй л...о,което е бомба със закъснител и бъдете сигурни в това господа.В Пазарджик виждате,чекоранът им е конституцията.Ако стане нещо комунистите ще си отидат в къщите и парите в чужбина,пък ний ще останем да им сърбаме попарата.
  • 11 stoilceto

    2 1 Отговор
    ako siderov doide na vlast ste zapocne golama vitresna voina i tova ste e kraya za bilgariya
  • 12 ВИП АМГ

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иракли Иракли":

    da napalno si prav
  • 13 niki

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Иракли Иракли":

    Благодаря, Иракли! Надявам се и определено мисля, че все още има здрав разум и патриотическо мислене в нашата държава. В историята има цикличност, повтарят се факти и събития през определен исторически период. И господата политици трябва да го знаят. Комунистите в България,(не се заблуждавайте няма никакви социалисти, те са погребани от същите тези комунисти през 1923) заради скапаната власт и паричките дето завлякоха по чужбина и разделиха по семейни кланове, са готови да превърнат държавата В ТЕРИТОРИЯ, а народа в ИЗЧЕЗВАЩ ЕТНОС!! Другари, повтарям, вашата няма да стане! Ще Ви изринем заедно със султанските наместници, запомнете, да Ви е хабер! А Вие Доганови БЕЗХАБЕРНИЦИ, запомнете, стягайте куфарите, защото после ще е много късно. Лично аз мисля, че докато ние си пием кафето и се уважаваме, ходим си на гости и си подаваме сладко и овнешко на байрамите, червени яйца и кузинак на великден, господата изнасилвачи на историята да се махнат или ще ги гоним колективно! Събрала ни е историческата действителност да живеем на една земя в една държава, какво по хубаво от това! Нека правим добро и бъдем толерантни. А за подстрекателите мисля да отсечем една голяма народна СОПА и да видим кой кум, кой сват, кой на булката брат, както се казва! Не се подавайте на тъпите призиви и обещания на политиците! Мислете за децата си. Защото господата комунисти техните отдавна са ги наредили.....
  • 14 КПСС

    1 7 Отговор
    Да живее БКП.

    Коментиран от #15

  • 15 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "КПСС":

    BKP e prestapna organizacia ubila hiliadi po lagerite.
  • 16 г василев

    9 1 Отговор
    българинът няма да се събуди докато не застрашът живота му, не убият детето му и т.н
    но и това ще стане ако продължаваме така-но тогава ще е късно!!
    защото българия се турцизира-отново след 130 години.
    мирно и кротко ще станем булгаристан-към 2050 г
  • 17 балканът пее

    7 1 Отговор
    жалко е ч е хората от дпс и след 130 г от освобождението ни още имат мераци за българската земя-ей това исляма е страшна работа!
    ами нека да има война тогава- и без това тя е неизбежна- .
    сидеров отдавна се опитва да ви обясни че няма никакъв етнически мир

    Коментиран от #18

  • 18 Балкана пее а моториста плаче

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "балканът пее":

    Абсолютно си прав.Но Българите сме говеда.
  • 19 tanka-34

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "кик":

    Otgovor na niki tezi koyito misli6 4egiye strah sa upravlyavali tri kontinenta 500 godini ti pak si imay tarpeniye 6toto drugo nyama6 katmu dodi vremeto 6a vidim koyi kakvo moje ne do odrin do portata nyama da stigne6 pa moje ot mazata da ne izlezi6 ako ima6
  • 20 тодор

    1 0 Отговор
    ех къде си ТОДОРЕ то4но за една седмица 6е ги оправи вси4ки б...ци

    Коментиран от #21

  • 21 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "тодор":

    diqdo todor naistina gi opraviashe na barzo